Οι περισσότερες στο deluxe είναι καλές. Ωραίες γκόμενες και Καλο μασαζ οι περισσότερες μαζί με ολα τα υπόλοιπα.Φουλ δεν κανει καμία από όσο ξέρω. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω για Χρυσανα. κατ έμε από τις καλυτερεσ Που υπάρχουν στο μασαζ στον χαρακτήρα και γενικά στις υπηρεσίες. Σε μένα δεν εχει ζητήσει ποτε ουτε 10 ευρώ έξτρα.Πάντα εγώ της δίνω στο τελοσ. Ακόμα και body to body που κανει δε ζητάει. Θα δωσεισ Όμως γιατί κανει έργο.Εχει ποιότητα γενικά το deluxe. Η Λένα που ρώτησες είναι ένα ψώνιο.Και κανει αυστηρά μασαζ!!! Πριν 1μιση -2 χρόνο που την είχα πάρει 2,3 φορές τουλάχιστον. Ένα ψώνιο.
Στο τζοι κάνουν μόνο μασαζ; ???? Ο άλλος παραπάνω γράφει η άλλη από κει του έκανε φουλ και εσείς ψάχνετε ακόμα να μάθετε αν κερνανε φραπέ; Εχει και μυξοπαρθένες πάντως.
Και δεν είναι η μόνη από ότι γράφουν πολλοί φίλοι για τόσα κορίτσια! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μία συνάντηση γιατί και τα κορίτσια αισθήσεις έχουν .
Γενικά θα σου έλεγα πως σε όλα τα γραφεία (με έστω φραπέ) υπάρχουν διαμάντια που τερματίζουν την πίστα, αλλά δεν θα σου το πω γιατί θα με περάσεις για παπατζή.
οι Φωτογραφίες της Μόνικα από το γραφείο της Τεα, δείχνουν μια κοπέλα όμορφη, με πολύ ωραίο σώμα, μάτια και χείλη, νεαρής ηλικίας. είναι αντιπροσωπευτικες? δε με απασχολεί το πρόγραμμα που κάνει και πόσο προχωράει, με απασχολεί όμως αν όντως ανταποκρίνονται οι φωτογραφίες στη πραγματικότητα. γιατί από αυτά που διαβάζω σε πολλά μηνύματα σας είναι ότι έχει καλή διάθεση και είναι ευχάριστη, αλλά η εμφάνιση της δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες. αν όντως ισχύει αυτό, τότε είναι απάτη και το γραφείο δεν τιμάει τον πελάτη και προσπαθεί να τον κοροϊδέψει.
Για τη μικρή Βικτωρία του deluxe, αν έχει κανείς καμιά πληροφορία, εδώ ή με μήνυμα. Βοηθάω γενικά συναγωνιστές οπότε με ρωτάνε αρα ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος!
σημερα λοιπον εορταστικα καλεσα την χρυσανα απο deluxe 50+30 καλαμακι και απο velvet με σοφια ομοια τιμη και υπηρεσια !!! δωστε και σε μας κατι αδερφια καμια νεα εμπειρια !!!
Πες μας συναγωνιστή αν έκανες συνεδρία με Πάμελα πως πήγε; Καλή ; Προσπαθώ να την κλείσω και είναι όλο κλεισμένη.
εκανα όμως από privemassagebaby με την καινούργια Μαρία: φοβερό μωρο μελαχρινό αδύνατο Άνετη Γαμησε το μασάζ της.
περιμενουμε απάντηση για Πάμελα man.
Μετά από καιρό και πολλά ραντεβού ξαναγράφω μερικά ραντεβού...vip ελλη2 όπως τα είπε φίλος πριν από 2 ημέρες...πολύ μπλα μπλα και από λάδι....τίποτα... Φτάνει μέχρι τέλος 1 ώρα... Osmose Αντζελίνα 1 ώρα μέχρι τέλος και δεν χρειάζεται πιστεύω σχόλια...osmose Κάρμεν σχεδόν το ίδιο 1 ωρα.. Από prive Κατερίνα 1.5 ώρα λίγο πολύ όλοι την ξέρουμε,από joy Αγγελική 2 έως φραπέ 1 ώρα ....από Τέα για 2 ώρες την Monika...πάρα πολύ καλη σε body to body...επόμενα ραντεβού μέσα στο επόμενο σ/κ Μαίρη από joy και νίκη από osmose που εχω ξαναπάρει και από best Άννα...
Αννα απο best εφτασε τερμα στη 1 φορα που την πηρα αλλα η φωτο πρεπει να ηταν απο πριν 10 χρονια.
Ειναι πολυ μιλφ για τα γουστα μου αλλα το εκανα το ψυχικο...
Μιλανα πολύ καλή στο μασάζ ,πολύ ωραία κοπέλα, κ με ωραίο γυμνασμένο σώμα κ προχωράει μέχρι καλαμάκι παραπάνω λίγο δύσκολο! Μαίρη από Joy δεν ξέρω δεν έχω πάρει!
Σοφια παει μεχρι τερμα στα 100 αλλα χαλια υπηρεσιες και εμφανιση κατω του μετριου για εμενα , κακως τα εδωσα πανω στις καβλες μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ γαμησε το μασαζ της.
Απο εξτρα μεχρι που εφτασε αν και εφοσον προχωρησε?
Αννα απο best εφτασε τερμα στη 1 φορα που την πηρα αλλα η φωτο πρεπει να ηταν απο πριν 10 χρονια.
Ειναι πολυ μιλφ για τα γουστα μου αλλα το εκανα το ψυχικο...
Εδω και χρονια αλλα οπως σε ολα τα γραφεια δεν κανουν ολες.
Οπου εχει εξτρα υπαρχουν και κοπελες που το τερματιζουν.
Απο αυτο το γραφειο μην περιμενεις τιποτα παραπανω απο ενα πολυ καλο μασαζ με πετσετα...
Καλησπέρα συναγωνιστές. Καθώς χάζευα στο φβ μου πέταξε μια διαφήμιση για ένα γραφείο hermes-massage.gr και ειδα κατι πολύ καλά καυλακια. Ξέρει κάποιος τι παίζει;;;