You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
καλημερα σε ολους ! καποιος εμπειρια απο εδω;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Καλησπέρα. Προσοχή, δύο κοπέλες που πήρα καμμιά σχέση με την φωτογραφία. Photoshop!!! Και τουλαχιστο να ξέρανε καλό μασάζ πάει και έρχεται.
MILFHUNDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανέις την κορασίδα?
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Τίποτα έξτρα έπαιξε τυπε?Καλησπέρα. Προσοχή, δύο κοπέλες που πήρα καμμιά σχέση με την φωτογραφία. Photoshop!!! Και τουλαχιστο να ξέρανε καλό μασάζ πάει και έρχεται.
Να υποθέσω ούτε φραπέ;Καλησπέρα. Προσοχή, δύο κοπέλες που πήρα καμμιά σχέση με την φωτογραφία. Photoshop!!! Και τουλαχιστο να ξέρανε καλό μασάζ πάει και έρχεται.
Να υποθέσω ούτε φραπέ;
Τιποτα!!
tranonlilin
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα. Πρώτη φορά γράφω, ποιο μασατζιδικο κατ'οικον να διαλέξω :ντε λουξ, οσμοσε η κάνα άλλο; Θέλω σχετικά καλό μασάζ με μια ευχαρυστη παρουσία. Ευχαρυστω εκ τον προτέρων.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ρε παιδιά.. όλοι εσείς τα νέα φυντάνια μας τα έχετε πρήξει με τις ερωτήσεις περί αυτών των μαγαζιών. Διαβάστε και λίγο... Κι εγώ καινούριος είμαι εδώ αλλά διαβάζω και καμιά σελίδα παραπίσω για να βρω αυτό που θέλω.
Στο κάτω-κάτω πάρτε δοκιμάστε και ελάτε να γράψετε εδώ τις εντυπώσεις σας. Έτσι αποκτούνται οι εμπειρίες και οι γνώσεις. Όλοι οι παλιοί εδώ έχωσαν ( και χώνουν) αρκετό χρήμα για να μάθουν αυτά που ξέρουν
Στο κάτω-κάτω πάρτε δοκιμάστε και ελάτε να γράψετε εδώ τις εντυπώσεις σας. Έτσι αποκτούνται οι εμπειρίες και οι γνώσεις. Όλοι οι παλιοί εδώ έχωσαν ( και χώνουν) αρκετό χρήμα για να μάθουν αυτά που ξέρουν
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
εχουμε καταντήσει κασκαντερ με τις αγγελιες...
tranonlilin
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μου θυμίζετε λίγο το στρατό... Όταν ήταν 18-μηνο. Επειδή κάποιοι από τους παλιούς κάναν καψόνια στους νέους, όταν ο νέος γινόταν παλιός έκανε τα ίδια στους επόμενους νέους (με την αιτιολογία.:εγω τα πέρασα θα τα περάσεις και εσύ) Εδώ ακριβώς το ίδιο εγώ πλήρωσα τόσα λεφτά... ε πλήρωσε και σει.ενταξει εγώ νέος είμαι δεν έχω ούτε πληροφορίες να δοσω στους παλιούς, προς το παρών. Επειδή διάβαζα τα πιο πριν γιαυτό ρώτησα γι'αυτα τα δύο μαγαζιά. Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
tranonlilin
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ευχαρυστω φίλε για πμ(ξέρει ποιος είναι) Θα πάρω μια και ότι γίνει. Δυστυχώς στα μασατζιδικα που γαμας δεν μπορώ να πάω, διότι είμαι παντρεμένος... Και αυτές (περισσότερες ανατολικό μπλοκ) φτιάχνουν νύχια...φρυδια...και παραλίγο να καρφωθω (γυναίκα επίσης απ'κει) ... Δυστυχώς είμαστε ένα μεγάλο χωριό... Γιαυτό λέω να δοκιμάσω από απλά μασατζιδικα μπας και πετύχω τίποτα καλο
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου από διάφορες συνεδρίες μασάζ κατοίκον...
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου από διάφορες συνεδρίες μασάζ κατοίκον...
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Καλημέρα σε όλους.
...για πες μαςς.... μην ντρεπεσαι.... ;)
θα βγαλεις νεα ανακοίνωση για τη μέρα και την ώρα που θα τις μοιραστείς;..για πότε υπολογίζεις,μετά τις εκλογές;Καλημέρα σε όλους.
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Συγνώμη έπεσε δουλειά...
Τώρα τελευταία ξεκίνησα το hobby κι εγώ...
Κάλεσα απο velvet massaage την Κική...
Καλό μασάζ...νταρντάνα όχι όμως χοντρή...με αρκετό μακιγιάζ...δεν τρελάθηκα...
1 ώρα και φραπέ...50€+30€...
Τώρα τελευταία ξεκίνησα το hobby κι εγώ...
Κάλεσα απο velvet massaage την Κική...
Καλό μασάζ...νταρντάνα όχι όμως χοντρή...με αρκετό μακιγιάζ...δεν τρελάθηκα...
1 ώρα και φραπέ...50€+30€...
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Επίσης δοκίμασα απο osmose massage...
Δυστυχώς ήμουν στο δρόμο και δεν τσέκαρα φωτό...μου είπαν να μου στείλουν την Μικαέλα...
την πάτησα...χοντρούλα...καθόλου ευχάριστη...απο μασάζ μηδέν και για φραπέ μου είπε δεν κάνουν και με ρώταγε άν σου έχουν κάνει άλλες απο άλλα μαγαζιά κλπ...της είπα όχι...ε με τα πολλά με τα λίγα πήραμε και φραπέ...κάκιστη εμπειρία...
Δυστυχώς ήμουν στο δρόμο και δεν τσέκαρα φωτό...μου είπαν να μου στείλουν την Μικαέλα...
την πάτησα...χοντρούλα...καθόλου ευχάριστη...απο μασάζ μηδέν και για φραπέ μου είπε δεν κάνουν και με ρώταγε άν σου έχουν κάνει άλλες απο άλλα μαγαζιά κλπ...της είπα όχι...ε με τα πολλά με τα λίγα πήραμε και φραπέ...κάκιστη εμπειρία...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Για αυτό κανείς παλιός δεν έχει πει καλά λόγια ,μην παρασύρεσαι απο τα προφίλ με λίγες αναρτήσειςΕπίσης δοκίμασα απο osmose massage...
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Νομίζω ότι όντως το osmose, είναι μασάζ ξεπέτας και κακής ποιότητας κοπέλες...άσχημες και παχουλές...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις