ironmaiden123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 603
- Πόντοι
- 990
Εγώ πάντως με Νεφέλη μια χαρά τα πέρασα.Και από τη φωτογραφία δεν διαφέρει πολύ...Μη τα παραλεμε...
Νεφελη velvet ή deluxe ??
Εγώ πάντως με Νεφέλη μια χαρά τα πέρασα.Και από τη φωτογραφία δεν διαφέρει πολύ...Μη τα παραλεμε...
Κοιτα να δεις καμία φορά .. εσυ είπες πως η Εύα είναι θεαρα και τέτοια .. για εμένα πχ νεφέλη είναι 2 κλάσεις πάνω από Εύα αλλά τελικά γούστα είναι αυτά παιδες !! Όποτε μην στέκεστε στα σχόλια του καθένα και ξαναλέω δείτε κρίνετε ακούστε και δοκιμάστε !!Φίλοι μου συμφωνώ πολύ μαζί σας , μεγάλη φόλα η Νεφέλη από το Deluxe , καμία σχέση η φωτογραφία με την πραγματικότητα , δυστυχώς απογοήτευση μεγάλη , ούτε καλό μασάζ και κατά του αγώνα , έχω περάσει πολύ καλύτερα με άλλες κοπέλες....νομίζω πως κάνετε καλά και το σχολιάζετε με ευγένια πάντα ....αλλά και από μένα είναι στα όχι και στα δεν
διαφερει πολυ φιλε, στην φωτο φαινεται γλυκια πιτσιρικα, ενω μπουζουκε 35αρα. και δεν φταιει το γραφειο, πχ η δαναη οπως φαινεται ειναι. μπορει να ερθει αβαφτη, με αλλαγμενο μαλλι αλλα ειναι ιδια. τεσπα το οτι σε μενα δεν εκανε τπτ ειναι απλα ενδεικιτκο, οπως εχουν πει πολλοι, δεν κανουν τα ιδια σε ολουςΕγώ πάντως με Νεφέλη μια χαρά τα πέρασα.Και από τη φωτογραφία δεν διαφέρει πολύ...Μη τα παραλεμε...
Καμία απάντηση
Όπου σας βγάλει φίλε ... πάρε δοκίμασε εφόσον λέμε είναι οκ .. τώρα αν αρχίσεις και την ρωτάς με στυλ όπως εδώ μάλλον δεν θα σου κάνει τίποτα .. ??Καμία απάντηση