Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Να μας πεις αφου θα πας, αλλα με 18€ μην ελπίζεις σε κάτι περισσότερο από σκέτο μασαζ.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...

περιμενουμε εντυπωσεις !! σ εχω στειλει κ πμ

• Like
Αντιδράσεις: smgmob

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Η Ρία από το deluxe καλή?

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0

City7    Έκανες ραντεβού με την Νατάσα; Να μας πεις αν αξίζει ;

• Like
Αντιδράσεις: smgmob

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
το βλέπω να διαγράφεται κι αυτό το Προφίλ.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος πληροφορίες για  Βαλέρια απο Deluxe?
Προχωράει καθόλου?
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
αδελφε εκτος απο διαγραφες προφιλ βλεπεις και κανα ματσακι να μας πεις για το σκ;;;;;;;;;
....το σάιτ ειναι για αγοραίο σεξ...Όταν ανεβάζεις καποιαν ,που δεν ξέρεις τι είναι και τι υπηρεσίες παρέχει,ειναι πολύ πιθανό να πάρει εκατοντάδες μνμ με περιεχόμενο που θα την ενοχλήσει ,σοκάρει,τρομάξει.....τα υπόλοιπα φαντασου τα όπως θέλεις....Καλημέρα κι από μένα....

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
....το σάιτ ειναι για αγοραίο σεξ...Όταν ανεβάζεις καποιαν ,που δεν ξέρεις τι είναι και τι υπηρεσίες παρέχει,ειναι πολύ πιθανό να πάρει εκατοντάδες μνμ με περιεχόμενο που θα την ενοχλήσει ,σοκάρει,τρομάξει.....τα υπόλοιπα φαντασου τα όπως θέλεις....Καλημέρα κι από μένα....

Μαλιστα το συγκεκριμένο θέμα είναι για ενημερωση των μελών για μασαζ κατ οικον και για κανεναν αγοραίο έρωτα ...στο μηνυμα μου δεν αναφέρω ότι η κοπέλα προσφέρει κάτι απλά έκανα μια ερώτηση...τώρα να σου πω την αλήθεια το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι η βλέπεις φαντάσματα η δεν ξέρεις να διαβάζεις ...καλημερα και από εμένα ...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
Ναι φυσικά....μασάζ ειναι το θέμα,αλλά το 70% των αναρτήσεων λένε "προχωράει?...κάνει..?...δείχνει..?"....οταν την πάρεις μην παραλείψεις να μας ενημερώσεις....

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
Ναι φυσικά....μασάζ ειναι το θέμα,αλλά το 70% των αναρτήσεων λένε "προχωράει?...κάνει..?...δείχνει..?"....οταν την πάρεις μην παραλείψεις να μας ενημερώσεις....

Εάν προσέξεις τότε λοιπον πριν με ξανά κατηγορήσεις θα δες ότι σε κανένα από τα ποστάρισματα μου είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που αναφέρεις και ότι είναι να πω το λέω με προσωπικά μηνύματα ....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Ειρήνη ημίν αδερφια. Όλοι για πληροφόρηση είμαστε εδω. Απλά ο assov αναφερεται σε γεγονότα όπου ανακαλύφθηκαν κοπέλες που ήταν εξαιρετικές περιπτώσεις σε εμφάνιση και υπηρεσίες και δυστυχώς "κάηκαν" από υπερβολική και αδιάκριτη προβολή στο φόρουμ.
Μπαίνει πολύς κόσμος και διαβάζει. Εσύ φίλε city7 μπορεί να είσαι προσεκτικός και διακριτικός και καλά κάνεις αλλα δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με όλα τα μέλη.
Αν εχεις παντως πληροφορίες για κάτι αξιόλογο στείλε μου αν θες κάποιο πμ.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
H σελιδα με τις εναλλακτικες δεν κανει τιποτα (του City7), ΔΕΝ εχω δοκιμασει, αλλα με 20Ε στη μια ωρα κανεις δε γαμησε, ΤΩΡΑ... αν καποιος ειναι πολυ γατος, και τα καταφερει θα του βγαλω το καπελο, οχι τιποτα αλλο.... αν υπαρχει ενας Χ βαθμος δυσκολιας να παρεις το παραπανω στα σπιτικα, γινεται 10Χ οταν πας στην εδρα τους!

Παραυτα, μια δοκιμη θα μας πεισει, εγω θα την κανω, μαζι με 1-2 ακομα, οποτε ερθω Αθηνα! Αυτα!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
Εάν προσέξεις τότε λοιπον πριν με ξανά κατηγορήσεις θα δες ότι σε κανένα από τα ποστάρισματα μου είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που αναφέρεις και ότι είναι να πω το λέω με προσωπικά μηνύματα ....
δεν είχα πρόθεση κατηγορίας,ίσως το χειρίστηκα λάθος ,ίσως παρερμηνευθηκα...Εσύ είσαι προσεκτικός,δεν ειναι ομως βέβαιο πως είναι το ίδιο προσεκτικοί και ολοι όσοι θα διαβάσουν,και είναι παρά πολλοι,πολλοί περισσότεροι απο οσους σχολιάζουν,και πιθανόν θα τής στείλουν τέρατα και θα την κάνουν να εξαφανιστεί...αυτό ήθελα να πω και ελπίζω να διόρθωσα...

• Like
Αντιδράσεις: city7
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
παιδιά δεν ξαναγυρνάμε στην ενημέρωση....για τα κατ`οικον , και να τελειωσει η παρεξηγηση που δεν οδηγει και πουθενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom