Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
copy-paste ολοκληρο κανε..οι φωτο μουφα...Δεν ανοίγει το δεύτερο που έβαλες
copy-paste ολοκληρο κανε..οι φωτο μουφα...Δεν ανοίγει το δεύτερο που έβαλες
για να τα ζηταει,καποιοι τα δινουν...Ρε που πάμε;
Που πάμε;
Μασαζ με χειροκίνητο φραπέ στα 60€..
Googlarete λίγο το τηλέφωνο να δείτε τι βγαίνει)για να τα ζηταει,καποιοι τα δινουν...
καμιά μασατζου στη βάρη με φραπέ υπάρχει παίδες?
Δηλαδή λαδώνει ή χτυπάει φραπέ "on the road"? :SΥπαρχει μια τυπισα και καλα ουκρανεζα που στεκεται σε καποιες στασεις στην παραλιακη απο την βαρκιζα και μετα προς λαγονησι η οποια ζηταει 30ε για αμαξι και 50 για σπιτι.
Υπαρχει μια τυπισα και καλα ουκρανεζα που στεκεται σε καποιες στασεις στην παραλιακη απο την βαρκιζα και μετα προς λαγονησι η οποια ζηταει 30ε για αμαξι και 50 για σπιτι.
την εχεις συναντησει,η απλα στο ειπανε?...ειναι κοριτσι για αμαξι και λεει οτι αμα εισαι καλος πελατης ερχετε και σπιτι μετα. αλλα εχει πολυ μπλα μπλα η μανδαμ
φραπε,πιπες,σεξ?....κοστος?...Την εχω συναντησει γιατι μου εκανε εντυπωση μια γυανια μονη της σε μια σταση ξεμπαρκη να κοιταζει επιμονα τα αυτοκινητα και να γυρναει να κοιταζει συνεχεια. Οποτε και γω μια μερα ετσι εκανα πως κοντοστεκομαι και ηρθε αμεσως στο παραθυρο να μου πει τα καθεκαστα!
Συνάδελφε υπάρχει τρόπος επικοινωνίας?τα εγραψα πιο πανω 30ε στο αμαξι διπλοκαποτο γιατι λεει φοβαται και 50ε στο σπιτι. Εκτος και αν πειναει και την πας και για φαγητο σε κανενα παραλιακο για ψαρακι που της αρεσει πολυ λεει.
..κ να συμπληρώσω, ηλικία, εμφάνιση;φραπε,πιπες,σεξ?....κοστος?...
Κ σε ποιο ύψος περίπου;..μην μας φάνε τα χιλιόμετρα πάνε έλα χαχαχα..κ να συμπληρώσω, ηλικία, εμφάνιση;
καρτερι...Συνάδελφε υπάρχει τρόπος επικοινωνίας?