Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Ελεάνα που παίζει..?

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
καλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... ..  οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλημερα μαγκες ..προσφατα ενα στανταρακι μου (εκτος σαιτ και αγγελιων ) θελει να ανοιξει τα φτερα του διοτι ετοιμαζεται να μεταναστευσει και χρειαζεται βενζινη... ..  οποιος εχει διαθεση για ανταλλαγη κατι αναλογου εκτος εταιριων ας στειλει..μασαζ απ τα "καλα" !!
τσεκ πμ, ΕΣΎ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης

Έχεις πμ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Και σε ανταλλαγές,είμαστε μέσα...όχι επαγγελματίες!!!

JAY-M21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ σαν νέος μ
πάρω να στείλω ή να λάβω pm?  ΔΕΝ νομίζω να έχω αρκετές δημοσιεύσεις.  Αν ναι ενδιαφερομαι

JAY-M21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες επειδή με ενδιέφερε η περίπτωση από τον lenti.gr πως θα μπορούσα να έχω και γω πμ.  Άσχετο για το όλο θέμα του φόρουμ εγώ έχω εμπειρία μόνο από Βίκυ Στεφάνια και από την Εβελινα που ήταν osmose

nikoszer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
τσεκ για πμ

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Εγώ είμαι οκ μ αυτά που έχω !!! Δε θέλω ανταλλαγές
:happy: :happy: :happy:

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχεις κάποιος συναγωνιστή εμπειρία από ρια ή Αλεξάνδρα στο deluxe αξίζει;
Παρακαλώ απάντηση με πμ οποία και αν είναι
Ευχαριστώ εκ των προτερωμ

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Καλησπερα, απο Joy τιποτα καλο με κερασμα φραπε? εχει και αλλες σε μηνυματα εκτος απο αυτες της ιστοσελιδας? Λεω να αλλαξω γραφειο για τιποτα καινουργιιο ρουστερ μιας και οποιος ασχολειται με το σπορ και επενδυει, την θελει την αλλαγη του. Δε ξερω αν αξιζει σε σχεση με Deluxe παντως.

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς τίποτα για τη Μαίρη Από το harmony, πρώην Έλενα από osmose?

Romantikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες είμαι νέο μέλος(ψάρι),

Τι ακριβώς χρειάζεται για να στείλω η να δεχτώ PM? Σύντομα λέω να δοκιμάσω deluxe καθότι βλέπω καλά σχόλια  και θα σχολιάσω με τη σειρά μου

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Ίδιας απορίας κι εγώ.
Το deluxe είναι καλό?Βλέπω κάποιες κοπέλες στο σάιτ τους ισχύουν?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Όλοι θα σχολιάσετε μετά , αλλά δεν σχολιάζετε ποτέ , μόλις καμία σας κάνει ψεύτικα ματάκια νιώθετε ο μοναδικός Αγαπούλης και δε λέτε κουβέντα,νομίζοντας ότι μόνο σε σας έφεξε ...
τουλάχιστον μην γράφετε μαλακιες γιατί κουράζει....

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Δηλαδή εννοείς πως κάποιοι που λαμβάνουν κάτι το γράφουν?η το αντίθετο?

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
παίξε μπάλα εδώ.
Μόλις κάνεις σέντρα, θα ξέρουμε και τι μνμ ρίχνεις!
Πες και μια τιμή για να γνωρίζουμε και τι ανταλλαγή περιμένεις αλλα και τι χάρη μας κάνεις!

• Like
Αντιδράσεις: Acto

Romantikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι θα σχολιάσετε μετά , αλλά δεν σχολιάζετε ποτέ , μόλις καμία σας κάνει ψεύτικα ματάκια νιώθετε ο μοναδικός Αγαπούλης και δε λέτε κουβέντα,νομίζοντας ότι μόνο σε σας έφεξε ...
τουλάχιστον μην γράφετε μαλακιες γιατί κουράζει....

Φιλαράκι πολύ με ενδιαφέρει αν κουράστηκες και στο κάτω κάτω μια αλή ερώτηση έκανα ούτε έπρηξα κανένα. Άντε ξεφόρτωσε λίγο γιατί δε πείθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom