giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.996
- Πόντοι
- 1.706
ΕυσεβήΔεν ξέρω....απλά έναν ευγενή πόθο εξέφρασα
ΕυσεβήΔεν ξέρω....απλά έναν ευγενή πόθο εξέφρασα
Η δαναη η καινούργια απο deluxemassage την εχει δοκιμάσει κνς να μας πει ειτε σε πμ ειτε δημόσια γτ εχω κλείσει για αυριο και θελω να ξερω μαγκες plz
Παιδια εχει κανεις να μ στείλει και εμενα πμ καποια π να κν μασαζ και κτ επιπλέον
Η δαναη η καινούργια απο deluxemassage την εχει δοκιμάσει κνς να μας πει ειτε σε πμ ειτε δημόσια γτ εχω κλείσει για αυριο και θελω να ξερω μαγκες plz
Δεν γράφει κτ φιλε μ στην προηγούμενη σελιδα
φιλε μου δεν ειναι ολες πουτανες υπαρχει και η αξιοπρεπεια μην τα τσουβαλιαζουμε ολα!Αυτη η πατεντα,ιδίως του Athensmassage,δηλαδη μουναρες που κάνουν μονο μασαζ αυστηρά,πόσο μπορεί να διαρκέσει?
θα πας 1-2-3- φορές το πολύ και οταν δεις οτι δεν γινεται τιποτα δεν θα ξαναπάς
Βεβαια μπορεί 100.000 άνρθωποι να πάνε 2-3 φορές
Και για το μαγαζί οκ,θα κάνει 15-20 ραντεβού τη μερα επί 30 ευρω (τα μισά) ειναι καλό μεροκάματο.
Για τις κοπέλες?που ειναι συνηθισμένες και σε χαιλίκια?
θα κάνουν 2-3 μασάζ τη μέρα,δηλαδή 80-90 τη μερα,ενώ τους προσφέρονται μπροστά τους πολύ περισσότερα!
Συν το γεγονός ότι εχουν ηδη τη ρετσινιά,ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα απολύτως!
Δηλαδή πόσο ευκολα λες σε κάποιον "η γυναίκα μου κάνει μασάζ σε σπίτια"?ακούγεται κάπως...
θες να πεις οτι σου κανει μασαζ και φοραει μονο τα εσωρουχα της φιλε?Η Νεκταρία δεν προχωράει την έχω χρυσοπληρωσει και δεν έχω πάρει το παραμικρό. Αφήνει υποσχέσεις με τις κινήσεις της για την επομενή φορά αλλά τίποτα. Έχει απίστευτο σώμα με μια τρελή τρελή κωλαρα που την ντύνει με καυτά εσώρουχα δαντέλας πολλές φορές και κολάν για να σε κάνει τούρμπο....
στο ντελουξ την εχουν κανονικα απλα δεν εχουν φωτογραφια.Εγραψες την κριτική σου και το deluxe κατέβασε το προφίλ της από το σαιτ τους...
μη ξεχνατε οτι δουλευε στην ομηρουθες να πεις οτι σου κανει μασαζ και φοραει μονο τα εσωρουχα της φιλε?
Δεν γράφει κτ φιλε μ στην προηγούμενη σελιδα
ωραιες κριτικες παιχτη...ερώτηση.. η αριαδνη ηταν με εσωρουχα?...αφηνε χουφτωμα?
Τυποι απο deluxe είναι ανάμεσα μας.. :S :S :SΕγραψες την κριτική σου και το deluxe κατέβασε το προφίλ της από το σαιτ τους...