kostikospatr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καμια καλη για μασαζ;
...πάντως ,μία ώρα ,25€, χωρίς τιποτα έξτρα αυστηρά,δεν το θεωρώ και τόσο φτηνό....μη τις κάνουμε να ξιπαζονται τόσο....Σου κάνει μασάζ και είσαι χωρίς εσώρουχο; Για 1 ώρα είναι με 25€ ;
εχει εκτονωση το μασαζ στο σπιτι?το ΟΣΜΟ
osmosemassage
Κανει απο μασαζ μεχρι σεξ
ΟΛΕΣ οι κοπελες
ΝΙΚΗ = ΦΩΤΙΑ - ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ
------------------------------------------------------------
Επαγγελματικο Θεραπευτικο και χαλαρωτικο μασαζ πολυ καλο κανουν
στο masaz-spiti.com
καρίνα και Άννα στο velvet που τις είδες?Καλησπέρα σας!!!
Η καρινα και η Άννα από velvet ξέρει κάποιος συναγωνιστής αν προχωρούν σε φραπέ με καλαμάκι ή φουλ;
Παρακαλώ απάντηση οποία και αν είναι με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων
...πάντως ,μία ώρα ,25€, χωρίς τιποτα έξτρα αυστηρά,δεν το θεωρώ και τόσο φτηνό....μη τις κάνουμε να ξιπαζονται τόσο....
δεν παιζει στις φωτοαπο masaz-spiti.com
Κανουν αριστο θεραπευτικο και χαλαρωτικο μασαζ
ζητηστε τη κωνσταντινα για απογευμα - βραδυ
ζητηστε φωτο ειναι ΠΙΣΤΟΛΙ ΞΑΝΘΟ ΣΕΞΙ ΜΙΛΦ
οχι αδερφε δεν την προλαβα.εκανα με λουσι ομωσ απο deluxe massage και οι εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες,πολυ καλο αισθησιακο μασαζακι με φραπεδακι οπωσ και με massagejoy που ξαναεκανα μετα την μαριαντζελα με το 22χρονο την ελενη η οποια εξελίσετε σε πολύ δυνατη ευχαριστη και ανοιχτομυαλη παρουσια του χωρου οπωσ και το ιδιο το μαγαζι και το λεω γιατι ακουσα φημες οτι η χοντρουλα η οποια επιβεβαιωνω τον συναγωνιστη παραπανω μου ζητησε και μενα 200 απομακρυνθηκε απο το μαγαζι κσι αντικατασταθηκε με νεο αιμα.το μονο αρνητικο με το deluxe ειναι οτι παρολο που παιρνει αριστα στην εξυπηρετηση στισ κοπελες (παραδειγμα λουσι αλικη αλεξανδρα δαναη ειδικα τωρα που εβαλε και τα μπαλονια κτλ) δεν βρισκεις ευκολα ραντεβου λογο μεγαλησ ζητησης που ειναι λογικο γιατι ειναι Νο 1 στο ειδος.Μαριαντζελα πολυ δυνατη μεταγραφη. Την εχω δοκιμασει κι εγω. Φαιη εχεις δοκιμασει;
Κάλήσπέρά,
Ξέρουμε αν η Λένα από το deluxe κάνει εξτρα;
Και αν ναι, τι;
Κανένα απολύτως έξτρα φίλε μου. Καλό μασαζάκι χωρίς πετσέτα, αλλά μέχρι εκεί.
Ευχαριστώ πολύ! Επειδή είμαι καινούριος στο όλο θέμα, θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάποιος και μπορει να μου υποδειξει μεσω πμ μια αξιολογη κοπέλα που να κάνει και σεξ. Πιο πίσω στο θέμα γράφουν για δυο κοπελες απο το osmose..Κανένα απολύτως έξτρα φίλε μου. Καλό μασαζάκι χωρίς πετσέτα, αλλά μέχρι εκεί.