Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Το ντελουξ ερχεται σε ημιδιαμονης?

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε καμία σε μικρή ηλικία (ως 26) όχι χοντρή (εκτός βικυς στεφάνιας) που να κάνει έστω εκτόνωση. Έχω διαβάσει έχω ψάξει απειρα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Αν μπορείτε ενημερώστε με pm. Ευχαριστώ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
γιατι δεν πας σε μασατζιδικο? εχει αρκετα

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
γιατι δεν πας σε μασατζιδικο? εχει αρκετα
προτιμω στο σπίτι, είναι άλλη αίσθηση, αλλα δεν μπορώ να βρω με τίποτα κάτι σαν αυτό που ψάχνω. Πριν 4-5 χρόνια είχα βρει, αλλα εχει χαθεί αυτή

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αυτα τα πραγματα,ειναι δωσε-παρε..δεν εδωσες τοτε,τωρα ομως θελεις...

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
αυτα τα πραγματα,ειναι δωσε-παρε..δεν εδωσες τοτε,τωρα ομως θελεις...
το αν έδωσα είναι σχετικό έχω δώσει σε private όταν μου ζητήθηκε κ εχω κάνει κ κριτικές και στο φόρουμ και μια κανονική για να πω τη γνώμη και να βοηθήσω κ άλλους

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Εδώ φίλε.. εχω γραψει σε αλλο νήμα το εξής
Για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου, αποφάσισα να την καλέσω και να κάνω ένα κασκαντεριλικι για το καλό της μασαζοκοινότητας. Αλλα εμεινα άπραγος
Ενώ πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε με την πρώτη, (ωραία φωνή) πανεύκολη επικοινωνία κλείσαμε ραντεβού την ώρα που ήθελα, μου έδωσε Διεύθυνση,αριθμό και τι όνομα θα χτυπήσω στο κουδούνι οταν εφτασα εκεί, η γκόμενα πουθενα... χτυπούσα κουδούνια, τίποτα. Το κινητό μονίμως κλειστό. Τι μαλακισμενες γυναίκες που υπάρχουν στον κόσμο.
Εν τω μεταξυ μερικοι που καταφεραν να τη συναντησουν αναφερουν βρωμικο και αθλιο χωρο και ότι μπορει να είναι πρεζάκι.

nikpapa23

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
καμια σχεση με τη φωτο και το βιντεο στο youtube δηλαδη
ευχαριστω

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
καμια σχεση με τη φωτο και το βιντεο στο youtube δηλαδη
ευχαριστω
H φώτο είναι τυχαία.. φαίνεται εξάλλου. Το είδος μασάζ και ο χώρος που βλέπουμε στο βίντεο είναι αληθινός, σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές συναγωνιστών που την έχουν συναντήσει. Οι τιμές που μου είπε, είναι 30€ σκέτο μασάζ και 40€ με εκτόνωση. Δεν κάνει κάτι άλλο.
Όμως, τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν είναι συνεπής στην επικοινωνία και στα ραντεβού της με τον πελάτη.

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
παιδια απο joy massage περα απο γκονζαλες π δοκιμασα κ δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο πραγματικα εχετε δοκιμασει με καποια αλλη κοπελα ;;;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216

Μετά την πρόσφατη καταχώρηση έτερου συναγωνιστή, είπα να προβώ σε περαιτέρω ενημέρωση. Πρόκειται για το 2ο μεγαλύτερο βούρλο που έχω συναντήσει ποτέ μου (το 1ο το είχα συναντήσει στη Δάφνη, στο σπίτι της, κοντά σε μιά κεντρική οδό που λέγεται Αιγαίου -δεν ξέρω την περιοχή- και  στο τέλος της συνάντησης κατάλαβα ότι δεν είναι βούρλο, απλά η κακομοίρα είναι καθυστερημένη και αντί για πίπες θα έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο). Το πρόβλημά της΄(και δικό μας) δεν είναι ότι μιλάει πολύ. Δεν το κλείνει το ρημάδι και λέει μόνο ασυναρτησίες. Για να καταλάβετε μου εξηγούσε ότι δεν επιτρέπει να την πηδάνε, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να την ερωτευτούν. Δεν κάνω πλάκα, δείχνει πραγματικά να το πιστεύει. Πρέπει να ήρθε πεντακάθαρη στο ραντεβού, διότι δεν έκανε μπάνιο. Μάλιστα όταν την έχυσα ντύθηκε χωρίς να κάνει μπάνιο πάλι, γιατί προφανώς θα θεώρησε ότι και τα χύσια μου είναι πεντακάθαρα και μπορεί να πάει στον επόμενο το ίδιο πεντακάθαρη όπως ακριβώς πεντακάθαρη ήρθε σε εμένα. Αφήστε.... Γενικά είναι καλτ κατάσταση, διότι είναι ζώο με περικεφαλαία, σε σημείο που να σκέφτεσαι ότι κάποιος φίλος σου θα εμφανιστεί ως φαρσέρ. Τέλος πάντων κάνει μασάζ του κόλου γύρω στο 30 λεπτο, στο τέλος σου παίρνει και μία πίπα και thats all folks. Ηλικιακά είναι γύρω στα 50 φεύγα, λεπτούλα, με βυζί 2+. Αυτά.

Ξερει κανεις που χαθηκε αυτην ?? Εκανε μασαζ και σεξ μια ωρα με 20 euro στο σπιτι σου :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom