Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
...αμα δεν ειναι callgirls... να περιοριστουν μονο στο μασαζακι τους και να μην την ψαχνουν να σου παρουν επιπλεον φραγκα με το τιποτα.... και αν δεν ξερουν ουτε μασαζακι να αλλαξουν επαγγελμα...,
αντε με τα λαμογια εδω μεσα....
Βρε εραστή (lover) μασάζ κατ οίκον γράφουν τα site δεν σου είπε κανένας πως είναι πήδημα κατ οίκον. Όντως κάποιες κοπέλες δεν γνωρίζουν μασάζ όμως εάν θες μασάζ μπορείς με ένα 10€ να κάνεις στις γνωστές αλυσίδες που δεν γαμάς οπότε τα 50€ τα σκας μπας και σου κάτσει... έχουμε φάει όλοι άκυρο και έχουμε σκάσει 50€ και 70€ με το hotel. Αυτή είναι η φάση την ξέρουμε και όποιος δεν γουστάρει το ρίσκο απλά δεν συμμετέχει είναι απλά τα πράγματα!

PANTHERS3M

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
παιδια τι να λεμε τωρα εχω παρει χρυσαννα και μου εκανε μονο μασαζ (χαλια) και ουτε μπουτι δεν επιασα

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
301
παιδια τι να λεμε τωρα εχω παρει χρυσαννα και μου εκανε μονο μασαζ (χαλια) και ουτε μπουτι δεν επιασα
Ρε φιλε ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει, αλλου κανει αλλου οχι υποθετω
Πως ειναι εμφανησιακα? οπως στην φωτογραφια?

PANTHERS3M

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
οχι καμια σχεση με την φωτο θα τρομαξεισ αν την δεις απο κοντα

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
301
και να σκεφτειται οτι η χρυσσανα μου ειπε ειναι κλεισμενη σημερα και αυριο. Δεν υπαρχει διαθεσιμο ραντεβου. Ολοι αυτοι λοιπον θα φανε ηττα! μπας και δουν τα μηνυματα και προλαβουν

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Αυτού του τύπου δηλαδή τα κατ οίκων μασάζ έρχονται όλα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης.;Καθώς τηλεφώνησα σε αυτό που είναι στη Νέα Ιωνία νομίζω Άθενς το λένε έχει και σελίδα δική του και μου έριξαν άκυρο.

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
865
Πόντοι
361
Ρε παίδες μια τύπισσα ρωσο-ασιατισα από νότια προάστια... Μάλλον Άλιμο... Που λέει για τάντρα και ιστορίες. Την ξέρει κανείς; Φραπεδιά η τίποτα παραπάνω παίζει;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
οχι καμια σχεση με την φωτο θα τρομαξεισ αν την δεις απο κοντα

έχω βρεθεί 3 φορές με την κοπέλα και τολμώ να πω ρε φίλε ότι μιλάς με εμπάθεια γιατί απλά δεν προχώρησε μαζί σου...
Απλά δεν είναι Βραζιλιάνα όπως διατείνεται αλλά από μία γειτονική χώρα.
κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά από ότι μου είπε δεν προχωράει με όλους.
Πάντως Με οσους προχωράει ξέρουμε αν είναι καλή ή όχι.
Και από ότι κατάλαβα δεν είναι η μόνη που επιλεκτικά προχωράει.

PANTHERS3M

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
  φιλε μου δεν ειμαι εμπαθησ απλα μπορει να μην ειχε ορεξη οσο για την εφμανιση θα διαφωνησω δεν ειναι αυτο που δείχνει η φωτογραφία

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
  φιλε μου δεν ειμαι εμπαθησ απλα μπορει να μην ειχε ορεξη οσο για την εφμανιση θα διαφωνησω δεν ειναι αυτο που δείχνει η φωτογραφία
το δεν είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία μέχρι ότι θα τρομάξει κάποιος αγαπητέ μου απέχει παρασάγγας...

Και για αυτό χρησιμοποίησα τον όρο εμπαθής

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Ρε παίδες μια τύπισσα ρωσο-ασιατισα από νότια προάστια... Μάλλον Άλιμο... Που λέει για τάντρα και ιστορίες. Την ξέρει κανείς; Φραπεδιά η τίποτα παραπάνω παίζει;
  για ποια λεει ο συναγωνιστής;;;

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
το δεν είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία μέχρι ότι θα τρομάξει κάποιος αγαπητέ μου απέχει παρασάγγας...

Και για αυτό χρησιμοποίησα τον όρο εμπαθής
γυφτισα απο Βουλγαρία

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Την θέλω κ εγώ παίδες

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81

nikoszer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Ελενα σου λεει αδερφε! Ενα πιπινι σαν τα κρυα τα νερα!Με μια κωλαρα απιστευτη.Η Ελεανα ειναι μια 55αρα.
προχωραει καθολου stambal η μικρα? η αφου φυγει σκεφτομαστε την κωλαρα που λες και χειρονακτες ως συνηθως ...

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Ρε αδερφε ποια Χρυσανα εχεις παρει? Απο το deluxe; θα μας τρελανεις βραδιατικα? Μηπως πηρες αλλη? Χρυσαναρα και ξερο ψωμι.Χρυσανα και μετα ολες οι υπολοιπες.Ειναι μια κατηγορια μονη της η γυναικα.Και οκ δεν σου τον επαιξε ρε αδερφε.Αλλα χαλια μασαζ η χρυσανα? Που παιζει να κανει και το καλυτερο μασαζ απολες? Τι ειναι αυτα που λες για την εμφανιση? Μονο κοντη ειναι που προσωπικα εμενα μαρεσει.Κατα ταλλα ειναι μια χαρα και ατομαρα.Προσεξε αδερφε τι γραφεις.Εχει μεγαλο fun club η συγκεκριμενη.Εγω παλι δεν σε βρισκω εμπαθη που σου εγραψε ο φιλος.Γιατι την εθαψες απο μασαζ απο εμφανιση απο ολα.Σε βρισκω βαλτο φιλε.Εχεις θεμα με τη χρυσανα. Κοιταξε το..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom