Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Joy ακριβό....πόσο πήγε η φάση κάνα 100ρι?

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Επειδή σέβομαι τη δουλειά των κοριτσιών και δε θέλω να καίω καλές περιπτώσεις θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα.κανόνισμα με γνωστό ελαιογραφείο που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα.μετά από μικρή καθυστέρηση σκάει μύτη το μωρό ψηλή,μελανούρι,κορμάρα και καβλόφατσα.μασαζ αρκετά καλό(όχι αθλητικό αλλά ούτε και χαλαρο)-γενικά τίμιο και χαλαρωτικό.λίγο πριν το τέλος ζήτησα γυρίσω ανάποδα να μου κάνει λίγο τετρακέφαλο και προσαγωγούς.τα περάσματα από τους όρχεις και μερικές φορές στα πλάγια του πέους ήταν αναπόφευκτα! :dancing: αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια χαλαρή στύση από μέρους μου ωσπου έπεσε η ρομαντική πρόταση για full masage.τελικά η κοπέλα δέχτηκε καθως το ένταξε στα πλαίσια του γενικότερου μασάζ που λατρεύει..ακολούθησε μια από τις καλύτερες μαλακίες όλων των εποχών με την τεχνοτροπία του crescendo.(Definition: The Italian musical term crescendo (abbreviated cresc.) is an indication to gradually increase the volume of a song).Eπιπλέον:
-τόπλες ΝΑΙ
-κατέβασμα κολάν ΝΑΙ
-φιλιά ΝΑΙ
-ταυτόχρονο χαίδεμα αρχιδιών και περινέου ΝΑΙ
-πίπα δυστυχώς όχι.
πληροφορίες με πμ μόνο σε φίλους 

Λες σέβεσαι και δεν θες να κάψεις το κορίτσι και καλά κανείς
Εγώ που σου έχω στείλει 100 μηνύματα γιατί δεν με σέβεσαι ;;;;;;
Σου είπα ότι είμαι του μασάζ και αν  πόσταρα κάτι  θα έδινα πληροφορίες
Όπως το έκανα Με τη Βάσια !!! ΕΣΥ τη κανείς τώρα ;; Ποστάρεις και μετά μας
Γράφεις στα αρχιδια σου ;; Τότε μην ποστάρεις τίποτα ρε φιλε

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
Καλησπερα αδερφια.Επεστρεφα χτες απο επαρχια και σκεφτηκα τελευταια στιγμη να κανω ενα μασαζακι μιας και οδηγουσα 4 ωρες.Στελνω το ιδιο μηνυμα σε 5 σαιτ για κατι αμεσο και καλο.Δεν πιστευα οτι θα βρω κατι να πω την αληθεια.Απαντηση απο joy για μια καινουργια.Ζηταω φωτο μου στελνουν μια θολη.Σε 1 τεταρτο θα τελειωνε απο ξενοδοχειο στο κεντρο.Σκεφτηκα και εγω τι θα δω παλι αλλα το καινουργιο παντα μας εξιταρει.Τις υπολοιπες τις ηξερα.Σε 20 λεπτα ημουν μεταξουργειο με δωματιο και ετοιμος.Χτυπαει η πορτα και μπαινει μια μιλφαρα ξανθια κανονικα κιλα με βυζαρες.40 λεει,αλλα ειναι παραπανω.Ρωσιδα λεει,αλλα για Ουκρανια την εκοψα(τυχαινει να γνωριζω).Μου λεει παω στο μπανιο και επιστρεφω σε 2 λεπτα.Με χαμογελο μια χαρα ολα.Λεω θα παει να πλυνει τα χερια της απτον προηγουμενο.Και μου σκαει απτο μπανιο με μπουρνουζι.Και εκει λεω εδω ειμαστε.Προτιμω τα πιπινια αλλα τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι οι 40αρες ξερουν καλυτερα.

φιλος καλημέρα για ρίξε ονομα γραφείου ( το joy ? )  και κοπέλας να κανουμε μια καταδρομική ευχαριστώ

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
Επειδή σέβομαι τη δουλειά των κοριτσιών και δε θέλω να καίω καλές περιπτώσεις θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα.κανόνισμα με γνωστό ελαιογραφείο που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα.μετά από μικρή καθυστέρηση σκάει μύτη το μωρό ψηλή,μελανούρι,κορμάρα και καβλόφατσα.μασαζ αρκετά καλό(όχι αθλητικό αλλά ούτε και χαλαρο)-γενικά τίμιο και χαλαρωτικό.λίγο πριν το τέλος ζήτησα γυρίσω ανάποδα να μου κάνει λίγο τετρακέφαλο και προσαγωγούς.τα περάσματα από τους όρχεις και μερικές φορές στα πλάγια του πέους ήταν αναπόφευκτα! :dancing: αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια χαλαρή στύση από μέρους μου ωσπου έπεσε η ρομαντική πρόταση για full masage.τελικά η κοπέλα δέχτηκε καθως το ένταξε στα πλαίσια του γενικότερου μασάζ που λατρεύει..ακολούθησε μια από τις καλύτερες μαλακίες όλων των εποχών με την τεχνοτροπία του crescendo.(Definition: The Italian musical term crescendo (abbreviated cresc.) is an indication to gradually increase the volume of a song).Eπιπλέον:
-τόπλες ΝΑΙ
-κατέβασμα κολάν ΝΑΙ
-φιλιά ΝΑΙ
-ταυτόχρονο χαίδεμα αρχιδιών και περινέου ΝΑΙ
-πίπα δυστυχώς όχι.
πληροφορίες με πμ μόνο σε φίλους 
φίλος εαν μου έδινες infos θα το εκτιμούσα πραγματικά

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Αντι να κλαψουριζετε, χωστε κανα γουον να μαθετε και να φερετε infos, δεν γινεται διαφορετικα. Καθε (μα καθε) κοπελα που βγαινει στην αγορα την τρομαζουν οι διαφορες κατηγοριες που εχουμε αναφερει και παλιοτερα! Πλεον οι πληροφοριες περνανε με μηνυματα μονο απο ανθρωπους που εχουν δωσει δειγματα γραφης.
Οι καταρες, οι ευχες και οι απειλες προφανως ειναι αχρηστες εδω που εχουμε φτασει!

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.. Δανάη από deluxe το κατέχει το μασάζ η μπα;με ενδιαφέρει κυρίως το μασάζ και λιγότερο τα άλλα.. όποιος γνώστης βοηθήσει εδώ η με πμ το εκτιμώ ιδιαίτερα.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα σε όλους.. Δανάη από deluxe το κατέχει το μασάζ η μπα;με ενδιαφέρει κυρίως το μασάζ και λιγότερο τα άλλα.. όποιος γνώστης βοηθήσει εδώ η με πμ το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Ψιτ ρε συ.
Δεν διαβάζεις πίσω τι λένε για αυτό το καυλακι....?

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0

Foxyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
0
εχεις πμ

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Joy ακριβό....πόσο πήγε η φάση κάνα 100ρι?
Πηγε αδερφε.Αλλα πρωτον η τυπισα κατεμε το αξιζε και δευτερον δεν ζητησε η ιδια κατι επιπλεον.Δεν εχω χειροτερο απτο να μπαινουν μεσα και μου λενε αυτο συν 20.Αυτο συν 20.Το αλλο συν 30.Εκει δεν δινω και μια.Ξενερωνω.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Με το ταξι ειναι λιγο kinder εκπληξη ποτε δεν ξερεις ποσα θα σου ζητησει.. Μπορει να ζητησει πολλα με τη δικαολογι οτι το προηγουμενο ραντεβου της ηταν πολυ πιο μακρυα απο το σημειο που θες να τη συναντησεις
Παντως τη ρωτησα στο viber, αν την καλεσω σε ξενοδοχειο στο κεντρο της Αθηνα που ειναι διπλα σε μετρο  αν θα χρεωσει ταξι και μου απαντησε με υφακι.. πως ναι ακομα και απεναντι απο το σπιτι της να εμενα το ταξι ισχύει παντα

Ε δε λεει ετσι.. Αν θες 50 για το μασαζ 25  το ξενοδοχειο και 15 το ταξι... δε αξιζει να δωσεις 90€ για μασαζ με φραπε, όσο ωραια και να ειναι η γκομενα
Αφού την κάνατε μάγκα εδώ μέσα γιατί να μην το εκμεταλλευτεί;

• Like
Αντιδράσεις: otipos

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.876
Πόντοι
746
Καλημέρα  παιδιά. Γνωρίζουμε για το athens massage Ελ.Βενιζέλου 4 Νέα Ιωνία εκτός απο μασάζ παίφτει και πούτσα? Η θα φάω ξύλο? Για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω 1 μέρα που το βρήκα. Όποιος γνωρίζει κανα σύνθημα ευχαριστώ.

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
καμμια καλη μασατζου εχει να προτεινει κανεις
ενδιαφερομαι καλο μασαζ και εκτονωση
πμ οποιος γνωριζει
ευχαριστω

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Καλημέρα  παιδιά. Γνωρίζουμε για το athens massage Ελ.Βενιζέλου 4 Νέα Ιωνία εκτός απο μασάζ παίφτει και πούτσα? Η θα φάω ξύλο? Για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω 1 μέρα που το βρήκα. Όποιος γνωρίζει κανα σύνθημα ευχαριστώ.
πολυ χλωμο..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Αμα φας εκεί , βγαίνοντας παίξε και ένα τζόκερ !

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
έχει κάτι γκόμενες δυνατές αλλά στα ΔΕΝ....
....πάντως οι τύποι ειναι πολυ λαμόγια,γιατι τις γκομενες τις μοστραρουνε με κάτι πολύ κοντα φορεματάκι ,όλο υπονοούμενο....κι οποιος τσιμπήσει,τσίμπησε....Τώρα ,θα μού πεις ,και ποιος είναι τίμιος....?....ελα ντε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom