Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
94
Πόντοι
0
Συνάντηση με την παρακάτω πριν από λίγες μέρες:

Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 38 με 40, με παραπανίσια κιλά και μεγάλο στήθος. Προσφέρει μασάζ με εκτόνωση και στοματικό με προφυλακτικό. Το μασάζ μέτριο προς καλό, τουλάχιστον δεν ήταν χάδι και δεν βαριόταν ούτε βιάστηκε. Μασάζ στα κωλομέρια για αρκετή ώρα. Μετά από περίπου 3 τέταρτα γύρισα και αφού έτριψε λίγο την μπροστινή πλευρά ξεκίνησε μια πίπα που ήταν από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα. Έκανε και ισπανικό και ελεύθερα πιασίματα. Συνιστάται για μια φορά και μετά κρίνετε εσείς. Έμεινε με το κυλοτάκι.

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
94
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Ιουλία προχθές. Ξέρω ότι έχω ξαναγράψει για αυτήν, αλλά μιας και η τελευταία φορά που έγραψα για εκείνη ήταν το 2016, νομίζω ότι αξίζει μια αναφορά ακόμα.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά, από τα καλύτερα μασάζ που έχω κάνει στην ζωή μου, η Ιουλία πραγματικά το κατέχει. Το κρεβάτι της έχει σπάσει, οπότε κάναμε στο κανονικό της. Φυσικά δεν υπήρξε αναφορά ούτε υπόνοια για κάτι παραπάνω, αλλά ήταν κάτι που ήξερα από πριν. Έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι δεν κάνει την φραπεδιά με κάβλα, αλλά το κάνει καλά, με το ένα χέρι να στον παίζει και με το άλλο να σου χαιδεύει τα αρχίδια. 30 ευρώ για μια ώρα. Όπως πάντα ήταν καθαρή και δεν κοιτούσε το ρολόι να πάμε με το λεπτό. VFM σίγουρα, αν σας ενδιαφέρει το καλό μασάζ και απλά μια εκτόνωση στο τέλος.

ΥΓ: Επείδη επίτελους έφτασα στα 10 post και μπορώ να απαντώ στα PM σας (δεν ήθελα να κάνω ότι να ναι posts απλά για να φτάσω, ήθελα να κάνω κριτικές για αυτά) σε όσους δεν έχω ήδη απαντήσει στείλτε ξανά γιατί έχω λάβει αρκετά τις τελευταίες μέρες και σίγουρα έχω ξεχάσει κάτι.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.623
Πόντοι
2.256
Καλή είναι η Ιουλία και στο μασαζ και στο φραπέ, αλλα αυτή η ανέκφραστη ξινίλα στη μούρη δεν χωνεύεται εύκολα. Πάντως είναι ό,τι πιο οικονομικό και καθαρό υπάρχει αυτή τη στιγμή  για μασαζ με φραπε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 38 με 40, με παραπανίσια κιλά και μεγάλο στήθος. Προσφέρει μασάζ με εκτόνωση και στοματικό με προφυλακτικό. Το μασάζ μέτριο προς καλό, τουλάχιστον δεν ήταν χάδι και δεν βαριόταν ούτε βιάστηκε. Μασάζ στα κωλομέρια για αρκετή ώρα. Μετά από περίπου 3 τέταρτα γύρισα και αφού έτριψε λίγο την μπροστινή πλευρά ξεκίνησε μια πίπα που ήταν από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα. Έκανε και ισπανικό και ελεύθερα πιασίματα. Συνιστάται για μια φορά και μετά κρίνετε εσείς. Έμεινε με το κυλοτάκι.

Παπαλα η αγγελια :S

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.732
Πόντοι
496
Καλή είναι η Ιουλία και στο μασαζ και στο φραπέ, αλλα αυτή η ανέκφραστη ξινίλα στη μούρη δεν χωνεύεται εύκολα. Πάντως είναι ό,τι πιο οικονομικό και καθαρό υπάρχει αυτή τη στιγμή  για μασαζ με φραπε
φθηνό ναι, αλλά το καθαρό είναι σχετικό γιατί οπως σου έχει τρίψει τα πόδια σου με το ίδιο λάδι σου πιάνει την πουτσα. Μια φορά μου είχε πριστει.
Επίσης ανήκει στις θεραπευτριες με δικό της χώρο, σε σπίτια σπάνια πάει.

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
94
Πόντοι
0
φθηνό ναι, αλλά το καθαρό είναι σχετικό γιατί οπως σου έχει τρίψει τα πόδια σου με το ίδιο λάδι σου πιάνει την πουτσα. Μια φορά μου είχε πριστει.
Επίσης ανήκει στις θεραπευτριες με δικό της χώρο, σε σπίτια σπάνια πάει.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο, σπάνια πάει σε σπίτια, τις τελευταίες 5 φορές που έχουμε κάνει, τις τρεις πήγα σπίτι της, αλλά αυτή την φορά ήρθε στον δικό μου χώρο, για αυτό έγραψα σε αυτό το νήμα. Να γράψω και μία κριτική στο άλλο λες;

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές... Ήρθε η φορά που θα ζητήσω την βοήθεια σας! Έχει κανείς πληροφορίες για είτε massagedeluxe ή για joy massage; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού σήμερα και θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σε αυτό δεν έχεις άδικο, σπάνια πάει σε σπίτια, τις τελευταίες 5 φορές που έχουμε κάνει, τις τρεις πήγα σπίτι της, αλλά αυτή την φορά ήρθε στον δικό μου χώρο, για αυτό έγραψα σε αυτό το νήμα. Να γράψω και μία κριτική στο άλλο λες;
...γράψε λεπτομέρειες για την φορά που ήρθε στον χώρο σου... ήταν στο Περιστέρι; ήρθε στην ώρα της; ήταν περισσότερο χαλαρή; ..κλπ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Εχει χωρο δικό της ή παει μονο σε ξενοδοχείο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλουςεχει πάρει κάποιος συναγωνιστής θεραπεύτρια από velvet?
Προχωράει καμία περαιτέρω;
Υπάρχει κανένα εξτρα
Απάντηση και με πμ
Παρακαλώ απαντήστε οποία και αν είναι η απάντηση
Ευχαριστώ εκ των προτερων

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
241
Πόντοι
21
Καλή είναι η Ιουλία και στο μασαζ και στο φραπέ, αλλα αυτή η ανέκφραστη ξινίλα στη μούρη δεν χωνεύεται εύκολα. Πάντως είναι ό,τι πιο οικονομικό και καθαρό υπάρχει αυτή τη στιγμή  για μασαζ με φραπε
Όντως καλό μασάζ, αλλά αγγαρεία το φραπεδάκι...

mitsosmitsakasgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους ,

Να καταθεσω και εγω τη δικια μου εμπειρια απο μασαζ στο σπιτι ,
ειμαι κατοικος στο κεντρο της αθηνας
ειμαι λατρης του μασαζ

Δοκίμασα 2 θεραπευτριες οπως τις ονομαζουν απο το masaz-spiti.com
Τη Τατιανα και τη Ελενα

Πηρα το προγραμμα της μιαμισης ωρας , χαλαρωτικο και θεραπευτικο μασαζ σε ολο το κορμι

πολυ εμπειρες στο επαγγελματικο μασαζ και 2 κοπελες

και με 20 ευρω εξτρα στο τελος με κερασανε και "φραπε "

περασα πολυ ωραια

το μασαζ ειναι και ψυχοθεραπεια και σωματοθεραπεια κατα τη γνωμη μου

αξιζει να της δοκιμασετε στο χωρο σας

mitsosmitsakasgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
24
Πόντοι
0
το masazstospiti ( MS Masaz ) , Δεν κανουν τιποτα εξτρα ερωτικο κτλ
δοκιμασα εγω 4 κοπελες
Τζαμπα θα πληρωσετε

το Velvet μασαζ δεν ειναι οργανωμενο , δεν κανουν καλο επαγγελματικο μασαζ
αλλα κανουν εξτρα ( Φραπε + πιπα ) με εξτρα 40-50  + τα 50 ευρω του μασαζ ,
βγαινει ακριβα κ δεν αξιζει η ολη ιστορια

mitsosmitsakasgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
24
Πόντοι
0
Τα τελευται 2 χρονια κανω μασαζ στο σπιτι , εχω δωσει πολλα λεφτα
τωρα πλεον καταλαβαινω και ποιος κανει επαγγελματικο μασαζ και ποια κανει και εξτρα

για σεξ ειναι δυσκολο σπανιο κ δεν με ενδιαφερει ,

εμενα μου αρεσει επαγγελματικο θεραπευτικο μασαζ σε ολο το κορμι μου
μιας και εχω και αυχενικο και στο τελος για χαλαρωση
κερασμα φραμε με ή χωρις καλαμακι
και μετα πεφτω για υπνο χχαχααχ

επισης μετραω το κομματι επικοινωνια να περναω ομορφα με συζητηση με τη κοπελα

η αγαπημενη μου ειναι η Τατιανα απο πειραια απο masaz-spiti.com
που κανει τελειο μασαζ κ εξτρα κ πολλα κολπα , ξερει ρεφλεξολογια - ρεικι , σε κανει καλα
με οτι μικρο προβλημα υγειας εχεις αυχενα - μεση , σου κανει κ εκτονωση και εισαι πρωτος
Πετας μετα....... αχχαχαχα

και η call girl μαρια απ το lovelist.gr 
αλβανιδα αλλα δεν της φαινεται καθολου μιας κ ειναι μελαχρινη
ωραιο κορμι 28 ετων

Σπανια βρισκεις call girl με καλο μασαζακι κ καλη εμφανιση και καλη συμπεριφορα

ειμαι και απαιτητικος , πληρωνω αλλα θελω ολο το πακετο !

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ JOY MASSAGE ΚΑΙ ΑΠΟ STAR MASSAGE - ΜΑΚΡΙΑ
ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ !!!
οποιος διαφωνει να δοκιμασει και να μου πει το αντιθετο
τζαμπα δοκιμες εκανα εκει ΜΗΔΕΝ

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι μου, λοιπόν, έρχομαι από θεσσαλονίκη, εκεί ήμουν αρκετά χρόνια φίλαθλος του σπορ...όχι κατ οίκον αλλά σε μαγαζιά...στην αθήνα άρχισα να δοκιμάζω το σπιτικό θεματάκι..έχω να πω τα ακόλουθα, από deluxe τις πήρα όλες(μασαζ και παίξιμο)..η δανάη ήταν μακράν η καλύτερη...πίπα μου έκανε μόνο η έυη...ή έφη..δεν θυμάμαι ακριβώς..οι άλλες μόνο παίξιμο με την βαλέρια να είναι σούπερ τοπ...από GM κική μόνο παίξιμο,όχι κάτι σπουδαίο..έλενα καλύτερη αλλά φοράει σιδεράκια..μου έκανε πίπα...θα δοκιμάσω δήμητρα...από osmose μόνο σοφία..την γάμησα σε χρόνο ρεκόρ..athensmassage kai massagestospiti μόνο μασαζ...δοκίμασα κι άλλες αλλά όχι κάτι σούπερ...γενικά είναι λίγο φώλα το θέμα..κάνουν μασαζ τις πλάκας και δεν με ικανοποιούν...τέλος πάντων θα το γυρίσω στα μασατζίδικα..εκεί είναι καλύτερα...επίσης η γκονζάλες..., μου ζήτησε 200 ευρώ για να την γαμήσω...χαχαχαχα αστείο τελείως..τελικά μου τον έγλειψε με ένα εικοσάρικο παραπάνω...έχω κι άλλα πολλά...ότι θυμάμαι θα γράφω...

mitsosmitsakasgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
24
Πόντοι
0
Ναι Γενικα Συμφωνω μαζι σου nikos.thessaloniki

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ATHENS MASSAGE + MASAZSTOSPITI γιατι ΔΕΝ κανουν ΤΙΠΟΤΑ

DELUXE  Χρυσανθη , Ρουλα ,  Λενα , Βαλερια 

VELVET ΚΙΚΗ Αξιζει μονο !

Δοκιμασα Gonzales ζηταει τρελα λεφτα , δεν  μου αρεσει σαν ομορφια , κανει εξτρα , κανει καλο μασαζ , οχι τρελο ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom