Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Δεν νομίζω όλες
δεν νομίζωολες ρε παικτη!
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...
City7 Έκανες ραντεβού με την Νατάσα; Να μας πεις αν αξίζει ;
το βλέπω να διαγράφεται κι αυτό το Προφίλ.....
....το σάιτ ειναι για αγοραίο σεξ...Όταν ανεβάζεις καποιαν ,που δεν ξέρεις τι είναι και τι υπηρεσίες παρέχει,ειναι πολύ πιθανό να πάρει εκατοντάδες μνμ με περιεχόμενο που θα την ενοχλήσει ,σοκάρει,τρομάξει.....τα υπόλοιπα φαντασου τα όπως θέλεις....Καλημέρα κι από μένα....αδελφε εκτος απο διαγραφες προφιλ βλεπεις και κανα ματσακι να μας πεις για το σκ;;;;;;;;;
....το σάιτ ειναι για αγοραίο σεξ...Όταν ανεβάζεις καποιαν ,που δεν ξέρεις τι είναι και τι υπηρεσίες παρέχει,ειναι πολύ πιθανό να πάρει εκατοντάδες μνμ με περιεχόμενο που θα την ενοχλήσει ,σοκάρει,τρομάξει.....τα υπόλοιπα φαντασου τα όπως θέλεις....Καλημέρα κι από μένα....
Ναι φυσικά....μασάζ ειναι το θέμα,αλλά το 70% των αναρτήσεων λένε "προχωράει?...κάνει..?...δείχνει..?"....οταν την πάρεις μην παραλείψεις να μας ενημερώσεις....
δεν είχα πρόθεση κατηγορίας,ίσως το χειρίστηκα λάθος ,ίσως παρερμηνευθηκα...Εσύ είσαι προσεκτικός,δεν ειναι ομως βέβαιο πως είναι το ίδιο προσεκτικοί και ολοι όσοι θα διαβάσουν,και είναι παρά πολλοι,πολλοί περισσότεροι απο οσους σχολιάζουν,και πιθανόν θα τής στείλουν τέρατα και θα την κάνουν να εξαφανιστεί...αυτό ήθελα να πω και ελπίζω να διόρθωσα...Εάν προσέξεις τότε λοιπον πριν με ξανά κατηγορήσεις θα δες ότι σε κανένα από τα ποστάρισματα μου είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που αναφέρεις και ότι είναι να πω το λέω με προσωπικά μηνύματα ....