Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Έχει κανείς ενημέρωση για το ποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά; Θυμάμαι ότι στο πρώτο lockdown 2-3 ξενοδοχεία λειτουργούσαν στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη.

δεν έχει αναφερθεί ότι θα κλείσουν
Αυτό ξέρω και γω. Είπαν ότι θα μείνουν ανοιχτά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, καταστήματα τροφίμων, καταστήματα οπτικών, φαρμακεία, βενζινάδικα αλλά δεν άκουσα τίποτα για ξενοδοχεία.

μόνο αν δεν συμφέρει τους ξενοδόχους να τα κρατήσουν ανοιχτά θα κλείσουν (απόφαση του κάθε ξενοδόχου κατά περίπτωση)

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι και συναγωνιστές , μιας και ήρθε η ώρα να μείνουμε με το πουλί στο χέρι , ας υπάρξει ανασυγκρότηση για τα γραφεία και τις κοπέλες, να γίνουν όλοι τους πιο επαγγελματίες με σοβαρές υπηρεσίες και τίμια προσπάθεια....

Θα έρθουν εποχές που τα 50€ και τα μεγάλα τιπς δεν θα υπάρχουν πια , θα έρθουν στιγμές που οι κοπέλες θα θυμούνται γιατί άραγε κάποιες δεν είχαν δουλεια , όταν θα έπρεπε να έχουν δουλειά....

Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και όλες συνάδελφοι μου και υπομονή

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι και συναγωνιστές , μιας και ήρθε η ώρα να μείνουμε με το πουλί στο χέρι , ας υπάρξει ανασυγκρότηση για τα γραφεία και τις κοπέλες, να γίνουν όλοι τους πιο επαγγελματίες με σοβαρές υπηρεσίες και τίμια προσπάθεια....

Θα έρθουν εποχές που τα 50€ και τα μεγάλα τιπς δεν θα υπάρχουν πια , θα έρθουν στιγμές που οι κοπέλες θα θυμούνται γιατί άραγε κάποιες δεν είχαν δουλεια , όταν θα έπρεπε να έχουν δουλειά....

Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και όλες συνάδελφοι μου και υπομονή

Πολυ σωστη τοποθετηση - Ετσι ακριβως ειναι......
Καλο κουραγιο σε ολους μας
και ειδικα στους ελευθερους επαγγελματιες..

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Το osmose όμως ανέβασε μια φώτο από μια κυρία Βερόνικα με κάτι απ΄απίστευτα μάτια , που πραγματικά την φαντάζομαι εδώ και 12 λεπτά ( τόσο έχει που ανέβηκε η φώτο) να είναι γονατιστή μπροστά μου και να με κοιτάει.....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Το osmose όμως ανέβασε μια φώτο από μια κυρία Βερόνικα με κάτι απ΄απίστευτα μάτια , που πραγματικά την φαντάζομαι εδώ και 12 λεπτά ( τόσο έχει που ανέβηκε η φώτο) να είναι γονατιστή μπροστά μου και να με κοιτάει.....
Ελπιζω να τρολλαρεις φιλε μου... Οκ γουστα ειναι αυτα, αλλα αν ειναι η Βερονικα που ειδα τωρα στην σελιδα τους ( Προτελευταια ειναι στις φωτο), ακομα και να με πληρωνε εκεινη δεν θα εκανα κατι μαζι της. Ποσο μαλλον να την πληρωνα εγω.... Αλλα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Φίλε μου, τι να πω εμενα πραγματικά μου άρεσε το κορίτσι στη φώτο, ειδικά οι ματάρες της

Συνημμένα

• veronika_osmose.jpg
    veronika_osmose.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 50

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Δεν έφτασα να σκεφτώ μέχρι εκεί ( βασικά δεν την έχω δει και από κοντά ποτέ την κοπέλα) . εγω απλά ένα ωραίο μασάζ με τη γλώσσα σκέφτηκα και να με κοιτάει στα μάτια!!

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Παίδες για να μην ψάχνω πίσω για Αφροδίτη από velvet τη παίζει;

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Και σαν κορμί στέκεται καλα ;;

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Και για Ηλεκτρα η Νικολ επίσης από velvet info οποίος μπορεί

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Και για Ηλεκτρα η Νικολ επίσης από velvet info οποίος μπορεί

Καλησπέρα φίλε μου μιας και έχω δοκιμάσει ανάμεσα στην δύο προτιμώ Νικόλ μιας και είναι νέα κοπέλα στο velvet, την έχω δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα ,είναι περίπου 40 και από κοντά είναι πιο μουναρα απ' ότι στη φωτογραφία....

Έχει καταγωγή κάπου από Ουζμπεκιστάν αν θυμάμαι καλά, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και είναι πολύ δυνατή και στο μασάζ και στον αγώνα με το φραπεδακι.....

Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι μούναρα η κοπέλα....για την Ηλέκτρα δεν έχω γνώμη.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Έχει σχιστά ματια και είναι μέσα στην καύλα , όπως μου άρεσει εμένα.. έχει περίεργο στυλ και καταλαβαινεις πως είναι γυναίκα.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Παίδες για να μην ψάχνω πίσω για Αφροδίτη από velvet τη παίζει;

Αφροδίτη φίλε μου ίσον πορνοστάρ ..... φυσικοθεραπευτρια , πολύ καλό μασάζ με τσιμπούκοχειλα και στο φραπεδακι σε αφήνει αφωνω....λίγα κιλά παραπάνω

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Σαν κορμί ποια θα έλεγες αδερφέ Νικολ η Αφροδίτη;

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Έχω ενημέρωση για 2 γραφεία. Velvet συνεχίζει κανονικά, Athens κλείνει. Ξέρω ότι πολλοί έχετε το Athens στα "δεν", απλά το αναφέρω γιατί είμαι πελάτης του.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Για velvet το επιβεβαιώνω και γω γιατί έχω ραντεβού αύριο κλεισμένο και μου είπαν οκ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom