Θα ήθελα να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε , πάντα εκφράζοντας προσωπική άποψη για τις συνεδρίες που έχω κάνει με. Διάφορα κορίτσια από διάφορα γραφεία....
Vip massage
Θεωρώ αξιόλογη κοπέλα την Ελένη , η οποία είναι ακριβώς στην φωτογραφία όπως και στην πραγματικότητα.... ευγενική παρουσία και όλη η δουλειά της τίμια στα του αγώνα....είναι στα ναι.
Attica massage.
Μιας και δόκιμασα Εύα και Ίνα , παρολου που πολλοί συνάδελφοι έχουν διαφορετική γνώμη , εγώ με τις συγκεκριμένες πέρασα πολύ καλά, οκ Μπορεί να έτυχε η απλά να κόλλησε η φάση...
Deluxe massage.
Η Δανάη και η Μίλανα θεωρώ πως είναι από τα δυνατα χαρτιά του συγκεκριμένου γραφείου και αξίζει μια δοκιμή.
Velvet massage.
Πρόσφατα έκανα τέσσερα χέρια με Τερέζα και Αφροδίτη...ήταν δυνατή εμπειρία , η μια μαυρουλα Γαζέλα η Άλλη ξανθιά πορνοστάρ...οι κοπέλες τα δώσανε όλα...
Γενικά τώρα τελευταία , τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα , βλέπω αξιόλογες παρουσίες τουλάχιστον από αυτά τα γραφεία που εγώ είμαι πελάτης...
Θεωρώ όμως ένα επίπεδο πάνω σε όλα και στις κοπέλες και στο σέρβις και στις παροχές , πως είναι το velvet και το deluxe..
Είναι προσωπική μου γνώμη , και επειδή θα είμαι για λίγες μέρες ακόμα στην Ελλάδα οποίος συνάδελφο έχει να μου προτείνει κάτι δυνατό να επενδύσω τα τελευταία μου χρημάτα θα χαρώ να με ενημερωσει