Βρε εραστή (lover) μασάζ κατ οίκον γράφουν τα site δεν σου είπε κανένας πως είναι πήδημα κατ οίκον. Όντως κάποιες κοπέλες δεν γνωρίζουν μασάζ όμως εάν θες μασάζ μπορείς με ένα 10€ να κάνεις στις γνωστές αλυσίδες που δεν γαμάς οπότε τα 50€ τα σκας μπας και σου κάτσει... έχουμε φάει όλοι άκυρο και έχουμε σκάσει 50€ και 70€ με το hotel. Αυτή είναι η φάση την ξέρουμε και όποιος δεν γουστάρει το ρίσκο απλά δεν συμμετέχει είναι απλά τα πράγματα!...αμα δεν ειναι callgirls... να περιοριστουν μονο στο μασαζακι τους και να μην την ψαχνουν να σου παρουν επιπλεον φραγκα με το τιποτα.... και αν δεν ξερουν ουτε μασαζακι να αλλαξουν επαγγελμα...,
αντε με τα λαμογια εδω μεσα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
παιδια τι να λεμε τωρα εχω παρει χρυσαννα και μου εκανε μονο μασαζ (χαλια) και ουτε μπουτι δεν επιασα
goldenbrown28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 301
Ρε φιλε ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει, αλλου κανει αλλου οχι υποθετωπαιδια τι να λεμε τωρα εχω παρει χρυσαννα και μου εκανε μονο μασαζ (χαλια) και ουτε μπουτι δεν επιασα
Πως ειναι εμφανησιακα? οπως στην φωτογραφια?
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
οχι καμια σχεση με την φωτο θα τρομαξεισ αν την δεις απο κοντα
goldenbrown28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 301
εγινε, ευχαριστωοχι καμια σχεση με την φωτο θα τρομαξεισ αν την δεις απο κοντα
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Επιβεβαιώνω .
goldenbrown28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 301
και να σκεφτειται οτι η χρυσσανα μου ειπε ειναι κλεισμενη σημερα και αυριο. Δεν υπαρχει διαθεσιμο ραντεβου. Ολοι αυτοι λοιπον θα φανε ηττα! μπας και δουν τα μηνυματα και προλαβουν
pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 865
- Πόντοι
- 361
Ρε παίδες μια τύπισσα ρωσο-ασιατισα από νότια προάστια... Μάλλον Άλιμο... Που λέει για τάντρα και ιστορίες. Την ξέρει κανείς; Φραπεδιά η τίποτα παραπάνω παίζει;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
έχω βρεθεί 3 φορές με την κοπέλα και τολμώ να πω ρε φίλε ότι μιλάς με εμπάθεια γιατί απλά δεν προχώρησε μαζί σου...
Απλά δεν είναι Βραζιλιάνα όπως διατείνεται αλλά από μία γειτονική χώρα.
κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά από ότι μου είπε δεν προχωράει με όλους.
Πάντως Με οσους προχωράει ξέρουμε αν είναι καλή ή όχι.
Και από ότι κατάλαβα δεν είναι η μόνη που επιλεκτικά προχωράει.
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
φιλε μου δεν ειμαι εμπαθησ απλα μπορει να μην ειχε ορεξη οσο για την εφμανιση θα διαφωνησω δεν ειναι αυτο που δείχνει η φωτογραφία
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
το δεν είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία μέχρι ότι θα τρομάξει κάποιος αγαπητέ μου απέχει παρασάγγας...φιλε μου δεν ειμαι εμπαθησ απλα μπορει να μην ειχε ορεξη οσο για την εφμανιση θα διαφωνησω δεν ειναι αυτο που δείχνει η φωτογραφία
Και για αυτό χρησιμοποίησα τον όρο εμπαθής
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
για ποια λεει ο συναγωνιστής;;;Ρε παίδες μια τύπισσα ρωσο-ασιατισα από νότια προάστια... Μάλλον Άλιμο... Που λέει για τάντρα και ιστορίες. Την ξέρει κανείς; Φραπεδιά η τίποτα παραπάνω παίζει;
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
γυφτισα απο Βουλγαρίατο δεν είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία μέχρι ότι θα τρομάξει κάποιος αγαπητέ μου απέχει παρασάγγας...
Και για αυτό χρησιμοποίησα τον όρο εμπαθής
pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 865
- Πόντοι
- 361
για ποια λεει ο συναγωνιστής;;;
Φίλε είναι μια που μάλλον είχε αναφέρθει εδώ. Δεν μπορώ να βρω κάτι .. ηλικιακά milf.
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Την θέλω κ εγώ παίδεςΡε παίδες μια τύπισσα ρωσο-ασιατισα από νότια προάστια... Μάλλον Άλιμο... Που λέει για τάντρα και ιστορίες. Την ξέρει κανείς; Φραπεδιά η τίποτα παραπάνω παίζει;
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Ελεάνα θες να πεις...
Ελενα σου λεει αδερφε! Ενα πιπινι σαν τα κρυα τα νερα!Με μια κωλαρα απιστευτη.Η Ελεανα ειναι μια 55αρα.Ελεάνα θες να πεις...
προχωραει καθολου stambal η μικρα? η αφου φυγει σκεφτομαστε την κωλαρα που λες και χειρονακτες ως συνηθως ...Ελενα σου λεει αδερφε! Ενα πιπινι σαν τα κρυα τα νερα!Με μια κωλαρα απιστευτη.Η Ελεανα ειναι μια 55αρα.
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Ρε αδερφε ποια Χρυσανα εχεις παρει? Απο το deluxe; θα μας τρελανεις βραδιατικα? Μηπως πηρες αλλη? Χρυσαναρα και ξερο ψωμι.Χρυσανα και μετα ολες οι υπολοιπες.Ειναι μια κατηγορια μονη της η γυναικα.Και οκ δεν σου τον επαιξε ρε αδερφε.Αλλα χαλια μασαζ η χρυσανα? Που παιζει να κανει και το καλυτερο μασαζ απολες? Τι ειναι αυτα που λες για την εμφανιση? Μονο κοντη ειναι που προσωπικα εμενα μαρεσει.Κατα ταλλα ειναι μια χαρα και ατομαρα.Προσεξε αδερφε τι γραφεις.Εχει μεγαλο fun club η συγκεκριμενη.Εγω παλι δεν σε βρισκω εμπαθη που σου εγραψε ο φιλος.Γιατι την εθαψες απο μασαζ απο εμφανιση απο ολα.Σε βρισκω βαλτο φιλε.Εχεις θεμα με τη χρυσανα. Κοιταξε το..παιδια τι να λεμε τωρα εχω παρει χρυσαννα και μου εκανε μονο μασαζ (χαλια) και ουτε μπουτι δεν επιασα
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Χαχαχαχα αδερφε μουπροχωραει καθολου stambal η μικρα? η αφου φυγει σκεφτομαστε την κωλαρα που λες και χειρονακτες ως συνηθως ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις