Επανάληψη με ΤΕΑ ,απόλυτα επιτυχής
" Απόβαση " στην Αθήνα και προσπάθεια να πραγματοποιήσω τις προγραμματισμένες συναντήσεις που είχα βάλει στόχο από την τελευταία παρουσία μου στα τέλη Φεβρουαρίου .
Για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους δεν κατάφερα να γίνουν στο τόπο και χρόνο που επιθυμούσα ,αλλά την συνάντηση με την Τέα κατάφερα να την κάνω μετά από συμβουλή φίλου σε pm που μου είπε " επέμεινε ακόμα μία φορά ή προχώρα παρακάτω " και έκανα το πρώτο που στέφτηκε με επιτυχία .
Κλείσιμο συνάντησης 2 ωρών body to body με την Τέα και το πρωινό της συνάντησης επιβεβαίωση και πρόταση για ένα μπουκάλι κρασί το οποίο η Τέα επέμεινε να το φέρει η ιδια.
Αφιξη στο ξενοδοχείο και με μικρή καθυστέρηση λόγω κίνησης έφτασε και η Τέα με ράστα πολύχρωμη κόμμωση , λουλουδάτο κοντό φόρεμα και από μέσα ένα μαύρο σετ με το γνωστό χαμόγελο της και την οικειότητα που έχουμε αναπτύξει . Άνοιγμα του κρασιού ,χαλαρή κουβέντα λίγων λεπτών για ανταλλαγή των νέων μας και κάποια στιγμή μου λέει " θα ξεκινήσουμε με άλλη σειρά από την προηγούμενη " ! Και αρχίσαμε το παιχνίδι όπως μόνο η Τέα ξέρει
Εγώ όρθιος και η Τέα με τις πρώτες περιπτύξεις που σε λίγο γονατίζοντας περιποιήθηκε όλη την περιοχή από την μέση μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών ...μεταφορά στο κρεβάτι και συνέχεια της αμφοτερόπλευρης περιποίησης με πολλά φιλιά, χάδια παντού ,μασάζ κλπ κλπ
Δύο καταθέσεις και ένα απολαυστικό δίωρο + με την Τέα σε άλλη μία εκπληκτική συνεδρία ...
Με την Τέα δεν θα υπάρξει ποτέ η ίδια συνεδρία όσες φορές και να την συναντήσεις ,πάντα θα έχει κάτι άλλο να σου παρουσιάσει ,δεν θα πλήξεις ποτέ και πάντα θα προσπαθείς να μαντέψεις τί άλλο θα σου εμφανίσει .Δεν μπαίνει σε καλούπι και στην πρώτη μου εμπειρία την ονόμασα " ερωτικό σίφουνα " ,απλώς την αφήνεις να κάνει ότι θέλει ,όπως θέλει και όποτε θέλει ! Εσύ κάθεσαι και απολαμβάνεις ότι και όπως σου το προσφέρει .Δεν υπάρχει σεξ με διείσδυση ,αλλά σου ζητάει να το κάνεις με ένα και δύο δάκτυλα ,σε κατευθύνει πώς και που.
Αγαπάει και απολαμβάνει αυτό που κάνει στο μέγιστο βαθμό . Να το φιλάει ,να του μιλάει ,να το χαιδεύει , να το πιέζει ,να το "ταλαιπωρεί " και εσύ να παραδίνεσαι ...
Ομολογώ πως έγινα και είμαι θαυμαστής της γιατί περνάω πολύ καλά μαζί της και βιώνω όμορφες στιγμές με όμορφη διάθεση .