Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Έμαθα ότι το osmose κ το vipmassage
Θα είναι ανοιχτά κανονικά
Έτσι μου είπαν σήμερα στο viber

Ξέρετε αλλά γράφεια τα οποία είναι στα ΝΑΙ Κ θα είναι ανοιχτά ?

Καλό ξημέρωμα

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Επιβεβαιωνω συνάδελφοι τα μεγάλα γραφεία deluxemassage,joymassage,velvet,Yourmassage massagelux Θα είναι ανοιχτά..με το Athens δεν ασχολήθηκα καν...έκανα το κόλπο μήνυμα Copy paste σε όλους αχχαχα...osmose Πήρα τηλ ήταν λακωνικοί πολύ στο τηλ...εχει να πέσει μασαζ στο σπιτάκι full..η καραντίνα θέλει καλοπέραση κύριοι...

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Επιβεβαιωνω συνάδελφοι τα μεγάλα γραφεία deluxemassage,joymassage,velvet,Yourmassage massagelux Θα είναι ανοιχτά..με το Athens δεν ασχολήθηκα καν...έκανα το κόλπο μήνυμα Copy paste σε όλους αχχαχα...osmose Πήρα τηλ ήταν λακωνικοί πολύ στο τηλ...εχει να πέσει μασαζ στο σπιτάκι full..η καραντίνα θέλει καλοπέραση κύριοι...

ΤΕΛΕΙΑ

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΝΑΙ

Ώρα για μασάζ...

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Εχουν πλακα που μερικοι λενε με τη ταδε περασα καλα και ειναι ανετη και εμενα μου αρεσε και εχει ωραιο κορμι και καλο μασαζ και στα του αγωνα ολα ωραια και ολα ανθηρα και ξανα ειναι ανετη. Μαγαζατορες απο τους λιγους. Αφου πολοι θελουν να ακουσουν ποσο πηγε, αν εκανε εξτρα, φραπεδια καλαμακι ή αν εβγαλε ρουχα. Τι περιμενε, ερωτησεις σε pm για να προωθησετε και αλλο τα κοριτσια σας; Ελεος.

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Εχουν πλακα που μερικοι λενε με τη ταδε περασα καλα και ειναι ανετη και εμενα μου αρεσε και εχει ωραιο κορμι και καλο μασαζ και στα του αγωνα ολα ωραια και ολα ανθηρα και ξανα ειναι ανετη. Μαγαζατορες απο τους λιγους. Αφου πολοι θελουν να ακουσουν ποσο πηγε, αν εκανε εξτρα, φραπεδια καλαμακι ή αν εβγαλε ρουχα. Τι περιμενε, ερωτησεις σε pm για να προωθησετε και αλλο τα κοριτσια σας; Ελεος.
Αποκλείεται να γίνονται τέτοια πράγματα... :embarrased:

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

Και έτσι να είναι φίλε καλέ , που είναι το προβλήμα .....? Δεν έχω καταλάβει που είναι η ένσταση....

Όταν περνάς καλά το λες όταν περνάς χάλια να το λες πάλι , που είναι το κακο

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
αν ξερει κάποιος για την Βικτόρια που δούλευε vipmassage ας στείλει pm. Ευχαριστώ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
αν ξερει κάποιος για την Βικτόρια που δούλευε vipmassage ας στείλει pm. Ευχαριστώ

εχει εξαφανιστει η βικτωρια , σε καποιους ειχε δωσει το τηλεφ της . αυτη εκανε φουλ αλλα μερικους τους βαραγε

τωρα το vipmassage εχει 2 δυνατα μιλφ που κανουν φουλ Αννα 2 + Ελλη

και τη μικρη ολυμπια που κανει φουλ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446

Και έτσι να είναι φίλε καλέ , που είναι το προβλήμα .....? Δεν έχω καταλάβει που είναι η ένσταση....

Όταν περνάς καλά το λες όταν περνάς χάλια να το λες πάλι , που είναι το κακο

αντι να ειμαστε αγαπημενοι να περναμε ωραια τη ωρα μας

με το σπορ του μασαζ κ να ανταλλασουμε αποψεις - εμπειριες κτλ

να κανουμε το χαβαλε μας

να συζηταμε να μην τη παταμε με κοπελες που ειναι στα ΔΕΝ κτλ

μερικοι εχουν κομπλεξ κ ψυχολογικα προβληματα βαρια ή συμφεροντα κ μας γαμανε τη παρεα / συζητηση κτλ

ΓΕΝΙΚΑ
οταν η Χ κοπελα ειναι στα ΝΑΙ μετα οι λεπτομεριες ειναι αναλογος πολλων παραγοντων κτλ

οταν καποια ειναι στα ΝΑΙ , ειναι στα ναι απο εκει κ περα παιζουν πολλα...

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Χαιρομαι που τα μεγαλα γνωστα γραφεια ειναι ανοιχτα και εξυπηρετουν σε μεγαλο ευρος ωρων

καλα να περνατε στο σπιτι με τα κοριτσια του μασαζ φιλοι μου

καλεσα οσμοσε τζεσικα / ρωσακι 25 ετων , ειναι στα ΝΑΙ για εκτονωση και μετριο μασαζακι - για οσμοσε καλο επιπεδο υπηρεσιων
βεβαια κανει καλαμακι ΜΕ προφυλ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Το Osmose καλό επίπεδο υπηρεσιών... Ολυμπία από Osmose λένε κάποιοι πως είναι καλή. Ρε τρέλα πουλάτε;;;;

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα και τι ακριβώς εννοώ
Επίπεδο υπηρεσιών, προς τα πάνω / κάτω
Τιμές του μασάζ
Τιμές για τα έξτρα

Θεωρώ ότι η ζήτηση θα έχει πέσει άρα άρα σιγά θα πρέπει να δούμε και αλλαγές

Pouts_lee

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
279
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες, έχει κανείς εμπειρία με την μικρή Ολυμπία από Vipmassage? Μου φάνηκε παρα πολύ όμορφο πρόσωπο αν και δεν ξέρω από σώμα/υπηρεσίες. Επίσης τι τιμές μπορεί να παίζουν για φουλ ή ακα καλαμάκι κτλπ? θενκς!

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
καλησπέρα παίδες, έχει κανείς εμπειρία με την μικρή Ολυμπία από Vipmassage? Μου φάνηκε παρα πολύ όμορφο πρόσωπο αν και δεν ξέρω από σώμα/υπηρεσίες. Επίσης τι τιμές μπορεί να παίζουν για φουλ ή ακα καλαμάκι κτλπ? θενκς!
εχουν γραφτεί για τη συγκεκριμένη...εύσωμη κοπέλα χοντρουλα..παραπλανητική φωτό...όποτε μακριά συναγωνιστή..

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Η συζητηση εχει πεσει εντελως ή όλοι ειναι σπιτι με τη γυναικα τους και πνιγονται... παντως οσα γραφεια ειναι ανοιχτα θα πρεπει να κανουν καμια προσφορα ή στα 5 ενα δωρο. Δυσκολοι καιροι ερχονται, ας το σκεφτουν.

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.. εγώ που έδιωξα τη γυναίκα μου να πάει στην αδερφή της έχω όρεξη για μασαζάκι αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στο σπίτι.. έχω στο fb τη σελίδα της osmose Κ έχω κατακαυλωσει με τις βυζαρες της Καρολίνας Κ της Μαριάννας , αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει τι παίζει με το συγκεκριμένο από λεφτά Κ παροχές γιατί δεν έχω ιδέα.. μην τον πετάξω έξω τσαμπα .. ευχαριστώ καλημέρες

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Αν σου αρεσουν τα βαρεων βαρων προχωρα...
Αλλιως μαυρο , δεν ειναι οπως στη φωτο.

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους.. εγώ που έδιωξα τη γυναίκα μου να πάει στην αδερφή της έχω όρεξη για μασαζάκι αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στο σπίτι.. έχω στο fb τη σελίδα της osmose Κ έχω κατακαυλωσει με τις βυζαρες της Καρολίνας Κ της Μαριάννας , αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει τι παίζει με το συγκεκριμένο από λεφτά Κ παροχές γιατί δεν έχω ιδέα.. μην τον πετάξω έξω τσαμπα .. ευχαριστώ καλημέρες
Αν διαβασεις εστω τις τελευταιες 5 σελιδες θα ειχες βγαλει πορισμα.
Πιο πολυ ξεπετα σεξ ειναι παρα μασαζ με εξτρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom