Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (9 μέλη και 28 επισκέπτες)

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...στο joy παίζει δίδυμο Μαριατζελα με gonzales...θα γίνεται κόλαση λογικά...αλλά πρέπει να τα σκάσεις...

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Είναι η Ντεζιρέ...ζητάει 200 για penetration χαχαχαχαχα έτσι μου είπε!!!!
και έφαγε πόρτα!!!
Πρόσφατη εμπειρία...Δανάη...ωραίο καινούριο βυζάκι...τρίψιμο χάδι όχι κάτι καλό αλλά παίξιμο σούπερ...αυτά!
Φίλε, εγώ με τη Δανάη που ζήτησα φραπεδάκι, μου είπε όχι

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Σαντυ από deluxe και Ειρηνη από yourmassage ... αξίζουν πολύ είχα καιρό να πετύχω κάτι καλό

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Σαντυ από deluxe και Ειρηνη από yourmassage ... αξίζουν πολύ είχα καιρό να πετύχω κάτι καλό

η Σαντυ τι καλό έχει ;;
( ρε ‘σύ ,εδώ μέσα , η μας τρολάρουν , η μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα !!! Χαχαχαχα)

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Κάτσε να μας πει....

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Εμένα με ικανοποίησαν ειλικρινά πολύ και οι δυο.. παλιότερα με κράζετε ότι όλο λέω άσχημα σχόλια για τις κοπέλες.. λέω με ειλικρίνεια και με σεβασμό ότι μου έβγαλαν...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Το «πόλυ» που λες , κανεις ένα κόπο σε πμ...;;;
Γιατί έχω πιει φρέντο

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Με ρωτάτε για Λόλα. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και δεν ξανασχοληθηκα με osmose. Ότι χειρότερο και ακριβό υπάρχει. Όταν φτάνεις 80 ή 100 ευρω παίρνεις βίζιτα και όχι από εκεί γιατί ούτε μασάζ παίρνεις ούτε εμφάνιση ούτε υπηρεσίες. Οπότε για να βοηθήσω. Αν δεν θέλετε μασάζ στα λεφτά αυτά παίρνεις βίζιτα. Αν θες μασάζ και παρελκόμενα πάλι δεν παίρνεις από εκεί γιατί το μασάζ δεν είναι μασάζ και κοιτάνε να σε ξεπεταξουν στο μισάωρο. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν το πράγμα έχει πολλά έξτρα χάνει στο μασάζ και εμένα με ενδιαφέρει πρώτα το μασάζ. Ελπίζω να βοήθησα.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Με ρωτάτε για Λόλα. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και δεν ξανασχοληθηκα με osmose. Ότι χειρότερο και ακριβό υπάρχει. Όταν φτάνεις 80 ή 100 ευρω παίρνεις βίζιτα και όχι από εκεί γιατί ούτε μασάζ παίρνεις ούτε εμφάνιση ούτε υπηρεσίες. Οπότε για να βοηθήσω. Αν δεν θέλετε μασάζ στα λεφτά αυτά παίρνεις βίζιτα. Αν θες μασάζ και παρελκόμενα πάλι δεν παίρνεις από εκεί γιατί το μασάζ δεν είναι μασάζ και κοιτάνε να σε ξεπεταξουν στο μισάωρο. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν το πράγμα έχει πολλά έξτρα χάνει στο μασάζ και εμένα με ενδιαφέρει πρώτα το μασάζ. Ελπίζω να βοήθησα.

Σωστός , αλλά με το μασάζ έχει άλλη χάρη !!!!

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
καλησπερα

Δημητρα Τσιμ απο φβ γνωριζει κανεις κατι?

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
διαβάζω και ξαναδιαβάζω για ντελουξ οσμος κλπ.
Εκτός από μια φραπεδιά πιο προχωρημένα έχει φτάσει κάποιος;πχ στο ντελουξ;

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
καλημερα παιδες...εαν εχει καποιος εμπειρια προσφατη απο joy ας στειλει ενα πμ

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
2 δοκιμές...κίτρινη+κίτρινη=κόκκινη κάρτα

Κακή αρπαχτή κάνουν...και δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν τον ανταγωνισμό, όταν κυκλοφορούν αρκετά καλύτερες επιλογές.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
2 δοκιμές...κίτρινη+κίτρινη=κόκκινη κάρτα

Κακή αρπαχτή κάνουν...και δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν τον ανταγωνισμό, όταν κυκλοφορούν αρκετά καλύτερες επιλογές.
....πολλά τα κοροϊδα...μέχρι να δοκιμάσουν όλα από δύο-τρεις φορές.....έχει συμπληρώσει τα ένσημα κι έχει βγει στη σύνταξη....

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Καταδρομικη με την Άννα στο no stress massage.
Ρώτησα στο viber την κοπέλα αν μπορώ να κάνω χωρίς πετσέτα μασάζ και μου είπε εννοείται.
Χάρηκα γιατί λέω κάτι καλό θα παίξει εδώ. Επίσης της είπα για πριαμο και πάλι μου πε οκ.
Λέω τουλάχιστον μια μαλακια θα μου παίξει τέλεια.
Έρχεται η αννα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες πιο μέτρια.
Ξεκινάει το μασάζ εγώ τελείως γυμνός. Κακό μασάζ κ με έγδερνε με τα νύχια της. Επίσης μιλούσε συνέχεια χωρίς να λέει και κάτι ουσιώδες. Τεσπα γυρίζω ανασκελα κ λέω να μαστε. Της λεω για κάτι πιο αισθησιακο με το ανάλογο δωράκι. Η τύπισσα ήταν ανένδοτη. Να μου χει γίνει μέτρα να τον κοιτάει αλλά να τρίβει τριγύρω.
Εφαγα μεγάλο άκυρο!!!
Οχι από εμένα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Καταδρομικη με την Άννα στο no stress massage.
Ρώτησα στο viber την κοπέλα αν μπορώ να κάνω χωρίς πετσέτα μασάζ και μου είπε εννοείται.
Χάρηκα γιατί λέω κάτι καλό θα παίξει εδώ. Επίσης της είπα για πριαμο και πάλι μου πε οκ.
Λέω τουλάχιστον μια μαλακια θα μου παίξει τέλεια.
Έρχεται η αννα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες πιο μέτρια.
Ξεκινάει το μασάζ εγώ τελείως γυμνός. Κακό μασάζ κ με έγδερνε με τα νύχια της. Επίσης μιλούσε συνέχεια χωρίς να λέει και κάτι ουσιώδες. Τεσπα γυρίζω ανασκελα κ λέω να μαστε. Της λεω για κάτι πιο αισθησιακο με το ανάλογο δωράκι. Η τύπισσα ήταν ανένδοτη. Να μου χει γίνει μέτρα να τον κοιτάει αλλά να τρίβει τριγύρω.
Εφαγα μεγάλο άκυρο!!!
Οχι από εμένα

Ποιο ειναι το σάιτ,γιατί ουτε το google βγαζει κάτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom