You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
οχι φιλε, απο hilton και πανω χαχαχαΤο ντελουξ ερχεται σε ημιδιαμονης?
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Φυσικά...με μεγάλη τους χαρά κιόλας...λεφτά να ναι κι όπου να ναι...Το ντελουξ ερχεται σε ημιδιαμονης?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
εως πολύ.... :S :S :Sσκιαχτηκα λιγο :S :S
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε καμία σε μικρή ηλικία (ως 26) όχι χοντρή (εκτός βικυς στεφάνιας) που να κάνει έστω εκτόνωση. Έχω διαβάσει έχω ψάξει απειρα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Αν μπορείτε ενημερώστε με pm. Ευχαριστώ
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
γιατι δεν πας σε μασατζιδικο? εχει αρκετα
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
αυτο εχει δοκομασει κανεις συναγωνιστης?
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
προτιμω στο σπίτι, είναι άλλη αίσθηση, αλλα δεν μπορώ να βρω με τίποτα κάτι σαν αυτό που ψάχνω. Πριν 4-5 χρόνια είχα βρει, αλλα εχει χαθεί αυτήγιατι δεν πας σε μασατζιδικο? εχει αρκετα
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αυτα τα πραγματα,ειναι δωσε-παρε..δεν εδωσες τοτε,τωρα ομως θελεις...
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
το αν έδωσα είναι σχετικό έχω δώσει σε private όταν μου ζητήθηκε κ εχω κάνει κ κριτικές και στο φόρουμ και μια κανονική για να πω τη γνώμη και να βοηθήσω κ άλλουςαυτα τα πραγματα,ειναι δωσε-παρε..δεν εδωσες τοτε,τωρα ομως θελεις...
εχει δοκιμασει κανεις την κοπελα?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Εδώ φίλε.. εχω γραψει σε αλλο νήμα το εξής
εχει δοκιμασει κανεις την κοπελα?
Εν τω μεταξυ μερικοι που καταφεραν να τη συναντησουν αναφερουν βρωμικο και αθλιο χωρο και ότι μπορει να είναι πρεζάκι.Για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου, αποφάσισα να την καλέσω και να κάνω ένα κασκαντεριλικι για το καλό της μασαζοκοινότητας. Αλλα εμεινα άπραγος
Ενώ πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε με την πρώτη, (ωραία φωνή) πανεύκολη επικοινωνία κλείσαμε ραντεβού την ώρα που ήθελα, μου έδωσε Διεύθυνση,αριθμό και τι όνομα θα χτυπήσω στο κουδούνι οταν εφτασα εκεί, η γκόμενα πουθενα... χτυπούσα κουδούνια, τίποτα. Το κινητό μονίμως κλειστό. Τι μαλακισμενες γυναίκες που υπάρχουν στον κόσμο.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
H φώτο είναι τυχαία.. φαίνεται εξάλλου. Το είδος μασάζ και ο χώρος που βλέπουμε στο βίντεο είναι αληθινός, σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές συναγωνιστών που την έχουν συναντήσει. Οι τιμές που μου είπε, είναι 30€ σκέτο μασάζ και 40€ με εκτόνωση. Δεν κάνει κάτι άλλο.καμια σχεση με τη φωτο και το βιντεο στο youtube δηλαδη
ευχαριστω
Όμως, τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν είναι συνεπής στην επικοινωνία και στα ραντεβού της με τον πελάτη.
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Και αν googlαρεις το νούμερο σου βγάζει ένα κινέζικο όνομα...
και τι σημαίνει αυτό;Και αν googlαρεις το νούμερο σου βγάζει ένα κινέζικο όνομα...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.850
- Πόντοι
- 216
Μετά την πρόσφατη καταχώρηση έτερου συναγωνιστή, είπα να προβώ σε περαιτέρω ενημέρωση. Πρόκειται για το 2ο μεγαλύτερο βούρλο που έχω συναντήσει ποτέ μου (το 1ο το είχα συναντήσει στη Δάφνη, στο σπίτι της, κοντά σε μιά κεντρική οδό που λέγεται Αιγαίου -δεν ξέρω την περιοχή- και στο τέλος της συνάντησης κατάλαβα ότι δεν είναι βούρλο, απλά η κακομοίρα είναι καθυστερημένη και αντί για πίπες θα έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο). Το πρόβλημά της΄(και δικό μας) δεν είναι ότι μιλάει πολύ. Δεν το κλείνει το ρημάδι και λέει μόνο ασυναρτησίες. Για να καταλάβετε μου εξηγούσε ότι δεν επιτρέπει να την πηδάνε, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να την ερωτευτούν. Δεν κάνω πλάκα, δείχνει πραγματικά να το πιστεύει. Πρέπει να ήρθε πεντακάθαρη στο ραντεβού, διότι δεν έκανε μπάνιο. Μάλιστα όταν την έχυσα ντύθηκε χωρίς να κάνει μπάνιο πάλι, γιατί προφανώς θα θεώρησε ότι και τα χύσια μου είναι πεντακάθαρα και μπορεί να πάει στον επόμενο το ίδιο πεντακάθαρη όπως ακριβώς πεντακάθαρη ήρθε σε εμένα. Αφήστε.... Γενικά είναι καλτ κατάσταση, διότι είναι ζώο με περικεφαλαία, σε σημείο που να σκέφτεσαι ότι κάποιος φίλος σου θα εμφανιστεί ως φαρσέρ. Τέλος πάντων κάνει μασάζ του κόλου γύρω στο 30 λεπτο, στο τέλος σου παίρνει και μία πίπα και thats all folks. Ηλικιακά είναι γύρω στα 50 φεύγα, λεπτούλα, με βυζί 2+. Αυτά.
Ξερει κανεις που χαθηκε αυτην ?? Εκανε μασαζ και σεξ μια ωρα με 20 euro στο σπιτι σου :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις