Η τεα επικεντρωνεται περισσοτερο στην «περιοχη» και εχει αφησει λιγο το μασαζ. Βεβαια με τις καυλοχειλαρες της κανει θαυματα. Ανασταινει και νεκρους. Δαναη καλη φρεσκαδουρα δε παει ακα ομως πλεον γιαυτο την εκοψα. Μιλανα ειναι ταλεντο. Συνδιαζει πολλα. Αλεξανδρα εχει μεινει στασιμη και βαρετη. Χερι και μονο χερι. Δε ξερω σε duo πως συμπεριφερεται οπως εχει γραφτει. Αφροδιτη joy αρκετα καλη.
Ύστερα από τις καταδρομικες του μήνα θα συμφωνήσω και γω με τον Φιλο εδώ..τεα όντως είναι από τις κορυφαίες του χώρου....και γενικα έχω την αίσθηση ότι το lux θα μας απασχολήσει αρκετά στο άμεσο μέλλον..βλέπω συνέχεια νέες και πολύ δυνατες αφίξεις...
Συμφωνω και για την Αφροδίτη τοy joy..το barwomanaki Που όλοι θελουμε να πάρουμε με καλο μασαζ..λίγο μαγκακι στο συμπεριφορά αλλά αν το πας όμορφα στο γυρίζει εις διπλούν πίσω..
Yourmassage έπισης δυνατό με νεα πιπινάκια ειδικά κατια και Χριστίνα στις πολύ hot θεραπεύτριες που κυκλοφορούν..χωρίς πετσέτα άνετο και σωστό μασαζάκι..
Όασις μασαζ ..μακριά μου έσκασε τσιγγάνα με περίεργο τύπο από κάτω να τη περιμένει και την έδιωξα στο λεπτό..μακριά..
Velvet δοκιμή με τη Μαυρούλα τη Τερέζα αλλά δεν τρελάθηκα..προτιμώ τη μπελά του lux που είναι πολύ πιο δεκτική σε ολα...επισης δοκιμή με μια Ψηλη κοπέλα Αλβανίδα Αννα αν θυμάμαι καλα...μιλάμε για κοροϊδία με ψυχολογικά δεν σταμάτησε να μιλάει και με άρχισε στα μα μου όχι το ένα όχι το άλλο ξενέρωσα αδιανόητα...στα αρνητικά όπως είπε και ο Φιλος πιο πάνω η εξυπηρέτηση του γραφείου καθότι η ψηλή άργησε 30 λεπτά το γραφείο δεν απαντούσε και έπρεπε να πάω σπιτι..όποτε για μας που ξεπορτιζουμε είναι λίγο θέμα δεν μπορούμε να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο χρόνο και στη συνεννόηση...
Vip έδωσα μια τελευταία ευκαιρία με μιχαελα αλλά οκ όπως προείπαν και οι άλλοι φίλοι πολύ προχειρότητα και τυπικές διαδικασίες η κοπέλα και μασαζ δεν ξέρει και μου τη πλάσαραν ελληνίδα που δεν είναι και το καταλαβαίνεις με το Καλησπερα και γενικα πολλά ταρνητικα...όποτε μακριά..
Αθενς και μασαζ στο σπιτι διαβάζω ότι είναι στα δεν όποτε αν και έχω δει κάνα δυο πιπινάκια ωραία δεν πήρα για να μην κλάψω τα λεφτα μου...
Deluxe έχω αναφερθεί σε παλαιότερο ποστ μου και συμφωνω για Μιλανα νεφέλη δαναη λυδια Αλεξάνδρα είναι στις τοπ είπαμε όμως να κάνουμε δοκιμές για να έχουμε καλύτερη εικόνα της αγοράς.
Αυτά από μενα περιμένουμε να πέσει ο μισθός να συνεχίσουμε της καταδρομικες και το Νοέμβρη...αυταααα...καλο Βόλι σε όλους..