Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Άμα την πατήσεις πες μας να την βάλουμε στα ΔενΈχουν γράψει και για άλλες οκ και την πατήσαμε
Άμα την πατήσεις πες μας να την βάλουμε στα ΔενΈχουν γράψει και για άλλες οκ και την πατήσαμε
Καλησπέρα σας παίδες. Είμαι νέο μέλος εδω.Θα με ενδιέφερε να μάθω πληροφορίες για Επαγγελματικό Μασάζ απο όμορφα κορίτσια που να γνωρίζουν όμως το αντικείμενο (είμαι λάτρης).Ξέρετε που να απευθυνθώ? Κάθε πληροφορία σας χρήσιμη,Να περνάτε καλά!
Για εδω υπαρχει αποψη απο καποιον;
Τις βλεπω προκλητικες ??
Ίδιο με το best είναι αυτό ;Για εδω υπαρχει αποψη απο καποιον;
Τις βλεπω προκλητικες ??
Αγαπητέ συναγωνιστή έπεσες διάνα το βασικό είναι να το ζητήσεις εξ αρχής ζητάς από το γραφείο η κοπέλα να γνωρίζει shiatsu , deep tissue , Thai θεωρώ ότι οι περισσότερες εχουν βαθιά γνώση στο deep ( nothing )Καλησπέρα σας παίδες. Είμαι νέο μέλος εδω.Θα με ενδιέφερε να μάθω πληροφορίες για Επαγγελματικό Μασάζ απο όμορφα κορίτσια που να γνωρίζουν όμως το αντικείμενο (είμαι λάτρης).Ξέρετε που να απευθυνθώ? Κάθε πληροφορία σας χρήσιμη,Να περνάτε καλά!
Για εδω υπαρχει αποψη απο καποιον;
Τις βλεπω προκλητικες ??
Μια τοποθέτηση γενική,
έτσι και αλλιώς με πολλούς απο εσάς μιλάμε με πμ και ανταλλάσσουμε απόψεις και γνώμες χωρίς να καίμε αυτές που δεν πρέπει.
Αν είσαι σοβαρος κύριος , καθαρός και περιποιημένος γνωρίζοντας πως θα φερθείς σε μια κοπέλα που έρχεται για μασαζ στον χώρο σου
τότε θα πάρεις πολλά, θα πάρεις οικειότητα, την προσοχή της να θέλει να σε γνωρίσει, θα προχωρήσει μαζί σου γιατί γουστάρει,
θα θέλει να σου δώσει το τηλέφωνο της να βρεθείτε εκτός γραφείου θα σε γνωρίσει σε "φίλες" της και θα ανοίξει η βεντάλια του κύκλου.
Το σπόρ εδω στο μασάζ αν επενδύσεις σωστά τελικά είναι πιο ωραίο, θα σε βάλει σε κύκλους πιο amatur, θα γαμίσεις και εσύ την φοιτήτρια που όλοι λένε οτι
υπάρχει σε κλειστούς κύκλους και δεν έχει κανείς πληροφορίες και κανεις δεν ξέρει τίποτα και δεν είναι λίγες τελικά, είναι πολλές.
Μερικοί είμαι σίγουρος οτι το ξέρετε και το κάνετε.
Θα ήθελα να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε , πάντα εκφράζοντας προσωπική άποψη για τις συνεδρίες που έχω κάνει με. Διάφορα κορίτσια από διάφορα γραφεία....
Vip massage
Θεωρώ αξιόλογη κοπέλα την Ελένη , η οποία είναι ακριβώς στην φωτογραφία όπως και στην πραγματικότητα.... ευγενική παρουσία και όλη η δουλειά της τίμια στα του αγώνα....είναι στα ναι.
Attica massage.
Μιας και δόκιμασα Εύα και Ίνα , παρολου που πολλοί συνάδελφοι έχουν διαφορετική γνώμη , εγώ με τις συγκεκριμένες πέρασα πολύ καλά, οκ Μπορεί να έτυχε η απλά να κόλλησε η φάση...
Deluxe massage.
Η Δανάη και η Μίλανα θεωρώ πως είναι από τα δυνατα χαρτιά του συγκεκριμένου γραφείου και αξίζει μια δοκιμή.
Velvet massage.
Πρόσφατα έκανα τέσσερα χέρια με Τερέζα και Αφροδίτη...ήταν δυνατή εμπειρία , η μια μαυρουλα Γαζέλα η Άλλη ξανθιά πορνοστάρ...οι κοπέλες τα δώσανε όλα...
Γενικά τώρα τελευταία , τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα , βλέπω αξιόλογες παρουσίες τουλάχιστον από αυτά τα γραφεία που εγώ είμαι πελάτης...
Θεωρώ όμως ένα επίπεδο πάνω σε όλα και στις κοπέλες και στο σέρβις και στις παροχές , πως είναι το velvet και το deluxe..
Είναι προσωπική μου γνώμη , και επειδή θα είμαι για λίγες μέρες ακόμα στην Ελλάδα οποίος συνάδελφο έχει να μου προτείνει κάτι δυνατό να επενδύσω τα τελευταία μου χρημάτα θα χαρώ να με ενημερωσει