sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
βικυ-Στεφανια προφανως
Α... οκ, been there, done that
βικυ-Στεφανια προφανως
Ι used to go for massage there, but then i took an arrow in the kneeΑ... οκ, been there, done that
Συνάντηση με την παρακάτω πριν από λίγες μέρες:
Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 38 με 40, με παραπανίσια κιλά και μεγάλο στήθος. Προσφέρει μασάζ με εκτόνωση και στοματικό με προφυλακτικό. Το μασάζ μέτριο προς καλό, τουλάχιστον δεν ήταν χάδι και δεν βαριόταν ούτε βιάστηκε. Μασάζ στα κωλομέρια για αρκετή ώρα. Μετά από περίπου 3 τέταρτα γύρισα και αφού έτριψε λίγο την μπροστινή πλευρά ξεκίνησε μια πίπα που ήταν από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα. Έκανε και ισπανικό και ελεύθερα πιασίματα. Συνιστάται για μια φορά και μετά κρίνετε εσείς. Έμεινε με το κυλοτάκι.
φθηνό ναι, αλλά το καθαρό είναι σχετικό γιατί οπως σου έχει τρίψει τα πόδια σου με το ίδιο λάδι σου πιάνει την πουτσα. Μια φορά μου είχε πριστει.Καλή είναι η Ιουλία και στο μασαζ και στο φραπέ, αλλα αυτή η ανέκφραστη ξινίλα στη μούρη δεν χωνεύεται εύκολα. Πάντως είναι ό,τι πιο οικονομικό και καθαρό υπάρχει αυτή τη στιγμή για μασαζ με φραπε
φθηνό ναι, αλλά το καθαρό είναι σχετικό γιατί οπως σου έχει τρίψει τα πόδια σου με το ίδιο λάδι σου πιάνει την πουτσα. Μια φορά μου είχε πριστει.
Επίσης ανήκει στις θεραπευτριες με δικό της χώρο, σε σπίτια σπάνια πάει.
...γράψε λεπτομέρειες για την φορά που ήρθε στον χώρο σου... ήταν στο Περιστέρι; ήρθε στην ώρα της; ήταν περισσότερο χαλαρή; ..κλπΣε αυτό δεν έχεις άδικο, σπάνια πάει σε σπίτια, τις τελευταίες 5 φορές που έχουμε κάνει, τις τρεις πήγα σπίτι της, αλλά αυτή την φορά ήρθε στον δικό μου χώρο, για αυτό έγραψα σε αυτό το νήμα. Να γράψω και μία κριτική στο άλλο λες;
Παιζει η αγγελία copy-paste ολοκληρο τον σύνδεσμο.Παπαλα η αγγελια :S
Συνάντηση με την παρακάτω πριν από λίγες μέρες:
Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 38 με 40, με παραπανίσια κιλά και μεγάλο στήθος. Προσφέρει μασάζ με εκτόνωση και στοματικό με προφυλακτικό. Το μασάζ μέτριο προς καλό, τουλάχιστον δεν ήταν χάδι και δεν βαριόταν ούτε βιάστηκε. Μασάζ στα κωλομέρια για αρκετή ώρα. Μετά από περίπου 3 τέταρτα γύρισα και αφού έτριψε λίγο την μπροστινή πλευρά ξεκίνησε μια πίπα που ήταν από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα. Έκανε και ισπανικό και ελεύθερα πιασίματα. Συνιστάται για μια φορά και μετά κρίνετε εσείς. Έμεινε με το κυλοτάκι.
Όντως καλό μασάζ, αλλά αγγαρεία το φραπεδάκι...Καλή είναι η Ιουλία και στο μασαζ και στο φραπέ, αλλα αυτή η ανέκφραστη ξινίλα στη μούρη δεν χωνεύεται εύκολα. Πάντως είναι ό,τι πιο οικονομικό και καθαρό υπάρχει αυτή τη στιγμή για μασαζ με φραπε