tranonlilin
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα...
βυζουκλες.....Καλησπερα σε όλους....
Εδοκιμάσθη Κατερίνα απο Osmosse...Καμία σχέση με την φωτό στο site...Όταν λέω καμία σχέση δεν εννοώ ότι ήταν άλλος άνθρωπος αλλά η φωτό ήταν πολύ ωραιοποιημένη...
Off topic...
Μιας και πληρώθηκα είπα να πάω incall με call girl απο γραφείο....Ζήτησα όμως να δω ιατρικές εξετάσεις πρόσφατες....
Μου είπαν ότι η κοπέλα δεν τις έχει μαζι αλλά ότι όλες οι κοπέλες είναι ελεγμένες και ότι ΟΛΑ γίνονται με προφύλαξη....Δεν πραγματοιποίησα το ραντεβού
Καλησπερα σε όλους....
Εδοκιμάσθη Κατερίνα απο Osmosse...Καμία σχέση με την φωτό στο site...Όταν λέω καμία σχέση δεν εννοώ ότι ήταν άλλος άνθρωπος αλλά η φωτό ήταν πολύ ωραιοποιημένη...
Off topic...
Μιας και πληρώθηκα είπα να πάω incall με call girl απο γραφείο....Ζήτησα όμως να δω ιατρικές εξετάσεις πρόσφατες....
Μου είπαν ότι η κοπέλα δεν τις έχει μαζι αλλά ότι όλες οι κοπέλες είναι ελεγμένες και ότι ΟΛΑ γίνονται με προφύλαξη....Δεν πραγματοιποίησα το ραντεβού
Εάν κάποιος είναι παντρεμένος πώς γίνεται να φέρει σπίτι μασέρ ρε παιδιά;
Εάν είσαι παντρεμένος με παιδιά γιατί να την φέρεις σπίτι και να μην πας σε ένα ξενοδοχείο? Να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΕάν κάποιος είναι παντρεμένος πώς γίνεται να φέρει σπίτι μασέρ ρε παιδιά;
Απλά φέρνει και έναν άντρα μασέρ για την γυναίκα του!Εάν κάποιος είναι παντρεμένος πώς γίνεται να φέρει σπίτι μασέρ ρε παιδιά;
καλησπερα αδερφια.. εχει δοκιμασει κανεις απο Joy massage ;;; αν ναι ας μ στειλει μηνυμα για πληροφοριες τι παιζει με τις κοπελες εκει... εχω και εγω απο deluxe και οσμο αν μπορω να βοηθησω ευχαριστωωω ;)
Μόλις έγραψες ένα!Καλησπέρα μάγκες....είμαι αρκετό καιρό μέλος Αλλά δεν έγραφα...Που πρέπει να γράψω 10 post για να μπορώ να μιλάω κ πριβέ??
Δεν το κανει καταρχην. Καλυτερα ξενοδοχειο. Αλλιως αν δουλευει η συζυγος την ωρα που ειναι στην δουλεια της και να ευχεσαι να μην γυρισει απροοπτα λογω αδιαθεσιας...
Ακομη καλυτερα, στειλε την συζυγο ταξιδακι
ισα ισα, αν πας σπιτι σου με μασερ σημαινει πως δεν πας χοτελ, σημαινει πως σου μενουν τα 23 ευρωπουλα του χοτελ στην τσεπη, σημαινει πως κανεις οικονομιες, σημαινει πως μπορεις να τα δωσεις στη συζηγο να παει κομμωτηριο σημαινει πως σεβεσαι το σπιτι σου!!!Το απρόοπτο είναι το χειρότερο.
Αν σέβεσαι το σπίτι σου δεν θα φέρεις την μασαερ εκεί Και αν θες πραγματικά να κάνεις μασάζ.
Θα σου πω κάποια πράγματα που μου είπε μια κοπέλα που είναι του χώρου.
Μια σωστή μασέρ δεν θα έρθει σε σπίτι που υπάρχει οικογένεια.
Γιατί πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς την οικογένεια και σπίτι Και να κάνεις ένα απλό μασάζ η γυναίκα σου θα καταλάβει ότι έχει μπει μια ξένη γυναίκα στο σπίτι από μυρωδιά και μόνο. Μην ρισκάρεις.
Από τότε που μου το είπε αυτά η κοπέλα 1000φορες να πάω σε κοπαλα που έχει χώρο η σε ξενοδοχείο.
Παντρεμένοι να σεβόμαστε το σπίτι μας και τις γυναίκες μας.
Και ότι άλλο ζητάει ο εαυτός σου έξω από το σπίτι.
Σοφά λόγια.
Υπάρχουν κοπέλες που κάνουν μασάζ στο δικό τους χώρο και εκεί γλυτώνεις το 20 κοισα ισα, αν πας σπιτι σου με μασερ σημαινει πως δεν πας χοτελ, σημαινει πως σου μενουν τα 23 ευρωπουλα του χοτελ στην τσεπη, σημαινει πως κανεις οικονομιες, σημαινει πως μπορεις να τα δωσεις στη συζηγο να παει κομμωτηριο σημαινει πως σεβεσαι το σπιτι σου!!!
Σοφά λόγια.
περα απο την περιγραφη σου ως προς την εμφανιση...τι περιλαμβανε το προγραμμα?Καλησπερα σε όλους....
Off topic...