ειναι από τις παλιές καραβάνες η Χρυσανα έχουν γραφτεί πολλά και πράγματι είναι από τις κορυφαίες του χώρου..μόνο μασάζ;συνεχίζει η παπαρια?συνεχιζει στο deluxe μου έστειλαν φωτό της..όντως είναι από τις τοπ η Χρυσανα...και κάνει και φανταστικό μασαζ...
Αυτό στα "δεν" να υποθέσω...
Έχει κάποιος άποψη?
Δυστυχως ειναι στα δεν, απ οσο ξερω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ειδικα για Κλεα και Μαιρη που ειναι απολυτα του γουστου μου.
Η Χρυσανα απο Delux ηταν καλη, συνεχιζει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
Ναι αποτι μου είπε δούλευε velvet αλλά δεν είχε πολύ δουλεια και γενικα δεν ήταν ευχαριστημένη όποτε και πήγε στα σίγουρα λέει στο deluxe...η αλισα είναι πολύ δυνατή εμεινα πολύ happy..η Χριστίνα είναι η πρόσφατη μεταγραφή από το velvet?Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Deluxe δοκίμασα χριστινα 24 χρόνο πολύ ωραίο και άνετο Κοριτσακι..χαμογελαστή παρουσία και δίνει ρέστα στον αγώνα...(μου έστειλαν φωτό Ρούλας και Της αδύνατουλας Της όμορφης Της Κρίστη της ξανθιάς που είχε σταματήσει ένα διάστημα και την ψάχναμε)..
Επιβεβαιωνω για massagelux ότι όλες είναι του αθλήματος και είναι ναι σε ότι ζητάμε..
Hermes ms Athens πεταμένα λεφτα το επιβεβαιωνω και γω..μακριά..
η Αλίσα δηλαδή φραπέ και καλαμάκι?
Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Εισαι σιγουρος οτι κανουν ολες απο το lux?γιατι η αντζελα απο εκει ειναι στα δεν..εκτος αν εχεις αλλη εμπειρια μαζι της.ωραιο γκομενακι παντως..
Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Deluxe δοκίμασα χριστινα 24 χρόνο πολύ ωραίο και άνετο Κοριτσακι..χαμογελαστή παρουσία και δίνει ρέστα στον αγώνα...(μου έστειλαν φωτό Ρούλας και Της αδύνατουλας Της όμορφης Της Κρίστη της ξανθιάς που είχε σταματήσει ένα διάστημα και την ψάχναμε)..
Επιβεβαιωνω για massagelux ότι όλες είναι του αθλήματος και είναι ναι σε ότι ζητάμε..
δεν μου έστειλαν την Άντζελα εμένα..δεν μου την πρότειναν..παίζει να μην δουλεύει;anyway από μενα το lux είναι ναι..Εισαι σιγουρος οτι κανουν ολες απο το lux?γιατι η αντζελα απο εκει ειναι στα δεν..εκτος αν εχεις αλλη εμπειρια μαζι της.ωραιο γκομενακι παντως..Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199443
Επισκέπτης
Η γυναίκα είναι θεά!
ΤΕΑ
Θα μας λείψεις κοριτσάρα μου!!
Κοντόκαυλο για πάντα, τρομερό άγγιγμα ,χειλάρες, μασάζ θάνατος,βλέπω το tiktok της και τον παίζω για πάρτη της τώρα με το λοκνταουν...
Την γαμήσαμε αδέρφια..
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε..
και μη με πείτε αγαπούλη και πρόμο τώρα και εμένα έχουμε αδυναμίες και κορίτσια που δίνουν τον εαυτό τον εαυτό τους κ αξίζουν πολλά και την αγάπη μας και τη συμπάθειά μας. Τίμια και σωστή επιλογή πάντα μαζί της ξεκάθαρα πράγματα.
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Ναι αποτι μου είπε δούλευε velvet αλλά δεν είχε πολύ δουλεια και γενικα δεν ήταν ευχαριστημένη όποτε και πήγε στα σίγουρα λέει στο deluxe...η αλισα είναι πολύ δυνατή εμεινα πολύ happy..η Χριστίνα είναι η πρόσφατη μεταγραφή από το velvet?Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Φίλε μου η Χριστίνα , μιας και την έχω πάρει στο παρελθόν αρκετές φορές , είναι στα πολύ μεγάλα δεν , η κοπέλα δεν είχε δουλειά γιατί το φραπεδακι το έκανε με το ζόρι και με πολύ συζήτηση και γενικά δεν έκανε φραπεδακι.....
Εξάλλου οποίος την έχει πάρει έχει την ίδια γνώμη , αλλά τέλος πάντων στο deluxe υπάρχουν πολύ δυνατές παρουσίες και η συγκεκριμένη υστερεί πάρα πολύ...
ναι ισχύει αυτό με το deluxe αλλά δεν Έχω προλάβει να τις δοκιμάσω όλες για να έχω άποψη...σπαρτιαταραα μου εγώ εμεινα πολύ ευχαριστημένος με τη μικρή Χριστινα Παρόλο που δεν είναι και από τους εύκολους πελάτες...συνεννόηση εύκολη χωρίς πολλά πολλά και μαρεσε γιατί εκτός από ανετουλα είναι ευχάριστη παρουσία χαμογελαστή κ ομορφούλα...Ναι αποτι μου είπε δούλευε velvet αλλά δεν είχε πολύ δουλεια και γενικα δεν ήταν ευχαριστημένη όποτε και πήγε στα σίγουρα λέει στο deluxe...η αλισα είναι πολύ δυνατή εμεινα πολύ happy..η Χριστίνα είναι η πρόσφατη μεταγραφή από το velvet?Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Φίλε μου η Χριστίνα , μιας και την έχω πάρει στο παρελθόν αρκετές φορές , είναι στα πολύ μεγάλα δεν , η κοπέλα δεν είχε δουλειά γιατί το φραπεδακι το έκανε με το ζόρι και με πολύ συζήτηση και γενικά δεν έκανε φραπεδακι.....
Εξάλλου οποίος την έχει πάρει έχει την ίδια γνώμη , αλλά τέλος πάντων στο deluxe υπάρχουν πολύ δυνατές παρουσίες και η συγκεκριμένη υστερεί πάρα πολύ...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
παιδιά τα γραφεία μάλλον κλείνουνε ,ίσως απ ''άλλα'' τηλέφωνα να συνεχίσουνε με κάποιους καλούς πελάτες ,επίσης πολλές κοπέλες έχουν μοιράσει δικά τους τηλέφωνα ,με τη μισή δουλειά περισσότερα λεφτά,λογικό το βρίσκω,καλό βόλι λοιπόν,απλά οι άνω των 40-50 καλό θα ήταν να κάνουν κράτει για κάποιο διάστημα,αφήστε τα ραντεβού για τους νεώτερους,αχ νιάτα!
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
παιδιά τα γραφεία μάλλον κλείνουνε ,ίσως απ ''άλλα'' τηλέφωνα να συνεχίσουνε με κάποιους καλούς πελάτες ,επίσης πολλές κοπέλες έχουν μοιράσει δικά τους τηλέφωνα ,με τη μισή δουλειά περισσότερα λεφτά,λογικό το βρίσκω,καλό βόλι λοιπόν,απλά οι άνω των 40-50 καλό θα ήταν να κάνουν κράτει για κάποιο διάστημα,αφήστε τα ραντεβού για τους νεώτερους,αχ νιάτα!
Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Αλισα φουλ μπριζόλα?
Κατερίνα από το ίδιο γραφείο έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Τα πάντα όλα?Ερώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
συναγωνιμιστη Κατερινα είναι τοπ!εχουν γραφτεί κριτικές αλλά δύσκολαΕρώτηση για το αν θα είναι ανοιχτά τώρα με τα νεα μέτρα και ολα Τα γραφεία φαινετε οτι μένουν ανοιχτά..Νεα άφιξη στο yourmassage Αλισα δούλευε σε σπα στο Κολωνακι και το γύρισε στα κατοικον...37αρα Ομορφούλα με πλούσιο μπούστο πολύ καλο μασαζ και πολύ πιο δυνατή στον αγώνα όταν γύρισα ανάσκελα..Έχει νέες αφίξεις το μαγαζί και προβλέπω έναν ωραίο χειμώνα..
Αλισα φουλ μπριζόλα?
Κατερίνα από το ίδιο γραφείο έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής?
Τη βρίσκεις...αλισα και Αγγελική επισης πολύ δυνατές λαδοκορες..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Έχει κανείς ενημέρωση για το ποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά; Θυμάμαι ότι στο πρώτο lockdown 2-3 ξενοδοχεία λειτουργούσαν στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη.
δεν έχει αναφερθεί ότι θα κλείσουν
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199443
Επισκέπτης
Καλησπερίζω συναδέλφους λάτρεις του μασάζ κ όχι μόνο.
Στο προηγούμενο lockdown στην Αθήνα είχαν παραμείνει ανοιχτά τα παρακάτω ξενοδοχεία συν ότι υπάρχει η δυνατότητα του rbnb.
Chris hotel
Hellinis Hotel
Athens Golden City Hotel
Twentyone
Δεν χάνουμε τίποτα λοιπόν να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ενημερωθούμε αν ισχύει και σε αυτή τη φάση του δεύτερου lockdown.
Επιπλέον μετά από επικοινωνία τηλεφωνική με κάποια γραφεία... ενημερώθηκα ότι όσες κοπέλες θέλουν να εργαστούν με δική τους ευθύνη θα το κάνουν παίρνοντας το ρίσκο οι ίδιες κ διαθεσιμότητα υπάρχει κανονικά.
Οπότε τα γνωστά...μύνημα,sms, τηλέφωνο, φωτογραφίες διαθέσιμων κοριτσιών κ το σπορ συνεχίζει κανονικά εκτός νόμου.
Ιδιαίτερα στη φάση αυτή το καλό μασάζ κ να ξεφύγουμε λίγο όλοι το έχουμε ανάγκη.
Να περνάμε καλά και υπομονή σε ότι έρχεται για την πατρίδα μας...
Στο προηγούμενο lockdown στην Αθήνα είχαν παραμείνει ανοιχτά τα παρακάτω ξενοδοχεία συν ότι υπάρχει η δυνατότητα του rbnb.
Chris hotel
Hellinis Hotel
Athens Golden City Hotel
Twentyone
Δεν χάνουμε τίποτα λοιπόν να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ενημερωθούμε αν ισχύει και σε αυτή τη φάση του δεύτερου lockdown.
Επιπλέον μετά από επικοινωνία τηλεφωνική με κάποια γραφεία... ενημερώθηκα ότι όσες κοπέλες θέλουν να εργαστούν με δική τους ευθύνη θα το κάνουν παίρνοντας το ρίσκο οι ίδιες κ διαθεσιμότητα υπάρχει κανονικά.
Οπότε τα γνωστά...μύνημα,sms, τηλέφωνο, φωτογραφίες διαθέσιμων κοριτσιών κ το σπορ συνεχίζει κανονικά εκτός νόμου.
Ιδιαίτερα στη φάση αυτή το καλό μασάζ κ να ξεφύγουμε λίγο όλοι το έχουμε ανάγκη.
Να περνάμε καλά και υπομονή σε ότι έρχεται για την πατρίδα μας...
Αυτό ξέρω και γω. Είπαν ότι θα μείνουν ανοιχτά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, καταστήματα τροφίμων, καταστήματα οπτικών, φαρμακεία, βενζινάδικα αλλά δεν άκουσα τίποτα για ξενοδοχεία.Έχει κανείς ενημέρωση για το ποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά; Θυμάμαι ότι στο πρώτο lockdown 2-3 ξενοδοχεία λειτουργούσαν στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη.
singleasthat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 635
- Πόντοι
- 300
Μια μέρα έμεινε, ότι αρπάξει ο καθένας!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
γι'αυτην την μαριανα του osmose ξερει κανεις κατι ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Αυτό ξέρω και γω. Είπαν ότι θα μείνουν ανοιχτά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, καταστήματα τροφίμων, καταστήματα οπτικών, φαρμακεία, βενζινάδικα αλλά δεν άκουσα τίποτα για ξενοδοχεία.Έχει κανείς ενημέρωση για το ποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά; Θυμάμαι ότι στο πρώτο lockdown 2-3 ξενοδοχεία λειτουργούσαν στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη.
μόνο αν δεν συμφέρει τους ξενοδόχους να τα κρατήσουν ανοιχτά θα κλείσουν (απόφαση του κάθε ξενοδόχου κατά περίπτωση)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις