Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Σαν κορμί ποια θα έλεγες αδερφέ Νικολ η Αφροδίτη;
Σαν κορμί περισσότερο Νικόλ
Επιβεβαιωνω συνάδελφοι τα μεγάλα γραφεία deluxemassage,joymassage,velvet,Yourmassage massagelux Θα είναι ανοιχτά..με το Athens δεν ασχολήθηκα καν...έκανα το κόλπο μήνυμα Copy paste σε όλους αχχαχα...osmose Πήρα τηλ ήταν λακωνικοί πολύ στο τηλ...εχει να πέσει μασαζ στο σπιτάκι full..η καραντίνα θέλει καλοπέραση κύριοι...
Σαν κορμί περισσότερο Νικόλ
Αποκλείεται να γίνονται τέτοια πράγματα...Εχουν πλακα που μερικοι λενε με τη ταδε περασα καλα και ειναι ανετη και εμενα μου αρεσε και εχει ωραιο κορμι και καλο μασαζ και στα του αγωνα ολα ωραια και ολα ανθηρα και ξανα ειναι ανετη. Μαγαζατορες απο τους λιγους. Αφου πολοι θελουν να ακουσουν ποσο πηγε, αν εκανε εξτρα, φραπεδια καλαμακι ή αν εβγαλε ρουχα. Τι περιμενε, ερωτησεις σε pm για να προωθησετε και αλλο τα κοριτσια σας; Ελεος.
Αποκλείεται να γίνονται τέτοια πράγματα...Εχουν πλακα που μερικοι λενε με τη ταδε περασα καλα και ειναι ανετη και εμενα μου αρεσε και εχει ωραιο κορμι και καλο μασαζ και στα του αγωνα ολα ωραια και ολα ανθηρα και ξανα ειναι ανετη. Μαγαζατορες απο τους λιγους. Αφου πολοι θελουν να ακουσουν ποσο πηγε, αν εκανε εξτρα, φραπεδια καλαμακι ή αν εβγαλε ρουχα. Τι περιμενε, ερωτησεις σε pm για να προωθησετε και αλλο τα κοριτσια σας; Ελεος.
αν ξερει κάποιος για την Βικτόρια που δούλευε vipmassage ας στείλει pm. Ευχαριστώ
Και έτσι να είναι φίλε καλέ , που είναι το προβλήμα .....? Δεν έχω καταλάβει που είναι η ένσταση....
Όταν περνάς καλά το λες όταν περνάς χάλια να το λες πάλι , που είναι το κακο
εχουν γραφτεί για τη συγκεκριμένη...εύσωμη κοπέλα χοντρουλα..παραπλανητική φωτό...όποτε μακριά συναγωνιστή..καλησπέρα παίδες, έχει κανείς εμπειρία με την μικρή Ολυμπία από Vipmassage? Μου φάνηκε παρα πολύ όμορφο πρόσωπο αν και δεν ξέρω από σώμα/υπηρεσίες. Επίσης τι τιμές μπορεί να παίζουν για φουλ ή ακα καλαμάκι κτλπ? θενκς!
Αν σου αρεσουν τα βαρεων βαρων προχωρα...καλησπέρα παίδες, έχει κανείς εμπειρία με την μικρή Ολυμπία από Vipmassage? Μου φάνηκε παρα πολύ όμορφο πρόσωπο αν και δεν ξέρω από σώμα/υπηρεσίες. Επίσης τι τιμές μπορεί να παίζουν για φουλ ή ακα καλαμάκι κτλπ? θενκς!
Αν διαβασεις εστω τις τελευταιες 5 σελιδες θα ειχες βγαλει πορισμα.Καλημέρα σε όλους.. εγώ που έδιωξα τη γυναίκα μου να πάει στην αδερφή της έχω όρεξη για μασαζάκι αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στο σπίτι.. έχω στο fb τη σελίδα της osmose Κ έχω κατακαυλωσει με τις βυζαρες της Καρολίνας Κ της Μαριάννας , αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει τι παίζει με το συγκεκριμένο από λεφτά Κ παροχές γιατί δεν έχω ιδέα.. μην τον πετάξω έξω τσαμπα .. ευχαριστώ καλημέρες