δηλαδη φιλε sexy.mood μας λες οτι εσκασες 50 ευρω για tip μονο και μονο για να σου κανει ευχαριστο μασαζ? μαγκια σου αν ετσι γουσταρεις να κανεις αλλα μην το φωναζεις κιολας εδω μεσα .... γιατι για να μας κερασουν φραπε θα θελουν πεντακοσαευρω σε λιγακι.Κλαψ, Κλαψ!!! Είμαι χάλιας, δεν έχω τρόπο.
Λοιπόν, η Έλενα είναι μια γλυκήτατη πιτσιρίκα, ευχάριστη, ομορφούλα, ή οποία κάνει συμπαθητικό μασάζ. Στο πρόσφατο διώρο ραντεβού μας, δεύτερο με τη συγκεκριμένη θεραπεύτρια, η ώρά πέρασε εύκολα, ήταν ευχάριστη, ομηλιτική, ευδιάθετη. Μασάζ χωρίς πετσέτα, διατηρώντας όμως αποστάσεις από ευαίσθητα σημεία, και όχι τόσο απαλό/χαδιάρικο/ερωτικό, ώστε να προκαλέσει ερεθισμό (κοινώς να με καυλώσει τρελά). Με τιπ 50 ευρώ, το μασάζ ολοκληρώθηκε ευχάριστα, αλλά εγώ όχι μόνο δεν ολοκλήρωσα, αλλά ούτε καν καύλωσα. Εάν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει η "ολοκλήρωση", ή το άρτιο τεχνικά μασάζ, την προτείνω ανεπιφύλακτα δεδομένου ότι είναι μία πολύ ευχάριστη και πρόσχαρη θεραπεύτρια.
Τώρα πάμε στα "ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ": Ξοδεύοντας ένα χιλιάρικο το μήνα, για πολλά χρόνια, αποκλειστικά στο χώρο του μασάζ, και με βασικό άξονα, να πάρω το κάτι παραπάνω, έστω λίγο, ακόμα κι εκεί που δεν προβλέπεται, να πετύχω το "εκπορνεύσιμο" κορίτσι από το Le Massage, ως το σπά ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, κρίνω το σχόλιο σου ως άτοπο και προσβλητικό. Αν πάντως θέλεις να λειτουργήσεις ως καλός προμότορας, θα σου πρότεινα να είσαι ευγενής και θετικός απέναντι σους πιθανούς πελάτες, καθώς η ειρωνία σου μάλλον αρνητικό αντίκτυπο θα έχει στη συγκεκριμένη θεραπεύτρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
απο πυ ειναι η μυρτω?Καλημέρα παίδες πήρα μυρτω δεν άντεξα στα δεν ,άσε που είναι πετσί και κόκκαλο......
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
οποιος το εχει ας μου στειλει και σε μενα σε pm παρακαλωΚαλησπέρα σε όλους!!
Έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλεφωνο της Βάσιας από art
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων
tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
και μενα ρε παιδια για βασια και ανταλλασω πληροφοριες...
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.626
- Πόντοι
- 17.436
δε τον παίζει...?Χαριτωμενη κοπελα η Βαλερια με τιμιο μασαζ αλλα μεχρι εκει, δεν προχωραει.
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
δε τον παίζει...?
Τον παίζει, στο γκόμενό της
Διαγραμμένο μέλος 98365
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα μάγκες. Έχουμε καμία πληροφορία μήπως επέστρεψε η Φαίδρα? Προσπαθώ να επικοινωνήσω στα δύο τηλ που έχω αλλά μάταια. Ξέρω ότι είναι εξωτερικό, μέχρι πέρυσι ερχόταν για κάποιο διάστημα και ενημέρωνε. Ευχαριστώ εκ τον πρότερον
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Αν εμφανιστεί ξανά, να είσαι σίγουρος ότι θα γράψει εδώ μέσα από μόνη της.
Διαγραμμένο μέλος 98365
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Μακάρι γιατί ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σε αυτή την κατηγορια
Διαγραμμένο μέλος 98365
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
σε αυτό συμφωνώ που λες, για να καταφέρεις να βρεθείς μαζί της έπρεπε να έχεις τύχη βουνό, βέβαια σε αποζημίωνε με το παραπάνω. Απλά στο σήμερα δεν υπάρχουν πολλές που προσφέρουν ολοκληρωμένο το πακέτο που μας πρόσφερε η Μαρία. Ίσως και καμιά τουλάχιστον όσον αφορά εμένα από όσο γνωριζωγια οτι καλυτερο δεν ξερω, παντως ηταν οτι πιο ασυνεπες και αντιεπαγγελματικο εχω συναντησει σιγουρα. :thubsdown: :thubsdown:
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
την έχω δει και εγώ βαιμπερ αλλά δε μου άρεσε και πολύ...και απ ότι λένε δε προχωράει ούτε σε μια φραπεδιά...Deluxe δοκίμασε κάνεις τη Βαλέρια;
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Καλημερα αδερφε.Αφου την εχεις δοκιμασει οπως λες πες μας τι υψος εχει? Χαριτωμενη κοπελα η 2μετρη μουναρα Ρωσιδα? Την επομενη φορα παρε και ζητα να σου στειλουν τη Μπελουτσι αν οντως κανεις μασαζ.Το δεν προχωραει..που δεν προχωραει.Να βγει μαζι σιυ για ποτο ας πουμε? Γιατι κατα ταλλα ειναι οπως το ονομα σου.Χαριτωμενη κοπελα η Βαλερια με τιμιο μασαζ αλλα μεχρι εκει, δεν προχωραει.
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Μαλλον ρε αδερφε την θες για την παρτη σου.Δεν εξηγειτε αλλιως.Για να επιμενεις τοσο.Απο ολοκληρη προταση που εγραψες ουτε το κομμα δεν ισχυει.Μηπως μπερδευεσαι? Για δες το.Δεν προχωραει σε κατι περα απο μασαζ. Ολοι οι προηγουμενοι καταλαβαν τι εννοουσα εκτος απο εσενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις