The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
εχω μαθει οτι παιζει καο pos οποιος θελει
πες μας... ;)
εχω μαθει οτι παιζει καο pos οποιος θελει
Mind Orgasm Massage ή κάπως έτσι νομίζωέχει και γραφείο τώρα η Τέα ? ξέρει κανείς όνομα ?
είναι " mind orgasm massage "
...λινκ???????
Καλησπερα μασαζογυπες, αγαπη deluxe μεχρι φραπεδια φτανει; Βγαζει τιποτα; Μασαζ ξερει; Οποιος επιθυμει πμ παρακαλω και θα ανταποδωσω
δες πμ φίλε μου.Γεια σας, επειδή είμαι απο επαρχία και για λίγες μερες Αθήνα: άσχετα από το τελείωμα, έχετε να συστήσετε κάποια κοπέλα που να κάνει πραγματικά καλό μασάζ; αν υπάρχει και συνέχεια θα είναι ιδανικά και τέλεια, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι το καλό μασάζ. Ευχαριστώ και καλή χρονιά.
Ορίστε η επιχείρηση της ΤΕΑΣ
Δεν την έχω πάρει,γιατί μεροκάματο δουλεύουμε δεν βγαίνει να δίνουμε αυτά τα ποσά
Στο μέλλον ίσως άμα θελήσω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου λογικά θα την πάρω...
Αν έχει κάποιος συναγονιστής να μου προτείνει κάποιά οικονομική με δικό της χώρο κατά προτίμιση τότε θα ήμουν υπόχρεος
Ορίστε η επιχείρηση της ΤΕΑΣ
Δεν την έχω πάρει,γιατί μεροκάματο δουλεύουμε δεν βγαίνει να δίνουμε αυτά τα ποσά
Στο μέλλον ίσως άμα θελήσω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου λογικά θα την πάρω...
Αν έχει κάποιος συναγονιστής να μου προτείνει κάποιά οικονομική με δικό της χώρο κατά προτίμιση τότε θα ήμουν υπόχρεος
Καλώς τον Αλέκα ,Τράμπ ψηφίζεις σίγουραΚαλησπέρα και καλή χρονια σε όλους... αυτο το χει δοκιμάσει κανεις? ή εστω το μαγαζι
Ιδέα σου ,μεγάλη φαντασία έχεις, δεν γίνονται αυτά εδώ μέσα!Κοίτα να δεις φίλε μου περίεργα πράγματα που συμβαίνουν.
Αυτή η τύπισσα την έκανε απο τα οργανωμένα μασατζίδικα και αποφάσισε να δουλέψει μόνη της.
ΞΑΦΝΙΚΑ, εμφανίστηκαν διάφοροι χρήστες με μηδενική μέχρι πρόσφατα συμμετοχή/παρουσία στο site, και άρχισαν να την κράζουν, να λένε πόσο κακές είναι οι υπηρεσίες της, πόσο πολλά λεφτά ζητάει και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.
Ευτυχώς που δεν είμαι κακόβουλος, γιατί θα μπορούσα να υποθέσω οτι προσπαθούν να της χαλάσουν τη φήμη γιατί θίγει τα συμφέροντα τους.
δες πμ φίλε μου.Γεια σας, επειδή είμαι απο επαρχία και για λίγες μερες Αθήνα: άσχετα από το τελείωμα, έχετε να συστήσετε κάποια κοπέλα που να κάνει πραγματικά καλό μασάζ; αν υπάρχει και συνέχεια θα είναι ιδανικά και τέλεια, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι το καλό μασάζ. Ευχαριστώ και καλή χρονιά.
:δες πμ φίλε μου.Γεια σας, επειδή είμαι απο επαρχία και για λίγες μερες Αθήνα: άσχετα από το τελείωμα, έχετε να συστήσετε κάποια κοπέλα που να κάνει πραγματικά καλό μασάζ; αν υπάρχει και συνέχεια θα είναι ιδανικά και τέλεια, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι το καλό μασάζ. Ευχαριστώ και καλή χρονιά.
εχω ενα πιασιματακι στη μεση μου. ξες τιποτα?
τους δίνεις iban και σου βάζουν τα χρήματα πριν το ραντεβού... αν θέλεις όμως σε πληρώνουν με μετρητά πριν ξεκινήσει η συνεδρία...αυτό γινεται από την πρωτη συναντηση;; κατόπιν προσυνεννόησης με γραφείο; ή το λες στη συνάντηση;λοιπόν η ταρίφα είναι ίδια για όλες. Για φραπέ σε πληρώνουν 50€ με καλαμάκι 80€ και για μπριζόλα 150€...ποιες προχωράνε σε σεξουαλική επαφή και κόστος ;
Καλώς τον Αλέκα ,Τράμπ ψηφίζεις σίγουραΚαλησπέρα και καλή χρονια σε όλους... αυτο το χει δοκιμάσει κανεις? ή εστω το μαγαζι
Κοίτα να δεις φίλε μου περίεργα πράγματα που συμβαίνουν.
Αυτή η τύπισσα την έκανε απο τα οργανωμένα μασατζίδικα και αποφάσισε να δουλέψει μόνη της.
ΞΑΦΝΙΚΑ, εμφανίστηκαν διάφοροι χρήστες με μηδενική μέχρι πρόσφατα συμμετοχή/παρουσία στο site, και άρχισαν να την κράζουν, να λένε πόσο κακές είναι οι υπηρεσίες της, πόσο πολλά λεφτά ζητάει και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.
Ευτυχώς που δεν είμαι κακόβουλος, γιατί θα μπορούσα να υποθέσω οτι προσπαθούν να της χαλάσουν τη φήμη γιατί θίγει τα συμφέροντα τους.