sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Να κάνω μια ερωτηση
η gonzalez από το Joy είναι η Ντεζιρέ που δούλευε στο deluxe?
Ναι
Να κάνω μια ερωτηση
η gonzalez από το Joy είναι η Ντεζιρέ που δούλευε στο deluxe?
Φίλε, εγώ με τη Δανάη που ζήτησα φραπεδάκι, μου είπε όχιΕίναι η Ντεζιρέ...ζητάει 200 για penetration χαχαχαχαχα έτσι μου είπε!!!!
και έφαγε πόρτα!!!
Πρόσφατη εμπειρία...Δανάη...ωραίο καινούριο βυζάκι...τρίψιμο χάδι όχι κάτι καλό αλλά παίξιμο σούπερ...αυτά!
Φίλε, εγώ με τη Δανάη που ζήτησα φραπεδάκι, μου είπε όχι
είχες καιρό να πετύχεις καλή τόσο? αυτό θες να γράψεις?Σαντυ από deluxe και Ειρηνη από yourmassage ... αξίζουν πολύ είχα καιρό να πετύχω κάτι καλό
Σαντυ από deluxe και Ειρηνη από yourmassage ... αξίζουν πολύ είχα καιρό να πετύχω κάτι καλό
Με ρωτάτε για Λόλα. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και δεν ξανασχοληθηκα με osmose. Ότι χειρότερο και ακριβό υπάρχει. Όταν φτάνεις 80 ή 100 ευρω παίρνεις βίζιτα και όχι από εκεί γιατί ούτε μασάζ παίρνεις ούτε εμφάνιση ούτε υπηρεσίες. Οπότε για να βοηθήσω. Αν δεν θέλετε μασάζ στα λεφτά αυτά παίρνεις βίζιτα. Αν θες μασάζ και παρελκόμενα πάλι δεν παίρνεις από εκεί γιατί το μασάζ δεν είναι μασάζ και κοιτάνε να σε ξεπεταξουν στο μισάωρο. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν το πράγμα έχει πολλά έξτρα χάνει στο μασάζ και εμένα με ενδιαφέρει πρώτα το μασάζ. Ελπίζω να βοήθησα.
Ναι αν υπάρχει μασάζ...Σωστός , αλλά με το μασάζ έχει άλλη χάρη !!!!
Με ρωτάτε για Λόλα. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και δεν ξανασχοληθηκα με osmose. Ότι χειρότερο και ακριβό υπάρχει. Όταν φτάνεις 80 ή 100 ευρω παίρνεις βίζιτα και όχι από εκεί γιατί ούτε μασάζ παίρνεις ούτε εμφάνιση ούτε υπηρεσίες. Οπότε για να βοηθήσω. Αν δεν θέλετε μασάζ στα λεφτά αυτά παίρνεις βίζιτα. Αν θες μασάζ και παρελκόμενα πάλι δεν παίρνεις από εκεί γιατί το μασάζ δεν είναι μασάζ και κοιτάνε να σε ξεπεταξουν στο μισάωρο. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν το πράγμα έχει πολλά έξτρα χάνει στο μασάζ και εμένα με ενδιαφέρει πρώτα το μασάζ. Ελπίζω να βοήθησα.
....πολλά τα κοροϊδα...μέχρι να δοκιμάσουν όλα από δύο-τρεις φορές.....έχει συμπληρώσει τα ένσημα κι έχει βγει στη σύνταξη....Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
2 δοκιμές...κίτρινη+κίτρινη=κόκκινη κάρτα
Κακή αρπαχτή κάνουν...και δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν τον ανταγωνισμό, όταν κυκλοφορούν αρκετά καλύτερες επιλογές.
Καταδρομικη με την Άννα στο no stress massage.
Ρώτησα στο viber την κοπέλα αν μπορώ να κάνω χωρίς πετσέτα μασάζ και μου είπε εννοείται.
Χάρηκα γιατί λέω κάτι καλό θα παίξει εδώ. Επίσης της είπα για πριαμο και πάλι μου πε οκ.
Λέω τουλάχιστον μια μαλακια θα μου παίξει τέλεια.
Έρχεται η αννα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες πιο μέτρια.
Ξεκινάει το μασάζ εγώ τελείως γυμνός. Κακό μασάζ κ με έγδερνε με τα νύχια της. Επίσης μιλούσε συνέχεια χωρίς να λέει και κάτι ουσιώδες. Τεσπα γυρίζω ανασκελα κ λέω να μαστε. Της λεω για κάτι πιο αισθησιακο με το ανάλογο δωράκι. Η τύπισσα ήταν ανένδοτη. Να μου χει γίνει μέτρα να τον κοιτάει αλλά να τρίβει τριγύρω.
Εφαγα μεγάλο άκυρο!!!
Οχι από εμένα