δεν είσαι καλός spike συναδελφε...ξεκινάμε από το yourmassage έχει φέρει εκτός από τις δυο που ανέφερες που κανουν χώρις πετσέτα κτλ Και δυο νέες θεραπευτριες..Στο deluxe είδα μια καινουργια τη βικτωρια αλλά με ρόστερ 25 και θεραπευτριών που δύσκολα τις βρίσκεις γιατί είναι κλεισμένες Το βρίσκω λίγο δύσκολο να βαριεσε και να λες τα ίδια κ τα ίδια.. στο lux Είδα άλλη μια από Βενεζουέλα μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο και στο Joy μια Μαίρη η οποία διαβάζω ότι είναι τοπ!!Και θα δοκιμαστεί πρώτη απολες!!Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Μια ανακεφαλαιωση για να ανταποδωσω στο φορουμ: Γενικα δεν εχω δει πολλες καινουριες στα σαιτ. Τα ιδια.. το your εχει φερει 2 καλες την Μιρνα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα αλλα δυστυχως προς το παρον ειναι στα δεν.στο 2ο γυρο κρινονται ολα!χεχε..τωρα απο αλλα σαιτ δεν εχω δει κατι το ντελουξ τα ιδια κ τ ιδια, η ruby απο αττικα ειναι ωραιο καβλακι και προχωραει, η Σταυρινα απο οασις το ιδιο αλλα το παιζει απιστευτα δυσκολη. Το βελβετ εχει φερει 3 (ελινα,ριτα, αλικη)πολυ καλες καινουριες που ολες προχωρανε αλλα για μενα η Ελινα ειναι τοπ κ η αλικη επισης δυνατο. Αλλες δεν εχω δει που να με ιντριγκαρουν, δεν ξερω το αρτ μασαζ τι εχει φερει καινουριο.ολο την δωρα και τη νινα μου πλασαρουν που η νινα ειναι το μεγαλυτερο αρπαχτικο.το lux εχει φερει μια χριστιανα καινουρια καλη φαινεται νομιζω ηταν παλια στο ντελουξ η στο βελβετ θα δοκιμασω και θα επανελθω.εχω και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα καλυτερα πμ γιατι μπαινουν πολυ αλλοι σαυτο το φορουμ. Γενικα και ηθελα να τ αναφερω καιρο ας μην μπαινουμε σε πολλες λεπτομεριες για να μην καιμε τις κοπελες..Οτι αλλο πμ .
Αν ξερει κανεις για αναστασια απο your, ρομιλντα απο joy, αννα απο βελβετ ας στειλει πμ και θα ανταποδωσω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
Καλησπερα και καλη χρονια! Σε μενα απο your μιρνα και αναστασια δεν προχωρησαν με τιποτα
Κριμα γιατι ειναι ομορφα κοριτσια!
Μου ειχαν στειλει και κατι νεες αφιξεις απο το ιδιο γραφειο: Γεωργια και Ελενα νομιζω! Αν δικιμασει κανεις και ειναι τιποτα ενδιαφερον ας ριξει σημα! Καλα να περνατε!
Κριμα γιατι ειναι ομορφα κοριτσια!
Μου ειχαν στειλει και κατι νεες αφιξεις απο το ιδιο γραφειο: Γεωργια και Ελενα νομιζω! Αν δικιμασει κανεις και ειναι τιποτα ενδιαφερον ας ριξει σημα! Καλα να περνατε!
Μια χαρά τα λέει ο Spike φίλε.. το deluxe μπορεί να έχει πολλές όπως λες αλλά τις έχει πολύ καιρό όντως τα ίδια και τα ίδια... και συμφωνώ και στα υπόλοιπαδεν είσαι καλός spike συναδελφε...ξεκινάμε από το yourmassage έχει φέρει εκτός από τις δυο που ανέφερες που κανουν χώρις πετσέτα κτλ Και δυο νέες θεραπευτριες..Στο deluxe είδα μια καινουργια τη βικτωρια αλλά με ρόστερ 25 και θεραπευτριών που δύσκολα τις βρίσκεις γιατί είναι κλεισμένες Το βρίσκω λίγο δύσκολο να βαριεσε και να λες τα ίδια κ τα ίδια.. στο lux Είδα άλλη μια από Βενεζουέλα μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο και στο Joy μια Μαίρη η οποία διαβάζω ότι είναι τοπ!!Και θα δοκιμαστεί πρώτη απολες!!Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Μια ανακεφαλαιωση για να ανταποδωσω στο φορουμ: Γενικα δεν εχω δει πολλες καινουριες στα σαιτ. Τα ιδια.. το your εχει φερει 2 καλες την Μιρνα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα αλλα δυστυχως προς το παρον ειναι στα δεν.στο 2ο γυρο κρινονται ολα!χεχε..τωρα απο αλλα σαιτ δεν εχω δει κατι το ντελουξ τα ιδια κ τ ιδια, η ruby απο αττικα ειναι ωραιο καβλακι και προχωραει, η Σταυρινα απο οασις το ιδιο αλλα το παιζει απιστευτα δυσκολη. Το βελβετ εχει φερει 3 (ελινα,ριτα, αλικη)πολυ καλες καινουριες που ολες προχωρανε αλλα για μενα η Ελινα ειναι τοπ κ η αλικη επισης δυνατο. Αλλες δεν εχω δει που να με ιντριγκαρουν, δεν ξερω το αρτ μασαζ τι εχει φερει καινουριο.ολο την δωρα και τη νινα μου πλασαρουν που η νινα ειναι το μεγαλυτερο αρπαχτικο.το lux εχει φερει μια χριστιανα καινουρια καλη φαινεται νομιζω ηταν παλια στο ντελουξ η στο βελβετ θα δοκιμασω και θα επανελθω.εχω και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα καλυτερα πμ γιατι μπαινουν πολυ αλλοι σαυτο το φορουμ. Γενικα και ηθελα να τ αναφερω καιρο ας μην μπαινουμε σε πολλες λεπτομεριες για να μην καιμε τις κοπελες..Οτι αλλο πμ .
Αν ξερει κανεις για αναστασια απο your, ρομιλντα απο joy, αννα απο βελβετ ας στειλει πμ και θα ανταποδωσω.
Kαποια εμπειρία απο αυτήν;
KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμο
kanesex.com
φιλτατε εγώ διαφωνώ γιατί για παράδειγμα την Μιλανα δεν την έχω δοκιμάσει γιατί όσες φορές έχω προσπαθήσει ήταν κλεισμένη...έχεις κάνει με Μιλανα να μας πεις καμία κριτικουλα;με δαναη;με Αλεξανδρα με λύδια;με τη καινουργια τη βικτωρια;βοηθησε μας λίγο αν έχεις την καλοσύνη..Μια χαρά τα λέει ο Spike φίλε.. το deluxe μπορεί να έχει πολλές όπως λες αλλά τις έχει πολύ καιρό όντως τα ίδια και τα ίδια... και συμφωνώ και στα υπόλοιπαδεν είσαι καλός spike συναδελφε...ξεκινάμε από το yourmassage έχει φέρει εκτός από τις δυο που ανέφερες που κανουν χώρις πετσέτα κτλ Και δυο νέες θεραπευτριες..Στο deluxe είδα μια καινουργια τη βικτωρια αλλά με ρόστερ 25 και θεραπευτριών που δύσκολα τις βρίσκεις γιατί είναι κλεισμένες Το βρίσκω λίγο δύσκολο να βαριεσε και να λες τα ίδια κ τα ίδια.. στο lux Είδα άλλη μια από Βενεζουέλα μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο και στο Joy μια Μαίρη η οποία διαβάζω ότι είναι τοπ!!Και θα δοκιμαστεί πρώτη απολες!!Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Μια ανακεφαλαιωση για να ανταποδωσω στο φορουμ: Γενικα δεν εχω δει πολλες καινουριες στα σαιτ. Τα ιδια.. το your εχει φερει 2 καλες την Μιρνα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα αλλα δυστυχως προς το παρον ειναι στα δεν.στο 2ο γυρο κρινονται ολα!χεχε..τωρα απο αλλα σαιτ δεν εχω δει κατι το ντελουξ τα ιδια κ τ ιδια, η ruby απο αττικα ειναι ωραιο καβλακι και προχωραει, η Σταυρινα απο οασις το ιδιο αλλα το παιζει απιστευτα δυσκολη. Το βελβετ εχει φερει 3 (ελινα,ριτα, αλικη)πολυ καλες καινουριες που ολες προχωρανε αλλα για μενα η Ελινα ειναι τοπ κ η αλικη επισης δυνατο. Αλλες δεν εχω δει που να με ιντριγκαρουν, δεν ξερω το αρτ μασαζ τι εχει φερει καινουριο.ολο την δωρα και τη νινα μου πλασαρουν που η νινα ειναι το μεγαλυτερο αρπαχτικο.το lux εχει φερει μια χριστιανα καινουρια καλη φαινεται νομιζω ηταν παλια στο ντελουξ η στο βελβετ θα δοκιμασω και θα επανελθω.εχω και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα καλυτερα πμ γιατι μπαινουν πολυ αλλοι σαυτο το φορουμ. Γενικα και ηθελα να τ αναφερω καιρο ας μην μπαινουμε σε πολλες λεπτομεριες για να μην καιμε τις κοπελες..Οτι αλλο πμ .
α μεγαλε εδώ τα χαλάμε...η βαλερια είναι πολύ ωραίο γκομενακι και πολύ δυνατή στο μασαζακι της...εγώ την θυμάμαι από velvet που δούλευε και μετά πήγε lux..Σιγά την γκόμενα..Μιάμιση hours τρίψιμο....
Tits που τα έβλεπα live γύρω γύρω από το κρεβάτι...Χαλαρωτική music για μασάζ και το κλασικό happy end....
Βαλέρια lux...
Υγιαινετε μάγκες!
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 17.436
Ναι...έχει και γραφείο τώρα η Τέα ? ξέρει κανείς όνομα ?
Σου gamw to masazaki....
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 17.436
Από την παραπληροφόρηση που υπάρχει με σαύρες να βγαίνουν top models....Σιγά την γκόμενα..Μιάμιση hours τρίψιμο....
Tits που τα έβλεπα live γύρω γύρω από το κρεβάτι...Χαλαρωτική music για μασάζ και το κλασικό happy end....
Βαλέρια lux...
Υγιαινετε μάγκες!
Η Βαλέρια στο lux κάνει έστω μια διαφορά...στα του ρόστερ....
Οπότε το post σου για μένα τυπε πέφτει στο κενό....
Υγιαινετε μάγκες!
Γούστα είναι αυτά φίλος.. και για εμένα πέφτει στο κενό το δικό σου post.. απλά το αναφέρω ως την γνώμη μουΑπό την παραπληροφόρηση που υπάρχει με σαύρες να βγαίνουν top models....Σιγά την γκόμενα..Μιάμιση hours τρίψιμο....
Βαλέρια lux...
Υγιαινετε μάγκες!
Η Βαλέρια στο lux κάνει έστω μια διαφορά...στα του ρόστερ....
Οπότε το post σου για μένα τυπε πέφτει στο κενό....
Υγιαινετε μάγκες!
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.250
- Πόντοι
- 11.836
Ναι...έχει και γραφείο τώρα η Τέα ? ξέρει κανείς όνομα ?
Σου gamw to masazaki....
????????
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.250
- Πόντοι
- 11.836
εγώ lux τη γνώρισα βελβετ δεν έχω πάρει.Η πρώτη γκόμενα που πήρα από αυτό.α μεγαλε εδώ τα χαλάμε...η βαλερια είναι πολύ ωραίο γκομενακι και πολύ δυνατή στο μασαζακι της...εγώ την θυμάμαι από velvet που δούλευε και μετά πήγε lux..Σιγά την γκόμενα..Μιάμιση hours τρίψιμο....
Βαλέρια lux...
Υγιαινετε μάγκες!
Άλλες δύο τρεις φορές από ντελουξ έχω κάνει.
Πολύ οκ στο μασάζ της
Για μένα φίλε είναι στανταράκι. Κάνω μισάωρο 20 ευρώ μόνο tantra. Δεν γδύνεται, δεν ακουμπάς, δεν τίποτα άλλο πέρα το tantra. Αλλά ρε φίλε είναι τόσο καλή στη χειρομάλαξη, που τύφλα να έχει το γαμήσι! Κλείνεις τα μάτια και ότι της ζητήσεις το κάνει με το χέρι να φαίνεται αληθινό! Θες πίπα, θες κώλο, θες ισπανική, το κάνει αληθινό με τα χέρια της! Έχω πιστέψει πολλές φορές ότι με πιπώνει και λέω μπας ρε συ, αλλά είναι μόνο η τέχνη στο μασάζ. Στον ίδιο χώρο (προσοχή στο κεφάλι όπως μπαίνεις) είναι και μια φίλη της που κάνει ωριαίο πρόγραμμα με όλα τα παρελκόμενα, αλλά το "γαμήσι" το φανταστικό δεν το αλλάζω με τίποτα! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να ΄χει το γαμήσι!Kαποια εμπειρία απο αυτήν;KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
12345qwert
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα.... Θα είμαι Αθήνα για δουλειες σε 1 εβδομάδα. Ξέρεις κάποιος να βοηθήσει τι παίζει με τα κορίτσια από το Osmose massage;;; Έχει δεύτερο γύρο, ή δεν το προχωράνε;;; Ειδικά, Έλλη, Καρμεν, Μελίνα και Λίνα.... Αν ξέρει κάποιος, ας βοηθήσει...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Mind Orgasm Massage ή κάπως έτσι νομίζωέχει και γραφείο τώρα η Τέα ? ξέρει κανείς όνομα ?
είναι " mind orgasm massage "
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
Mind Orgasm Massage ή κάπως έτσι νομίζωέχει και γραφείο τώρα η Τέα ? ξέρει κανείς όνομα ?
είναι " mind orgasm massage "
...λινκ???????
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
δεν πρεπει να υπαρχει σαιτ η κατι τετοιο
...προφανως ειναι η επωνυμια της "επιχειρησης" για το ανοιγμα κωδικου στην "εφορια"...
..τωρα για λινκ αν πανε καλα οι δουλειες ...>>!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις