Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
θα μας ξανα κλεισουν παλι μεσα κανα 3 μηνο , να δω πως θα τη παλεψουμε καυλωμενοι
θα μας ξανα κλεισουν παλι μεσα κανα 3 μηνο , να δω πως θα τη παλεψουμε καυλωμενοι
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι και συναγωνιστές , μιας και ήρθε η ώρα να μείνουμε με το πουλί στο χέρι , ας υπάρξει ανασυγκρότηση για τα γραφεία και τις κοπέλες, να γίνουν όλοι τους πιο επαγγελματίες με σοβαρές υπηρεσίες και τίμια προσπάθεια....
Θα έρθουν εποχές που τα 50€ και τα μεγάλα τιπς δεν θα υπάρχουν πια , θα έρθουν στιγμές που οι κοπέλες θα θυμούνται γιατί άραγε κάποιες δεν είχαν δουλεια , όταν θα έπρεπε να έχουν δουλειά....
Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και όλες συνάδελφοι μου και υπομονή
Ελπιζω να τρολλαρεις φιλε μου... Οκ γουστα ειναι αυτα, αλλα αν ειναι η Βερονικα που ειδα τωρα στην σελιδα τους ( Προτελευταια ειναι στις φωτο), ακομα και να με πληρωνε εκεινη δεν θα εκανα κατι μαζι της. Ποσο μαλλον να την πληρωνα εγω.... Αλλα οπως ειπα γουστα ειναι αυταΤο osmose όμως ανέβασε μια φώτο από μια κυρία Βερόνικα με κάτι απ΄απίστευτα μάτια , που πραγματικά την φαντάζομαι εδώ και 12 λεπτά ( τόσο έχει που ανέβηκε η φώτο) να είναι γονατιστή μπροστά μου και να με κοιτάει.....
Οκ τα ματια ναι... Τα κιλα?Φίλε μου, τι να πω εμενα πραγματικά μου άρεσε το κορίτσι στη φώτο, ειδικά οι ματάρες της
δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν εχεις καβάντζες και καλα????θα μας ξανα κλεισουν παλι μεσα κανα 3 μηνο , να δω πως θα τη παλεψουμε καυλωμενοι
Και για Ηλεκτρα η Νικολ επίσης από velvet info οποίος μπορεί
Παίδες για να μην ψάχνω πίσω για Αφροδίτη από velvet τη παίζει;
Σαν κορμί ποια θα έλεγες αδερφέ Νικολ η Αφροδίτη;