Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.367
Πόντοι
1.076
Είχα μιλησει με μιραντα πριν απο περίπου εικοσι μέρες,  εκανε τοτε ραντεβου, απλα δεν ταιριαξαν τα προγραμματα μας.

ξερεις αν ερχεται κ στον χωρο μου?
αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου τροπο επικοινωνιας σε π.μ ευχαριστω

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...ναι έχει και να κάτσεις εκεί αν θες...και ντελιβερυ αν θες να στο φέρουν σπιτι...

Mollers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
214
Πόντοι
280
Αν και δεν είναι εδώ το θέμα του,ας το αναφέρω το city massage.
Έχει βέβαια όπως διαφημίζει και υπηρεσία για μασάζ κατ'οίκον αλλά η εμπειρία μου είναι για το μαγαζί του Χαλανδρίου,ενώ στο φυλλάδιο που μου έδωσαν γράφουν ότι έχουν μαγαζιά και σε Ν.Σμύρνη και Περιστέρι.
Πολύ καλό λοιπόν το μασάζ που προσφέρουν,εμφανίσημες οι κοπέλες που πρόφτασα να δω πριν μπω στο δωμάτιο και τις δυο φορές που πήγα,αρκετή κίνηση και κόσμος που είχαν κλείσει ραντεβού(τη δεύτερη φορά μάλιστα περιμένοντας να έρθει η σειρά μου για να μπω στο δωμάτιο εμφανίστηκαν δύο ζευγάρια για να κάνουν μαζί μασαζ!!!)αλλά πέρα από το κλασσικό μασάζ τίποτα παραπάνω.Τουλάχιστον με έλιωσαν στο τρίψιμο,ήταν απολαυστικότατο!
Κόστος η μία ώρα στα 15 ευρώ,η μισή ώρα έχει 10 ευρώ ενώ τα 45 λεπτά έχουν 12 ευρώ.
Έχει και πρόγραμμα 20λεπτο με 6 ευρώ!!!  :rolleyes:

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες. Σας παραθέτω την εμπειρια μου απο deluxe massage. Ειχα διαβασει εδω για μια κοπελα οτι κανει φραπε κι ετσι τη διαλεξα κι εγω και στο τελος της το ζητησα ευγενικα και το εκανε χωρις μα μου..Μετα απο μια βδομάδα πηρα μια αλλη παλι απο Deluxe κατόπιν παρότρυνσης συναγωνιστη η οποία μπορώ να πω οτι ήταν ακομα καλύτερη. Με ψήνει το deluxe γιατι ειδικα η μια απ τις δυο που πηρα κανει οντως καλο μασαζ. Η αλλη ψιλομετριο αλλα τουλάχιστον στον φραπε ηταν πολυ καλη. Επισης πιστεύω οτι σ αυτες τις περιπτώσεις καλο ειναι να γδύνεσαι απ την αρχη για να μπαίνει στο νοημα και η λαδοκορη..να περνάμε καλα

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Προς όλους τους συναγωνιστές που μου στειλαν pm. Δε μπορω να απαντησω. Ισως επειδή δεν εχω ξαναγραψει εδω. Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω;

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Καλησπέρα αγόρια θέλει κάνεις μασαζάκι με 4 χεράκια;;;

Καλησπερα
Το link με την αγγελία σας δεν βγαίνει, διορθώστε το αν θέλετε για να μην σας κουράζουμε με ερωτήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: gasper

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Προς όλους τους συναγωνιστές που μου στειλαν pm. Δε μπορω να απαντησω. Ισως επειδή δεν εχω ξαναγραψει εδω. Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω;

Η μία φραπετζού του deluxe είναι η Χρυσάννα. Η 2η ποια είναι?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Η μία φραπετζού του deluxe είναι η Χρυσάννα. Η 2η ποια είναι?

Ρε ειστε καλα; Καιτε ετσι ψυχρα το κοριτσι; Μονο σε pm τα ονοματα. Θα σου ελεγα να το σβησεις γιατι ειναι κριμα για την κοπελα να την καψεις και κριμα γι εμας να μην μπορεσουμε να την χαρουμε αν την κοψουν

Nikolant

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς να μας προτείνει που να απευθυνθούμε για ερωτικό μασάζ κατ οικον η μάλλον σε ξενοδοχείο ?

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
413
Πόντοι
21
Την Καρολίνα την "Βραζιλιάνα" πως την βρίσκουμε? Υπάρχει κάπου αγγελία?
Αν έχει κάποιος το τηλ. ας το στείλει σε pm αν μπορεί.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Την Καρολίνα την "Βραζιλιάνα" πως την βρίσκουμε? Υπάρχει κάπου αγγελία?
Αν έχει κάποιος το τηλ. ας το στείλει σε pm αν μπορεί.
Exotic massage therapy λέγεται το κατάστημα και θα το βρεις στο γνωστό το μέρος

• Like
Αντιδράσεις: gasper

ΝικολακηςΜασαζ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδια και καλως σας βρηκα! νεος στη σελιδα οποτε sorry αν κανω καποιο λαθος! ξερεις κανενας αν παιζει τιποτα σε nuru κατ`οικον???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Exotic massage therapy λέγεται το κατάστημα και θα το βρεις στο γνωστό το μέρος

Αν βάλεις την ονομασία στο google θα σου βγάλει το facebook και την φωτογραφία της Κατερίνας με την διεύθυνση στην Γλυφάδα..

aframan

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
86
Πόντοι
0
καλησπέρα. καμία καλή φραπεδιά στο σπίτι? PM παρακαλώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom