Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
παιδιά δεν ξαναγυρνάμε στην ενημέρωση....για τα κατ`οικον , και να τελειωσει η παρεξηγηση που δεν οδηγει και πουθενα...
25 βασικα είναι. Τόσο μου είπε. Σιγουρα με τόσα λίγα λεφτα δεν παίζει κάτι πέρα από σκέτο μασαζ, αλλά ελπίζουμε ότι από κοντά ίσως να μας αναφέρει άλλη ενημέρωση σχετικά με κόστος και προγράμματαH σελιδα με τις εναλλακτικες δεν κανει τιποτα (του City7), ΔΕΝ εχω δοκιμασει, αλλα με 20Ε στη μια ωρα κανεις δε γαμησε, ΤΩΡΑ... αν καποιος ειναι πολυ γατος, και τα καταφερει θα του βγαλω το καπελο, οχι τιποτα αλλο.... αν υπαρχει ενας Χ βαθμος δυσκολιας να παρεις το παραπανω στα σπιτικα, γινεται 10Χ οταν πας στην εδρα τους!
Παραυτα, μια δοκιμη θα μας πεισει, εγω θα την κανω, μαζι με 1-2 ακομα, οποτε ερθω Αθηνα! Αυτα!
Μου εμφανίστηκε νέο ίδρυμα σε διαφήμιση , το branlimassage .gr.
25 βασικα είναι. Τόσο μου είπε. Σιγουρα με τόσα λίγα λεφτα δεν παίζει κάτι πέρα από σκέτο μασαζ, αλλά ελπίζουμε ότι από κοντά ίσως να μας αναφέρει άλλη ενημέρωση σχετικά με κόστος και προγράμματα
ΚαλησπέραΠολλές φορές δεν κάνουν τίποτα
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...
Φιλε να πας.... μονο να μην ειναι και ο αντρας της εκει....
αυτο μας ελειπε τωρα χαχαχαχόντως σου έκατσε τέτοιο κόλπο;
και νόμιζα ότι έπαιξαν τα μάτια όταν είδα κι άλλο όνομα στο κουδούνι..
Δηλαδή εσύ που πήγες τι παίζει;; Υπάρχει παρουσία άντρα στο χώρο;όντως σου έκατσε τέτοιο κόλπο;
και νόμιζα ότι έπαιξαν τα μάτια όταν είδα κι άλλο όνομα στο κουδούνι..
και τι παίζει;έχει πάρει κανείς;Μου εμφανίστηκε νέο ίδρυμα σε διαφήμιση , το branlimassage .gr.
Αλήθεια παίζει τέτοια φάση εκεί; και έλεγα να πάω από βδομάδα αλλά τώρα δε το βλέπω. Τελικά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες που να είσαι νορμάλ στο σπίτι τους ,εγώ από αυτές που έχω πάει μόνο αυτή στην Φιλοθέη είναι ολα ήσυχα και χαλαρώνω η άλλη η ρωσιδα στο Περιστέρι κάνεις μασάζ στο ένα δωμάτιο και ακούς την κόρη της με την μανα της να τσακώνονται από άλλο δωμάτιο και να γίνεται χαμός .Αν ξέρει κανείς συναγωνιστείς καμιά νορμάλ με δικό της χώρο ας μου στείλει πμ.Φιλε να πας.... μονο να μην ειναι και ο αντρας της εκει....
Φιλε να πας.... μονο να μην ειναι και ο αντρας της εκει....
παντως ειναι κλεισμενη συνεχεια, εγω προσπαθησα να κλεισω ραντεβου και δεν εχει κενο μου ειπε!!αν το καταφερνει αυτο χωρις ντουζ, χωρις εξτρα και με τον αντρα της στο σπιτι τι να πω......
Μου εμφανίστηκε νέο ίδρυμα σε διαφήμιση , το branlimassage.gr
και τι παίζει;έχει πάρει κανείς;
ποια είναι αυτή στη Φιλοθεη;Αλήθεια παίζει τέτοια φάση εκεί; και έλεγα να πάω από βδομάδα αλλά τώρα δε το βλέπω. Τελικά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες που να είσαι νορμάλ στο σπίτι τους ,εγώ από αυτές που έχω πάει μόνο αυτή στην Φιλοθέη είναι ολα ήσυχα και χαλαρώνω η άλλη η ρωσιδα στο Περιστέρι κάνεις μασάζ στο ένα δωμάτιο και ακούς την κόρη της με την μανα της να τσακώνονται από άλλο δωμάτιο και να γίνεται χαμός .Αν ξέρει κανείς συναγωνιστείς καμιά νορμάλ με δικό της χώρο ας μου στείλει πμ.
Βίκυ - Στεφάνια μάλλον εννοει
Αλήθεια παίζει τέτοια φάση εκεί; και έλεγα να πάω από βδομάδα αλλά τώρα δε το βλέπω. Τελικά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες που να είσαι νορμάλ στο σπίτι τους ,εγώ από αυτές που έχω πάει μόνο αυτή στην Φιλοθέη είναι ολα ήσυχα και χαλαρώνω η άλλη η ρωσιδα στο Περιστέρι κάνεις μασάζ στο ένα δωμάτιο και ακούς την κόρη της με την μανα της να τσακώνονται από άλλο δωμάτιο και να γίνεται χαμός .Αν ξέρει κανείς συναγωνιστείς καμιά νορμάλ με δικό της χώρο ας μου στείλει πμ.