Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

nikolakis1994

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια εχει κανεις να μ στείλει και εμενα πμ καποια π να κν μασαζ και κτ επιπλέον

nikolakis1994

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Η δαναη η καινούργια απο deluxemassage την εχει δοκιμάσει κνς να μας πει ειτε σε πμ ειτε δημόσια γτ εχω κλείσει για αυριο και θελω να ξερω μαγκες plz

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Η δαναη η καινούργια απο deluxemassage την εχει δοκιμάσει κνς να μας πει ειτε σε πμ ειτε δημόσια γτ εχω κλείσει για αυριο και θελω να ξερω μαγκες plz

Διάβασε μια σελίδα πίσω, νομίζω αναφέρεται .

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Αυτη η πατεντα,ιδίως του Athensmassage,δηλαδη μουναρες που κάνουν μονο μασαζ αυστηρά,πόσο μπορεί να διαρκέσει?
θα πας 1-2-3- φορές το πολύ και οταν δεις οτι δεν γινεται τιποτα δεν θα ξαναπάς
Βεβαια μπορεί 100.000 άνρθωποι να πάνε 2-3 φορές

Και για το μαγαζί οκ,θα κάνει 15-20 ραντεβού τη μερα επί 30 ευρω (τα μισά) ειναι καλό μεροκάματο.

Για τις κοπέλες?που ειναι συνηθισμένες και σε χαιλίκια?
θα κάνουν 2-3 μασάζ τη μέρα,δηλαδή 80-90 τη μερα,ενώ τους προσφέρονται μπροστά τους πολύ περισσότερα!

Συν το γεγονός ότι εχουν ηδη τη ρετσινιά,ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα απολύτως!

Δηλαδή πόσο ευκολα λες σε κάποιον "η γυναίκα μου κάνει μασάζ σε σπίτια"?ακούγεται κάπως...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Παιδια εχει κανεις να μ στείλει και εμενα πμ καποια π να κν μασαζ και κτ επιπλέον

Δεν γράφει κτ φιλε μ στην προηγούμενη σελιδα

Βάζε και φωνήεντα ρε φίλε. Πόνεσαν τα μάτια μας...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Αυτη η πατεντα,ιδίως του Athensmassage,δηλαδη μουναρες που κάνουν μονο μασαζ αυστηρά,πόσο μπορεί να διαρκέσει?
θα πας 1-2-3- φορές το πολύ και οταν δεις οτι δεν γινεται τιποτα δεν θα ξαναπάς
Βεβαια μπορεί 100.000 άνρθωποι να πάνε 2-3 φορές

Και για το μαγαζί οκ,θα κάνει 15-20 ραντεβού τη μερα επί 30 ευρω (τα μισά) ειναι καλό μεροκάματο.

Για τις κοπέλες?που ειναι συνηθισμένες και σε χαιλίκια?
θα κάνουν 2-3 μασάζ τη μέρα,δηλαδή 80-90 τη μερα,ενώ τους προσφέρονται μπροστά τους πολύ περισσότερα!

Συν το γεγονός ότι εχουν ηδη τη ρετσινιά,ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα απολύτως!

Δηλαδή πόσο ευκολα λες σε κάποιον "η γυναίκα μου κάνει μασάζ σε σπίτια"?ακούγεται κάπως...
φιλε μου δεν ειναι ολες πουτανες υπαρχει και η αξιοπρεπεια μην τα τσουβαλιαζουμε ολα!

nikoszer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Η Νεκταρία δεν προχωράει την έχω χρυσοπληρωσει και δεν έχω πάρει το παραμικρό. Αφήνει υποσχέσεις με τις κινήσεις της για την επομενή φορά αλλά τίποτα. Έχει απίστευτο σώμα με μια τρελή τρελή κωλαρα που την ντύνει με καυτά εσώρουχα δαντέλας πολλές φορές και κολάν  για να σε κάνει τούρμπο....
θες να πεις οτι σου κανει μασαζ και φοραει μονο τα  εσωρουχα της φιλε?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Δοκιμαστηκε και Άντζυ απο μασαζ ντελουξ...

Ναι μεν όλα πήγαν καλά...έκανα χωρίς εσώρουχο..η κοπέλα επίσης ήξερε για πιο λόγο έκλεισα ραντεβού και πήρε μόνη της πρωτοβουλία, έμεινε με τα εσώρουχα και ήταν δεκτική, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα και καλή στην συζήτηση...

Παρόλα αυτα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά στο μασάζ με εξιτάρει το απροσδόκητο δλδ να κάνω κάτι με "κανονική" μασατζού που έχει έρθει μόνο για μασάζ...

Θα μου πεις καλά μαλάκας είσαι? και απαντώ ΝΑΙ...μερικές το πλασσάρουν ωραία, άλλες σαν να μην τρέχει κάτι κλπ κλπ απλά κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνω φράγκα σε "μασάζ" που σου έχει και έτοιμο σερβιρισμένο φραπέ...άλλη είναι η αρρώστια μου

popop

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μπορεις να στειλεις πμ για αλλες κοπελες οπυ ξερεις πεερα απο αυτην ?

GiorgosVokolos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Εγραψες την κριτική σου και το deluxe κατέβασε το προφίλ της από το σαιτ τους...

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
καποιες κοπελες ειναι χωρις φωτο και σου στελνον αυτοι οταν ζητησεις ρσντεβου...δεν την εχουν κατεβασει ειναι εκει που την ειχαν απο την αρχη..

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Εγραψες την κριτική σου και το deluxe κατέβασε το προφίλ της από το σαιτ τους...
στο ντελουξ την εχουν κανονικα απλα δεν εχουν φωτογραφια.
αλλωστε η τηλεφωνητρια σου λεει ποια να διαλεξεις...

bigday

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Η χρυσαννα κανει φραπε?την εχει παρει καποιος?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
ωραιες κριτικες παιχτη...ερώτηση.. η αριαδνη ηταν με εσωρουχα?...αφηνε χουφτωμα?

Επειδή η φάση έγινε όπως το περιέγραψα και το παιζα ψαρωμένος δεν πρόλαβα να διαπιστώσω για αυτά αλλά της είπα να δω το στήθος της...το έβγαλε απο την μπλούζα και το σουτιέν αλλά φόραγε ακόμα μπλουζίτσα απλά τα πέταξε έξω...έπαιζα με ρωγίτσα κανονικά...ίσως να μένει και εντελώ με εσώρουχα...δεν μπορώ να πώ...

Άντζυ παρούλα αυτά έμεινε μόνο με στριγκάκι

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Σήμερα θα  δοκιμαστεί κορασιδα από μασάζ  joy