nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Νομίζω ότι όντως το osmose, είναι μασάζ ξεπέτας και κακής ποιότητας κοπέλες...άσχημες και παχουλές...
εισαι πρακτικο μυαλο και μου αρεσεις ετσι ακριβως είναι στο 60ηνταρι παιρνεις πλεον ταΠοιος ο λόγος να δώσει κάποιος από 50 (+ χοτελ για κάποιους) και πάνω για να πάρει φραπέ;
Παίζουν τόσα Λαδάδικα στο 50αρι-60αρι, με φιλέτο μπριζόλα..
Ωραίος ο νέος nik_online για τις πληροφορίες του αν και noob. Έτσι πρέπει να κάνουν οι νέοι και όχι στο 1ο μήνυμα να ζητάνε χύμα πληροφορίες χωρίς ούτε καν να έχουν ψάξει 3 σελίδες πίσω. Σχετικά με τη Ναταλία από yourmassage μου είχε πει ένας φίλος ότι έπαιξε φραπεδιά από την πρώτη αλλά δεν τρελάθηκε με την εμφάνιση και ότι έχει πέσει αρκετό φώτοσοπ.
Το velvet που χρεώνει 80 τον φραπέ είναι απαράδεκτο. Στο deluxe νομίζω στο 50ρικο μερικές δίνουν φραπεδιά (τουλάχιστον 2 χρόνια πριν που είχα δοκιμάσει) και κάνουν αξιοπρεπέστατο μασάζ γενικά. (Χρυσάνα πχ.)
Διαβασε κριτικές κατω:Παιδιά καλημέρα χρόνια πολλά και καλό μήνα να κάνω μια ερώτηση επειδή ψάχνω και βρίσκω παλιές ημερομηνίες ποστ μπορεί κάποιος να μου πει καμία πρόσφατη πληροφορία για την αγνή σας βάζω και το λινκ Φαίνεται δελεαστική η τιμή
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει στο ***** Μαρούσι αλλά δυστυχώς ήταν πολύ ξεπέτα όλο το μασάζ και ξινίλα στα μούτρα...
18sfakiot Εθνάρχου Μακαρίου που? Δεν έχω ιδέα...
sfakiot Εθνάρχου Μακαρίου που? Δεν έχω ιδέα...
Καλημέρα συναγωνιστές...ένας φίλος μου μίλησε για kings massage...λέω να μπει και αυτό στα προς δοκιμήν...πήρα φόρα τώρα και θα φύγει όλος ο μισθός εκει χαχα