Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Και πολυ καλα υποθετεις...
Αυτό στα "ΔΕΝ" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?
Έχει κάποιος άποψη?
Έχει κάποιος άποψη?
Μιχαελα δινει μπριζολα?Καλημέρα Σε όλους
Προσωπική μου άποψη
Από velvet προτείνω
Νεφέλη
Αφροδίτη
Εύα
Νάνσυ
Από vipmassage
Προτείνω
Αννα2 μιλφ
Ολυμπία 25 ετών
Έλλη μιλφ
Χρύσα μιλφ
Μιχαελα 28 ετών
Όλες κάνουν φραπέ κ καλαμάκι και κατ' επιλογή και μπριζόλα κόντρα
Πάντως απο εμφάνιση πάνω του μέσω όρου όλες, κάποια καταδρομική θα 'αξιζε ίσως !Και πολυ καλα υποθετεις...
Έχει κάποιος άποψη?
Παλια καραβάνα εχεις περάσει από αρκετά γραφεία
Πάντως απο εμφάνιση πάνω του μέσω όρου όλες, κάποια καταδρομική θα 'αξιζε ίσως !Και πολυ καλα υποθετεις...
Έχει κάποιος άποψη?
Παλια καραβάνα εχεις περάσει από αρκετά γραφεία
Θα το αντέξω...κρίμα τα όπλα μαζικής εξόντωσης που διαθέτει το γραφείο...σκετο βάσανο να σε τρίβουν και να μην σε "αδειάζουν"!!!!Ισως με μαεστρικούς χειρισμούς...αξίζει μια καταδρομική!!!!μη σε απογοητευσω αλλα εχει γραφτει πολλες φορες οτι δεν κανει καμια τιποτα απο εκει..
Θα αλλάξω level με αυτές...πάω για Φον Κάραγιαν!!!!αμα νοιωθεις τοσο μαεστρος γιατι οχι
Αυτό στα "δεν" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?
Έχει κάποιος άποψη?
συνεχιζει στο deluxe μου έστειλαν φωτό της..όντως είναι από τις τοπ η Χρυσανα...και κάνει και φανταστικό μασαζ...
Έχει κάποιος άποψη?
Δυστυχως ειναι στα δεν, απ οσο ξερω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ειδικα για Κλεα και Μαιρη που ειναι απολυτα του γουστου μου.
Η Χρυσανα απο Delux ηταν καλη, συνεχιζει;
η Χριστίνα είναι η πρόσφατη μεταγραφή από το velvet?Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Deluxe δοκίμασα χριστινα 24 χρόνο πολύ ωραίο και άνετο Κοριτσακι..χαμογελαστή παρουσία και δίνει ρέστα στον αγώνα...(μου έστειλαν φωτό Ρούλας και Της αδύνατουλας Της όμορφης Της Κρίστη της ξανθιάς που είχε σταματήσει ένα διάστημα και την ψάχναμε)..
Επιβεβαιωνω για massagelux ότι όλες είναι του αθλήματος και είναι ναι σε ότι ζητάμε..
Hermes ms Athens πεταμένα λεφτα το επιβεβαιωνω και γω..μακριά..
μόνο μασάζ;συνεχίζει η παπαρια?συνεχιζει στο deluxe μου έστειλαν φωτό της..όντως είναι από τις τοπ η Χρυσανα...και κάνει και φανταστικό μασαζ...
Έχει κάποιος άποψη?
Δυστυχως ειναι στα δεν, απ οσο ξερω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ειδικα για Κλεα και Μαιρη που ειναι απολυτα του γουστου μου.
Η Χρυσανα απο Delux ηταν καλη, συνεχιζει;