Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Στειλε καμία πληροφορία με πμΛουσι από ντελουξ τα σπάει.
Το προχωράει; Μέχρι φουλ;
Φίλε
Ευχαριστώ
Στειλε καμία πληροφορία με πμΛουσι από ντελουξ τα σπάει.
Όνομα αν θες αδερφέ.Να μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι!Καλησπερα αδερφια.Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας.Εχουν περασει κατι μερες.Αν και δεν το συνηθιζω να παιρνω απαυτο το γραφειο ειπα να κανω μια αλλαγη.Παιρνω λοιπον απο οσμοσε.Αλλιως φαινοταν στη φωτογραφια ηταν συν 10 κιλα.Οκ δεν ειπα κατι.Απο μαλλια πρεπει να φοραγε περουκα αλλα δεν παιρνω και ορκο.Παω σε ξενοδοχειο.Ερχεται μπαινει μεσα χωρις λαδι.Μου λεει δεν εχω.Της λεω τι θα κανουμε τωρα.Ας βρουμε κατι.Μου λεει συν 60 για φραπε.Συνολο δηλαδη 110 ευρω χωρις μασαζ χωρις λαδι τα 2 πρωτα λεπτα που ειμασταν εκει ολα αυτα.Της εδωσα τα 50 ξενερωσα και εφυγα.
Καλησπερα φιλε.Δεν ηξερα αν επρεπε να το γραψω εδω.Οποιος με ρωτησε απαντησα σε πμ.Μαριαννα.Όνομα αν θες αδερφέ.Να μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι!
Λουσι από ντελουξ τα σπάει.
Αδερφε μου το ειπε και μενα και φιλος αυτο.Αλλα την ψαχνω 2 μερες και ολο κλεισμενη ειναι.
Είσαι ωραίος!Καλησπερα φιλε.Δεν ηξερα αν επρεπε να το γραψω εδω.Οποιος με ρωτησε απαντησα σε πμ.Μαριαννα.
εμ αυτό ρε φίλε θέλουμε να ξέρουμε?,κάνουν τίποτα η πεταμένα λεφτά...Καλησπέρα παίδες μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι κοπέλες είναι διαθέσιμες για κάτι παραπάνω?
η Μαρία μου φαίνεται πολύ πουτανόφατσα..
Λίγη χαλαρουιτα και κοπάνα από τη δουλειά....deluxe Βαλέρια.
Ρωσσις μιλφ.
Μασαζαρα χαλαρουιτα για τρία τέταρτα...Δυνατά και σφιχτα στην αρχή χαλαρά στο τελος.Στο υπόλοιπο δεκαπενταλεπτο έπαιξε εκτόνωση με προσυννενοηση...
Τέλος 6Υ44!
μια χαρα μου ακουγεται! αν το τιμημα κυμανθηκε σε διψηφιο νουμερο δεν ειναι κακοΕπειδή σέβομαι τη δουλειά των κοριτσιών και δε θέλω να καίω καλές περιπτώσεις θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα.κανόνισμα με γνωστό ελαιογραφείο που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα.μετά από μικρή καθυστέρηση σκάει μύτη το μωρό ψηλή,μελανούρι,κορμάρα και καβλόφατσα.μασαζ αρκετά καλό(όχι αθλητικό αλλά ούτε και χαλαρο)-γενικά τίμιο και χαλαρωτικό.λίγο πριν το τέλος ζήτησα γυρίσω ανάποδα να μου κάνει λίγο τετρακέφαλο και προσαγωγούς.τα περάσματα από τους όρχεις και μερικές φορές στα πλάγια του πέους ήταν αναπόφευκτα! αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια χαλαρή στύση από μέρους μου ωσπου έπεσε η ρομαντική πρόταση για full masage.τελικά η κοπέλα δέχτηκε καθως το ένταξε στα πλαίσια του γενικότερου μασάζ που λατρεύει..ακολούθησε μια από τις καλύτερες μαλακίες όλων των εποχών με την τεχνοτροπία του crescendo.(Definition: The Italian musical term crescendo (abbreviated cresc.) is an indication to gradually increase the volume of a song).Eπιπλέον:
-τόπλες ΝΑΙ
-κατέβασμα κολάν ΝΑΙ
-φιλιά ΝΑΙ
-ταυτόχρονο χαίδεμα αρχιδιών και περινέου ΝΑΙ
-πίπα δυστυχώς όχι.
πληροφορίες με πμ μόνο σε φίλους
Επειδή σέβομαι τη δουλειά των κοριτσιών και δε θέλω να καίω καλές περιπτώσεις θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα.κανόνισμα με γνωστό ελαιογραφείο που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα.μετά από μικρή καθυστέρηση σκάει μύτη το μωρό ψηλή,μελανούρι,κορμάρα και καβλόφατσα.μασαζ αρκετά καλό(όχι αθλητικό αλλά ούτε και χαλαρο)-γενικά τίμιο και χαλαρωτικό.λίγο πριν το τέλος ζήτησα γυρίσω ανάποδα να μου κάνει λίγο τετρακέφαλο και προσαγωγούς.τα περάσματα από τους όρχεις και μερικές φορές στα πλάγια του πέους ήταν αναπόφευκτα! αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια χαλαρή στύση από μέρους μου ωσπου έπεσε η ρομαντική πρόταση για full masage.τελικά η κοπέλα δέχτηκε καθως το ένταξε στα πλαίσια του γενικότερου μασάζ που λατρεύει..ακολούθησε μια από τις καλύτερες μαλακίες όλων των εποχών με την τεχνοτροπία του crescendo.(Definition: The Italian musical term crescendo (abbreviated cresc.) is an indication to gradually increase the volume of a song).Eπιπλέον:
-τόπλες ΝΑΙ
-κατέβασμα κολάν ΝΑΙ
-φιλιά ΝΑΙ
-πίπα δυστυχώς όχι.
τελικά αξίζει να ρισκάρει κάποιος κάποια φράγκα.Η φάση έτσι όπως τη περιγράφεις είναι πολύ γουστοζικηΕπειδή σέβομαι τη δουλειά των κοριτσιών και δε θέλω να καίω καλές περιπτώσεις θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα.κανόνισμα με γνωστό ελαιογραφείο που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα.μετά από μικρή καθυστέρηση σκάει μύτη το μωρό ψηλή,μελανούρι,κορμάρα και καβλόφατσα.μασαζ αρκετά καλό(όχι αθλητικό αλλά ούτε και χαλαρο)-γενικά τίμιο και χαλαρωτικό.λίγο πριν το τέλος ζήτησα γυρίσω ανάποδα να μου κάνει λίγο τετρακέφαλο και προσαγωγούς.τα περάσματα από τους όρχεις και μερικές φορές στα πλάγια του πέους ήταν αναπόφευκτα! αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια χαλαρή στύση από μέρους μου ωσπου έπεσε η ρομαντική πρόταση για full masage.τελικά η κοπέλα δέχτηκε καθως το ένταξε στα πλαίσια του γενικότερου μασάζ που λατρεύει..ακολούθησε μια από τις καλύτερες μαλακίες όλων των εποχών με την τεχνοτροπία του crescendo.(Definition: The Italian musical term crescendo (abbreviated cresc.) is an indication to gradually increase the volume of a song).Eπιπλέον:
-τόπλες ΝΑΙ
-κατέβασμα κολάν ΝΑΙ
-φιλιά ΝΑΙ
-πίπα δυστυχώς όχι.
Αν μπορείς και από ποιο site είναι θα βοηθούσε χωρίς να καεί.επειδή έχουνε έρθει δεκάδες μηνύματα που είναι αδύνατο να απαντήσω,να πω οτι:
-οχι δεν αναφέρομαι στη χρυσάνα που λένε κάποιοι,η κοπέλα είναι σχετικά νέα στο χώρο ασχολείται καποιους μήνες με το μασάζ
-το κόστος ήταν 80ε
επειδή έχουνε έρθει δεκάδες μηνύματα που είναι αδύνατο να απαντήσω,να πω οτι:
-οχι δεν αναφέρομαι στη χρυσάνα που λένε κάποιοι,η κοπέλα είναι σχετικά νέα στο χώρο ασχολείται καποιους μήνες με το μασάζ
-το κόστος ήταν 80ε
επειδή έχουνε έρθει δεκάδες μηνύματα που είναι αδύνατο να απαντήσω,να πω οτι:
-το κόστος ήταν 80ε