Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Φίλε gravitygr , μιας και είσαι λάτρης του σπορ , η Τερέζα είναι Γαζέλα , 1.75 με κορμί πέτρα , πάρα πολύ ωραίο σώμα σφιχτό και πάντα χαμογελαστή με εξαιρετική διάθεση....από Μασάζ είναι δυνατή και το κάνει πολύ καλά. Σε μένα μέχρι φραπεδακι έχει φτάσει , αλλά γενικά είναι συγκρατημένη...είναι από τα δυνατα χαρτιά του Velvet , μαζί με Αφροδίτη , Ηρώ , Ελίνα , είναι όλες νέες παρουσίες χωρίς να έχουν δούλεψει σε άλλα γραφεία στο παρελθόν....Αυτό τις κάνει να έχουν φιλότιμο στη δουλειά...

Εγώ σαν λάτρης των γυναικών της Αφρικής , μιας και έχω δουλέψει Κένυα πολλά χρόνια , θεωρώ την Τερέζα πάρα πολύ εντυπωσιακή κοπέλα

Καλημερα και καλη εβδομαδα με υγεια

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα ερωτικα δεν με τραβανε οι κοπελες μαυρες γενικα
παρολο που μερικες ειναι κουκλαρες

Ηρω και αφροδιτη απο Βελβετ Συμφωνω μαζι σου ειναι καλες γενικα - αξιζουν .

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Αν εχετε κανενα καλο Νεο μωρο απο Deluxe ή Lux

που να κανει τιμιο μασαζακι , γδυσιμο και πιπα χωρις....

ενημερωστε με....

Ευχαριστω πολυ

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
παντως το εδώ νημα προσφερεται για γνησιους τζογαδόρους . μετα από καποια ραντεβού οι φωτο είναι στο περιπου για μασαζ ουτε κουβεντα αλλα νταλα και για το μετα οπου σε πιασουν από 20 ευρο και πανω . ερχεται η κοπελα στον πριαμο εγω μονο μασαζ κανω +ευρο κανω στοματικο +ευρο κανω σεξ +ευρο κανω ότι θες αλλα δεν είναι ουτε μασερ ουτε call girl....το μονο καλο είναι οτιι η φαση είναι amateur

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Γενικα τι κανω με το σπορ του μασαζ στο σπιτι

1. εχω εντοπίσει τα γραφεια που παιζουν εξτρα υπηρεσιες   

Δεν ασχολουμαι με γραφεια που ειναι Αυστηρα στα ΔΕΝ ( οπως masazstospiti / athens massage - Hermes )

2. Στελνω παντα μηνυμα στο Viber  με ευγενια κυριλε

3. ζηταω ανετες κοπελες που κανουν μασαζ χωρις πετσετα , και χωρις κρεβατι μασαζ , αισθητικους κοπελες , οχι φυσιοθεραπευτριες 

4. ειμαι καθαρος / ξυρισμενος / αρωματισμενος κτλ

5 . μιλαω ομορφα φιλικα / ανθρωπινα χαλαρα 

6 . τις αφηνω να κανουν το μασαζ τους χαλαρα τα πρωτα 30 Λεπτα    εντος αυτων των 30 λ τους κανω ερωτησεις
για να μαθω πραγματα για αυτες σε φιλικο επιπεδο χαλαρα και ασχετες συζητησεις κοινωνικεςπ.χ κορονοιος

7. πριν γυρισω στα 30 λ  περιπου τους λεω οτι εγω γενικα κανω εξτρα υπηρεσιες με το μασαζ και δινω εξτρα λεφτααν θελεις μαζι μου να το προχωρήσουμε......
και οτι απ το γραφειο σου με αλλες κοπελες εχω κανει με αμοιβη φυσικα εξτρα ιστοριες...
με χαμογελο κ ευγενια και εξτρα χρηματα παιρνεις αυτο που θελεις , χωρις πιεση.....

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημέρα, για το Όασις υπάρχει καμία πληροφορία?

εκει εχει ενα τουμπανο μωρο τη Σταυριανα αλλα λενε οτι Δεν προχωραει , εχει κανα 2 καλα μωρα αλλα λενε οτι δεν κανουν εξτρα

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια

η κοπελα στο βαιπερ μου ειπε οτι κανουν Μονο με πετσετα μασαζ

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

εκει εχει ενα τουμπανο μωρο τη Σταυριανα αλλα λενε οτι Δεν προχωραει , εχει κανα 2 καλα μωρα αλλα λενε οτι δεν κανουν εξτρα

Εχουν και αυτην εδω που φαινεται πολυ καυλακι

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Δανάη ή Τέα? .....οεο!
Τεα θεά κατ εμέ απλώς δύσκολο να την βρεις αν έχεις δύσκολο πρόγραμμα . Η κοπέλα είναι δυναμίτης ...

Φίλε δεν μπορώ να θυμηθώ που δουλευει η Τεα και έχω ψάξει στο thread αλλά δεν το βρίσκω. Μπορείς να μου θυμήσεις?

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Δανάη ή Τέα? .....οεο!
Τεα θεά κατ εμέ απλώς δύσκολο να την βρεις αν έχεις δύσκολο πρόγραμμα . Η κοπέλα είναι δυναμίτης ...

Φίλε δεν μπορώ να θυμηθώ που δουλευει η Τεα και έχω ψάξει στο thread αλλά δεν το βρίσκω. Μπορείς να μου θυμήσεις?
Στο lux αδερφέ μου

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Το Όασις εχει ωραία σεξι μωρά

Αλλά δεν έχω μάθει ακόμα αν προχωράνε Κ ποιες προχωράνε κ με ποιο τρόπο Κ με τι κόστος

Κ γενικά δεν μου κολαει αυτά τα σέξι καυλακια από οασις να μην κάνουν τίποτα

Κάτι παίζει με το Όασις Κ δεν το έχουμε ανακαλύψει
Όλα αυτά είναι σέξι μωρά
Σίγουρα κάτι παίζει

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

Ξαναγράφω το ίδιο : την είχα πάρει όταν ήταν στο lotus relax πριν κανα χρόνο . Μασάζ με πετσέτα χωρίς εσώρουχο. Προσέφερα αρκετά € για κάτι παραπάνω αλλά μείναμε αυστηρά στο μασάζ. Από εμένα στα Δεν.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Δανάη ή Τέα? .....οεο!

Στο lux αδερφέ μου

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

Ξαναγράφω το ίδιο : την είχα πάρει όταν ήταν στο lotus relax πριν κανα χρόνο . Μασάζ με πετσέτα χωρίς εσώρουχο. Προσέφερα αρκετά € για κάτι παραπάνω αλλά μείναμε αυστηρά στο μασάζ. Από εμένα στα Δεν.

ΟΚ ευχαριστώ! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου! Σήμερα που ρώτησα τη σερίφισα, μου είπε πως πλέον όλες κάνουν χωρίς πετσέτα.

vgale_sentra

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
146
Πόντοι
1
Έχει πάρει κάποιος από βελβετ Αφροδίτη ? Που λέει πως κάνει και μποντυ του μποντυ?

plpanos0

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ έχω αποθημένο να φάω την Καρίνα από deluxe που την έχω πάρεις δυο φορές και κάναμε μονο μασαζ.
Με έχει στοιχείωσει...

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Εγώ έχω αποθημένο να φάω την Καρίνα από deluxe που την έχω πάρεις δυο φορές και κάναμε μονο μασαζ.
Με έχει στοιχείωσει...
το ζητησες και δεν προχώρησε από μόνη της καν ή δεν το ζήτησες καθόλου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom