Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
παιδιά δεν ξαναγυρνάμε στην ενημέρωση....για τα κατ`οικον , και να τελειωσει η παρεξηγηση που δεν οδηγει και πουθενα...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
H σελιδα με τις εναλλακτικες δεν κανει τιποτα (του City7), ΔΕΝ εχω δοκιμασει, αλλα με 20Ε στη μια ωρα κανεις δε γαμησε, ΤΩΡΑ... αν καποιος ειναι πολυ γατος, και τα καταφερει θα του βγαλω το καπελο, οχι τιποτα αλλο.... αν υπαρχει ενας Χ βαθμος δυσκολιας να παρεις το παραπανω στα σπιτικα, γινεται 10Χ οταν πας στην εδρα τους!

Παραυτα, μια δοκιμη θα μας πεισει, εγω θα την κανω, μαζι με 1-2 ακομα, οποτε ερθω Αθηνα! Αυτα!
25 βασικα είναι. Τόσο μου είπε. Σιγουρα με τόσα λίγα λεφτα δεν παίζει κάτι πέρα από σκέτο μασαζ, αλλά ελπίζουμε ότι  από κοντά ίσως να μας αναφέρει άλλη ενημέρωση σχετικά με κόστος και προγράμματα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Μου εμφανίστηκε νέο ίδρυμα σε διαφήμιση , το branlimassage .gr.

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
25 βασικα είναι. Τόσο μου είπε. Σιγουρα με τόσα λίγα λεφτα δεν παίζει κάτι πέρα από σκέτο μασαζ, αλλά ελπίζουμε ότι  από κοντά ίσως να μας αναφέρει άλλη ενημέρωση σχετικά με κόστος και προγράμματα

Και εμένα 25 μου είπε, θα κάνω μια δοκιμή την επόμενη εβδομάδα.

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
καλημερες...εδω και μερικες μερες στο φβ βγαινει χοριγουμενη μια σελιδα νατασα εναλακτικες θεραπειες...εχει βρεθει κανενας φιλος;εχω κλεισει να παω και θα ενημερωσω μετα..εχει δικο της χωρο περιστερι 18ε η ωρα....γενικα πριτιμω να κανω στο σπιτι μασαζ αλλα για την συγκεκριμενη ειπα να δοκιμασω ειδα κατι καλλιτεχνικες φωτο που εχει στον προσωπικο λογαριασμο στο φβ και φαινεται διεστραμενο καβλακι...

Φιλε να πας.... μονο να μην ειναι και ο αντρας της εκει....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
όντως σου έκατσε τέτοιο κόλπο;
και νόμιζα ότι έπαιξαν τα μάτια όταν είδα κι άλλο όνομα στο κουδούνι..
Δηλαδή εσύ που πήγες τι παίζει;; Υπάρχει παρουσία άντρα στο χώρο;

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Αλήθεια παίζει τέτοια φάση εκεί; και έλεγα να πάω από βδομάδα αλλά τώρα δε το βλέπω. Τελικά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες που να είσαι νορμάλ στο σπίτι τους ,εγώ από αυτές που έχω πάει μόνο αυτή στην Φιλοθέη είναι ολα ήσυχα και χαλαρώνω η άλλη η ρωσιδα στο Περιστέρι κάνεις μασάζ στο ένα δωμάτιο και ακούς την κόρη της με την μανα της να τσακώνονται από άλλο δωμάτιο  και να γίνεται χαμός .Αν ξέρει κανείς συναγωνιστείς καμιά νορμάλ με δικό της χώρο ας μου στείλει πμ.

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21

παντως ειναι κλεισμενη συνεχεια, εγω προσπαθησα να κλεισω ραντεβου και δεν εχει κενο μου ειπε!!αν το καταφερνει αυτο χωρις ντουζ, χωρις εξτρα  και με τον αντρα της στο σπιτι τι να πω......

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
παντως ειναι κλεισμενη συνεχεια, εγω προσπαθησα να κλεισω ραντεβου και δεν εχει κενο μου ειπε!!αν το καταφερνει αυτο χωρις ντουζ, χωρις εξτρα  και με τον αντρα της στο σπιτι τι να πω......

Τόση τσάμπα διαφήμιση που της κάναμε εδώ, τώρα  δε θα τους προλαβαίνει .

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0
Μου εμφανίστηκε νέο ίδρυμα σε διαφήμιση , το branlimassage.gr

και τι παίζει;έχει πάρει κανείς;

Η Λιάνα έχει περάσει από Deluxe και Joy. Καλό μασάζ αλλά αυστηρά με πετσέτα. Δεν προτείνεται σε όσους ψάχνουν έξτρα υπηρεσίες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει κάποιος συναγωνιστής πάρει από velvet ;
Προχωράει καμία από τις κοπέλες ;
Υπάρχει τίποτα εξτρα εκεί;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Αλήθεια παίζει τέτοια φάση εκεί; και έλεγα να πάω από βδομάδα αλλά τώρα δε το βλέπω. Τελικά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες που να είσαι νορμάλ στο σπίτι τους ,εγώ από αυτές που έχω πάει μόνο αυτή στην Φιλοθέη είναι ολα ήσυχα και χαλαρώνω η άλλη η ρωσιδα στο Περιστέρι κάνεις μασάζ στο ένα δωμάτιο και ακούς την κόρη της με την μανα της να τσακώνονται από άλλο δωμάτιο  και να γίνεται χαμός .Αν ξέρει κανείς συναγωνιστείς καμιά νορμάλ με δικό της χώρο ας μου στείλει πμ.
ποια είναι αυτή στη Φιλοθεη;

kinola

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Βίκυ - Στεφάνια μάλλον εννοει

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

Ποια στην Φιλοθεη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom