nikolakis1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολη την παρεα στο joy υπαρχει ελενη και ελενα ποια απο τις δυο κν κατι παραπανω;
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να πάρω μασαζακι στο σπίτι την νίκη από osmose massage που έχω διαβασει κάποια ποστ εδώ μέσα θα ήθελα αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. εννοείται ευχαριστώ!
καλητερα να παρεις καποια άλλη...
όχι ότι δεν,αλλα δεν θα σ αρεσει..
ότι καταλαβες,καταλαβες
Η Λόλα ξηγιέται φραπεδιά;
εχουν βρει και τα κανουν φιλε
τωρα μιλας σωστα φιλε!!! δηλαδη δεν εκανες καθολου ραντεβου και την εδιωξες? τι παιχτηκε ακριβως?H συγκεκριμενη πηρε τα αρχιδια μου και εφυγε μεσα στα νευρα
τωρα μιλας σωστα φιλε!!! δηλαδη δεν εκανες καθολου ραντεβου και την εδιωξες? τι παιχτηκε ακριβως?
H συγκεκριμενη πηρε τα αρχιδια μου και εφυγε μεσα στα νευρα
και όχι μόνοΗ Λόλα ξηγιέται φραπεδιά;
Super μπορείς να στείλεις πληροφορίες αν θες με πμκαι όχι μόνο
Έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία από τη Βάσια στο velvet
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων
εγώ πήρα τη Ρούλα.Νεες φωτος στο deluxe και παιρνω αμεσως την ευγενεστατη τηλεφωνητρια να ενημερωθω τι και πως..με τα πολλα κλεινω νεα θεραπευτρια με το ονομα καρινα αφου ηταν η μονη διαθεσιμη..δωματιακι στο γνωστο ξενοδοχειο στην συγγρου κ ανεβαινει πανω με ενα τζινακι κολητο ενα κουκλι χαμογελαστο με απιστευτη διαθεση.τρομερη στη παρεα της παρα παρα πολυ καλο μασαζ και προχωραει κανονικα η συνεδρια με τα παρελκομενα..απο τισ καλυτερες θεραπευτριες του deluxe μου εφτιαξε την διαθεση.σειρα εχει η σαντυ κικη διαβαζω καλες κριτικες απο συναδελφους.