Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
295
Πόντοι
20
Το 80 % από αυτό που έγραψες δεν ισχύει και το ξέρεις και εσυ ο ίδιος..Όσοι την έχουμε πάρει ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ζητάει 50 ευρώ για φραπέ ούτε το φτάνει μέχρι εκεί και τίποτα παραπέρα.Κανει και αλλά.Αμφιβάλω αν ένα καινουργιο σχετικά προφίλ όπως εσυ πληροφορείς το φόρουμ με γνώμονα την προστασία των συναγωνιστών και όχι να χαντακώσεις τον ανταγωνισμό σου ... και μιας και ξεκίνησε να γράφει και ο saporthiti που είναι σίγουρα η Τεα μπορούμε όλοι να ξανά βγάλουμε ποπ κορν γιατί θα ξανά ξεκινήσει αυτό το χαλι στο φόρουμ που είχαμε πριν 1-2 μήνες. Κόψτε το πια. Σας βαρεθήκαμε μάγκες και μαγκισες!!!! Έχω ένα δυο μήνες τώρα που διαβάζω ο τάδε προμοτορας γράφει: έκανα με την τάδε απο το τάδε γραφείο ήταν το και το (όχι κάτι καινουργιο γιατί αυτή θα την έχουμε αναφέρει εδώ μέσα και 50 φορές) και στη συνέχεια έκανα με την τάδε και την τάδε από το γραφείο (λογικά το δικό τους) και ήταν καταπληκτικές. Φραπέδες καλαμάκια και δεν συμμαζεύεται. Και στο τσαμπα όλα αυτά και ας ζητάνε αυτεσ 100ρουμπες.Πετάνε στην αρχή μια άσχετη για να μην καρφωθούν και μετά μπαίνουν στο παρασύνθημα.Και μετά τσιμπάτε κορόιδα.Ο άλλος έγραψε την προηγούμενη βδομάδα σήμερα έκανα με την τάδε και η τάδε ήταν με αναρρωτική και το ξέρω πολύ καλά γιατί έχω το προσωπικο της τηλέφωνο. Εκείνη τη βδομάδα δεν δούλευε καν. Όποτε σταματήστε το όλο αυτό. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ!
Μπραβο φιλε..το βρηκες...και θα πανε τωρα τα κοροιδα να παρουν την Χριστινα για να παρουν και τα αλλα που γραφεις......και θα μεινουν με το πουλι στο χερι........ή μηπως οχι......δεν κρινω το deluxe....ουτε προμοταρω καποιο αλλο γραφειο...την συγκεκριμενη κρινω μονο.......

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
ερώτηση.. γιατί δεν κάνουμε θέματα για το κάθε ένα (ή όσα είναι ένα και έχουν 2 ή 3) έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η αναζήτηση για όποιον ενδιαφέρετε για κάποια συγκεκριμένη?

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Στο τζοι κάνουν μόνο μασαζ; ???? Ο άλλος παραπάνω γράφει η άλλη από κει του έκανε φουλ και εσείς ψάχνετε ακόμα να μάθετε αν κερνανε φραπέ; Εχει και μυξοπαρθένες πάντως.
Φουλ ποσο;

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Εγώ φουλ φίλε δεν έχω πάρει από κει. Φρ καλ ναι.Συναγωνιστής το έγραψε και έγραψε και για μια άλλη ότι φραπεδιαζει και εγώ την είχα πάρει 3 φορές και δεν μου είχε κανει τίποτα παραπάνω ενώ την έβλεπα ότι ψηνόταν . Διάβασα αυτό και την ξανά κάλεσα με άλλο στυλ. Και σκόραρα ???? Δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά τον Ευχαριστώ

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.100
Πόντοι
201
Η συγκεκριμενη σελιδα μοιζει να ειναι FAKE γιατι λεγεται VIP εχει τις κοπελες το σημα και τα τηλεφωνα του OSMOSE ,οποτε καποιος εξυπνακιας την εχει δημιουργησει ή για πλάκα ή για να παραπεμψει αυτους που πληκτρολογουν VIP στο Osmose ! ?

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Μπραβο φιλε..το βρηκες...και θα πανε τωρα τα κοροιδα να παρουν την Χριστινα για να παρουν και τα αλλα που γραφεις......και θα μεινουν με το πουλι στο χερι........ή μηπως οχι......δεν κρινω το deluxe....ουτε προμοταρω καποιο αλλο γραφειο...την συγκεκριμενη κρινω μονο.......
Μην την πάρουν και ποτε την Χριστινα.Στα παπάρια μου και η Χριστινα και η κάθε Χριστινα. Σήμερα είναι και αύριο δεν είναι και αυτή και ολεσ.Αλλά μη λέμε και ότι θελουμε. Άκου θα μείνεις με το πουλί στο χέρι και μάλιστα με τη συγκεκριμένη. Όχι ρε φίλε.Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.Ούτε 50 ζητάει για φραπέ.Μην λέμε ότι θελουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Thnx αλλά όποτε έχω ρωτήσει το γραφείο δεν λένε, να συνεννοηθώ με την κοπέλα λέει
Είναι και αυτή μια προσέγγιση και νέα (?) πολιτική του γραφείου ... τουλάχιστον να σου πουν ποιες έχουν την " άνεση " . Η αλήθεια είναι ότι όταν εμφανιστεί και σε ενημερώσει , μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
ένα massagio (κερατσινι) ρε παιδιά που έχει παροχές για ξενοδοχείο και late night . έχει τολμήσει κανείς?
πριν 2 έτη μόνο μασάζ ,εγώ σκέψου αθλητικό έκανα κ δυνατό κιόλας...τώρα δεν έχω ακούσει κάτι περαιτέρω Παρ ότι έχω γνωστούς που ξέρουν το μαγαζί κ κ είναι κ κοντά μου σχετικά..

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Μην την πάρουν και ποτε την Χριστινα.Στα παπάρια μου και η Χριστινα και η κάθε Χριστινα. Σήμερα είναι και αύριο δεν είναι και αυτή και ολεσ.Αλλά μη λέμε και ότι θελουμε. Άκου θα μείνεις με το πουλί στο χέρι και μάλιστα με τη συγκεκριμένη. Όχι ρε φίλε.Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.Ούτε 50 ζητάει για φραπέ.Μην λέμε ότι θελουμε.
Χριστίνα?

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα, μου έκανε follow insta ένα privemassagebaby, παίζει τίποτα; Ή πάμε παρακάτω;
Εχει και εναν προμοτορα εδω μεσα και μας εχει ζαλισει τον πουτσο ,παρε να μας πεις και εμας αν αξιζει :)
Το 80 % από αυτό που έγραψες δεν ισχύει και το ξέρεις και εσυ ο ίδιος..Όσοι την έχουμε πάρει ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ζητάει 50 ευρώ για φραπέ ούτε το φτάνει μέχρι εκεί και τίποτα παραπέρα.Κανει και αλλά.Αμφιβάλω αν ένα καινουργιο σχετικά προφίλ όπως εσυ πληροφορείς το φόρουμ με γνώμονα την προστασία των συναγωνιστών και όχι να χαντακώσεις τον ανταγωνισμό σου ... και μιας και ξεκίνησε να γράφει και ο saporthiti που είναι σίγουρα η Τεα μπορούμε όλοι να ξανά βγάλουμε ποπ κορν γιατί θα ξανά ξεκινήσει αυτό το χαλι στο φόρουμ που είχαμε πριν 1-2 μήνες. Κόψτε το πια. Σας βαρεθήκαμε μάγκες και μαγκισες!!!! Έχω ένα δυο μήνες τώρα που διαβάζω ο τάδε προμοτορας γράφει: έκανα με την τάδε απο το τάδε γραφείο ήταν το και το (όχι κάτι καινουργιο γιατί αυτή θα την έχουμε αναφέρει εδώ μέσα και 50 φορές) και στη συνέχεια έκανα με την τάδε και την τάδε από το γραφείο (λογικά το δικό τους) και ήταν καταπληκτικές. Φραπέδες καλαμάκια και δεν συμμαζεύεται. Και στο τσαμπα όλα αυτά και ας ζητάνε αυτεσ 100ρουμπες.Πετάνε στην αρχή μια άσχετη για να μην καρφωθούν και μετά μπαίνουν στο παρασύνθημα.Και μετά τσιμπάτε κορόιδα.Ο άλλος έγραψε την προηγούμενη βδομάδα σήμερα έκανα με την τάδε και η τάδε ήταν με αναρρωτική και το ξέρω πολύ καλά γιατί έχω το προσωπικο της τηλέφωνο. Εκείνη τη βδομάδα δεν δούλευε καν. Όποτε σταματήστε το όλο αυτό. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ!
Ακριβως το ιδιο εκανε και σε εμενα αυτη η χριστινα οποτε μην λες μεγαλα λογια λεβεντη.Εμενα μαλιστα μου εβγαλε τον τιμοκαταλογο στο τελος ,διευκρινησε βεβαια οτι ο φραπες θα ηταν εξτρα αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ζηταγε 50αρικο.Α και κατηγορηματικα οχι σε οτιδηποτε αλλο μονο χερι ,τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα γιατι μπορει να μου ζηταγε κανενα διαμερισμα υστερα.
Ειναι η μονη κοπελα που εχω παρει (καμια 30αρια συνολο) που οταν εφυγε ημουν σε χειροτερη διαθεση απο οτι οταν μπηκε στο σπιτι και στα αρχιδια μου αν πληρωσω και 10-20-30 ευρω παραπανω αλλα αυτο το κουτοπονηρο μου δινει στα νευρα.
Μαυρο δαγκωτο στο σαχλοκουδουνο.

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
295
Πόντοι
20
Εχει και εναν προμοτορα εδω μεσα και μας εχει ζαλισει τον πουτσο ,παρε να μας πεις και εμας αν αξιζει :)

Ακριβως το ιδιο εκανε και σε εμενα αυτη η χριστινα οποτε μην λες μεγαλα λογια λεβεντη.Εμενα μαλιστα μου εβγαλε τον τιμοκαταλογο στο τελος ,διευκρινησε βεβαια οτι ο φραπες θα ηταν εξτρα αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ζηταγε 50αρικο.Α και κατηγορηματικα οχι σε οτιδηποτε αλλο μονο χερι ,τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα γιατι μπορει να μου ζηταγε κανενα διαμερισμα υστερα.
Ειναι η μονη κοπελα που εχω παρει (καμια 30αρια συνολο) που οταν εφυγε ημουν σε χειροτερη διαθεση απο οτι οταν μπηκε στο σπιτι και στα αρχιδια μου αν πληρωσω και 10-20-30 ευρω παραπανω αλλα αυτο το κουτοπονηρο μου δινει στα νευρα.
Μαυρο δαγκωτο στο σαχλοκουδουν

Μαυρο δαγκωτο στο σαχλοκουδουν

Μαυρο δαγκωτο στο σαχλοκουδουνο.
ακριβως αυτο φιλε....και μενα η συμπεριφορα με ενοχλησε περισσοτερο και το υφακι που ειχε......και οχι τα 10-20 ευρω παραπανω......

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
Ρε παιδιά, χρυσαννα και σαντυ Κική από deluxe, τι λένε; Οποίος συναγωνιστής θέλει, ας δώσει καμία παραπάνω πληροφορία, είτε δω ή σε πμ

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
θα μου επιτρέψεις να πω, πως το 80% που έγραψε για την Χριστίνα-Deluxe (?) ισχύει.

Θα σου έλεγα πως μου έτυχε το ίδιο σκηνικό (ζητώντας με ύφος 50ευρώ έπειτα από μαξ 30λεπτο αστείο μασάζ) και έβγαλε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής, με τον αγώνα να διακόπτεται αμέσως.

Αλλά δεν θα στο πω, γιατί θα με πεις κι εμένα προμοτορα:wink:

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
295
Πόντοι
20
θα μου επιτρέψεις να πω, πως το 80% που έγραψε για την Χριστίνα-Deluxe (?) ισχύει.

Θα σου έλεγα πως μου έτυχε το ίδιο σκηνικό (ζητώντας με ύφος 50ευρώ έπειτα από μαξ 30λεπτο αστείο μασάζ) και έβγαλε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής, με τον αγώνα να διακόπτεται αμέσως.

Αλλά δεν θα στο πω, γιατί θα με πεις κι εμένα προμοτορα:wink:
Η συγκεκριμενη ειναι κλασικη περιπτωση Ρουμανας κουτοπονηρης.....να φαει οσα περισσοτερα μπορει με οσο το δυνατον λιγοτερο κοπο.......τωρα αν ισχυει αυτο που εγραψαν καποιοι,οτι δηλαδη υπηρξε call girl,ειναι πραγματικα αξιο αποριας.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Εγώ φουλ φίλε δεν έχω πάρει από κει. Φρ καλ ναι.Συναγωνιστής το έγραψε και έγραψε και για μια άλλη ότι φραπεδιαζει και εγώ την είχα πάρει 3 φορές και δεν μου είχε κανει τίποτα παραπάνω ενώ την έβλεπα ότι ψηνόταν . Διάβασα αυτό και την ξανά κάλεσα με άλλο στυλ. Και σκόραρα ???? Δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά τον Ευχαριστώ
Άλλο στυλ ? Δηλαδή τι άλλαξες στην προσέγγιση ?

Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
90
Πόντοι
0
Μετά από επιστροφή μου στα πάτρια εδάφη και δόξα τω θεώ υγιής και διαβάζοντας σχόλια πελατών;; γραφείων;; Κλώνων;; συναδέλφων λάτρεις του μασάζ;; Ταβερνιαριδων;;; Και βλέποντας τον πόλεμο μεταξύ των.... Θεωρώ ότι η ενημέρωση έχει χαθεί , η προτάσεις και κριτική δεν υπάρχει πλέον με ανάλυση,τι παροχές;; τιμή;κλπ... Παρά μόνο μένος κ ψεύδος απέναντι στην συγκεκριμένη κοπέλα (Τέα) και στις θεραπεύτριες της ομάδας της. Άξιο απορίας;;; Ενοχλεί κάποιους η παρουσία της στο χώρο;;; Ο νοών νοείτω και ας υπάρχει διάκριση στα γραφόμενα των...
Ποπ κόρν και....
Από μασάζ your Ευδοκία.
Μικρή σε ηλικία 25... Ελληνίδα κιλά αρκετά , πρόσωπο υπέροχο, στήθος τριάρι + μασάζ δυνατό, εξτρά όχι, μασάζ χωρίς πετσέτα.
Deluxe Χριστίνα Ρουμανία μεταγραφή από velvet... Κορμάκι υπέροχο, μασάζ μέτριο, ύφος και επικοινωνία ψυχρή χέρι στόμα δεν ζήτησα με χάλασε.
Diamonds massage
Μόνικα και Ναόμι τέσσερα χέρια.
Μόνικα Ελληνίδα μικρή, στήθος 3+(χαλαρό) περιφέρεια αλλά δεν με χάλασε, πρόσωπο όμορφη, Ναόμι ψιλή, μαύρη στήθος 3+ στόμα, χέρι, μπάνιο μαζί μου, έχασα τη μπάλα.. παιχνίδι, ποτά..το έξτρα στα 20€.
1.Γράψτε κριτικές όπως είναι.
2. Δοκιμάστε και ενημερώστε.
3. Γραφεία χαλαρώστε./πρόμο.
4. Νέο αίμα καινούργιες κοπέλες ενημερώστε για κόστος, έξτρα τι περιλαμβάνει;;;
Να ενημερώνεται με ευθύνη.
Αν δεν αντέχει η τσέπη σας δείτε DVD..
Καλά να περνάμε όμορφα υγεία σε όλους.
Έλα Τεα καλώς ήρθες αρχιδοξυριστρα. Θα μας το παίξεις και πελάτης ότι πήρες από velvet και delux. Σε έχουμε παρει όλοι χαμπαρι ότι είσαι η Τεα.

για να μην κράζεις τις θεραπεύτριες σου δημόσια τη μια την λες χοντρή με περιφέρεια την άλλη την αποκαλείς μαύρη κανόνισε να βγαλεις το photoshop που έχεις κάνει στις φωτογραφίες των θεραπευτριών σου και άσε τες όπως είναι να φανούν στις φωτογραφίες. Και άσε τους πελάτες να κρίνουν μόνοι τους μετά αν έχεις ταβέρνα η Οχι. Αρχιδοξυριστρα Ε αρχιδοξυριστρα

• Like
Αντιδράσεις: otipos
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Γράψε την εμπειρια σου με την Χριστίνα για να μάθουμε και εμείς τι κάνει και πως ! Ενδιαφέρουσα φαίνεται , να μην χάσουμε την ευκαιρία για μια καλή κσι λογική συνεδρία ... αν και μπορεί να παίζει ρόλο και η δίκη μας προσέγγιση για κλείδωμα και ξεκλείδωμα της κάθε θεραπευτριας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom