Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
επιβεβαιώνωΈλενα ωραίο μωρό όμως δεν προχωράει.. για όσους τους αρέσουν τα χάδια μόνο...
επιβεβαιώνωΈλενα ωραίο μωρό όμως δεν προχωράει.. για όσους τους αρέσουν τα χάδια μόνο...
τσεκ πμ, ΕΣΎ!καλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
καλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
Εγώ σαν νέος μκαλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
πάρω να στείλω ή να λάβω pm? ΔΕΝ νομίζω να έχω αρκετές δημοσιεύσεις. Αν ναι ενδιαφερομαικαλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
τσεκ για πμκαλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
παίξε μπάλα εδώ.καλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... .. οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
Όλοι θα σχολιάσετε μετά , αλλά δεν σχολιάζετε ποτέ , μόλις καμία σας κάνει ψεύτικα ματάκια νιώθετε ο μοναδικός Αγαπούλης και δε λέτε κουβέντα,νομίζοντας ότι μόνο σε σας έφεξε ...
τουλάχιστον μην γράφετε μαλακιες γιατί κουράζει....