Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Μια ανακεφαλαιωση για να ανταποδωσω στο φορουμ: Γενικα δεν εχω δει πολλες καινουριες στα σαιτ. Τα ιδια.. το your εχει φερει 2 καλες την Μιρνα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα αλλα δυστυχως προς το παρον ειναι στα δεν.στο 2ο γυρο κρινονται ολα!χεχε..τωρα απο αλλα σαιτ δεν εχω δει κατι το ντελουξ τα ιδια κ τ ιδια, η ruby απο αττικα ειναι ωραιο καβλακι και προχωραει, η Σταυρινα απο οασις το ιδιο αλλα το παιζει απιστευτα δυσκολη. Το βελβετ εχει φερει 3 (ελινα,ριτα, αλικη)πολυ καλες καινουριες που ολες προχωρανε αλλα για μενα η Ελινα ειναι τοπ κ η αλικη επισης δυνατο. Αλλες δεν εχω δει που να με ιντριγκαρουν, δεν ξερω το αρτ μασαζ τι εχει φερει καινουριο.ολο την δωρα και τη νινα μου πλασαρουν που η νινα ειναι το μεγαλυτερο αρπαχτικο.το lux εχει φερει μια χριστιανα καινουρια καλη φαινεται νομιζω ηταν παλια στο ντελουξ η στο βελβετ θα δοκιμασω και θα επανελθω.εχω και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα καλυτερα πμ γιατι μπαινουν πολυ αλλοι σαυτο το φορουμ. Γενικα και ηθελα να τ αναφερω καιρο ας μην μπαινουμε σε πολλες λεπτομεριες για να μην καιμε τις κοπελες..Οτι αλλο πμ .
Αν ξερει κανεις για αναστασια απο your, ρομιλντα απο joy, αννα απο βελβετ ας στειλει πμ και θα ανταποδωσω.