vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μονο απο τα δικα σου χερακια (κι οχι μονο απο αυτα καβλιτσα μου!!!)Καλησπέρα αγόρια θέλει κάνεις μασαζάκι με 4 χεράκια;;;
Μονο απο τα δικα σου χερακια (κι οχι μονο απο αυτα καβλιτσα μου!!!)Καλησπέρα αγόρια θέλει κάνεις μασαζάκι με 4 χεράκια;;;
καλησπέρα. καμία καλή φραπεδιά στο σπίτι? PM παρακαλώ πολύ.
καλησπέρα. καμία καλή φραπεδιά στο σπίτι? PM παρακαλώ πολύ.
καλησπέρα παίδες ! να ρωτήσω ...
υπάρχει καμια μικρούλα 20-25 για home session να προτείνετε ?
Ευχαριστώ !
στην αρχη ηθελε αβγαλτες,μετα πηγε στα call-girls και τωρα θελει και μασαζ.ωραιος.δωστε του ρε μια μικρουλα.για πες κι εσυ καμμια να δοκιμασουμε πρωτα.
τι κανεις τοσα χρονια εδω?
στην αρχη ηθελε αβγαλτες,μετα πηγε στα call-girls και τωρα θελει και μασαζ.ωραιος.δωστε του ρε μια μικρουλα.
Ευχαριστώ gari το βρήκα.Exotic massage therapy λέγεται το κατάστημα και θα το βρεις στο γνωστό το μέρος
Καλησπέρα μαγκες. Σας παραθέτω την εμπειρια μου απο deluxe massage. Ειχα διαβασει εδω για μια κοπελα οτι κανει φραπε κι ετσι τη διαλεξα κι εγω και στο τελος της το ζητησα ευγενικα και το εκανε χωρις μα μου..Μετα απο μια βδομάδα πηρα μια αλλη παλι απο Deluxe κατόπιν παρότρυνσης συναγωνιστη η οποία μπορώ να πω οτι ήταν ακομα καλύτερη. Με ψήνει το deluxe γιατι ειδικα η μια απ τις δυο που πηρα κανει οντως καλο μασαζ. Η αλλη ψιλομετριο αλλα τουλάχιστον στον φραπε ηταν πολυ καλη. Επισης πιστεύω οτι σ αυτες τις περιπτώσεις καλο ειναι να γδύνεσαι απ την αρχη για να μπαίνει στο νοημα και η λαδοκορη..να περνάμε καλα
Παρακαλώ ενημερώστε με,με PM για πιθανή φραπεδιά ή μπριζόλα κατ'οίκον.Όχι χοντρές!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλή και κανει μονο φραπεδάκι ?α εσυ δε θες και χοντρες. κριμα γιατι ξερω μια.
ρωτα και τον aframan για φραπε κατ οικον. ξερει
Ποια κοπέλα ρε φίλε;Καλημερα σε όλους μολις εμαθα οτι τραυματίστηκε μια κοπελα που προσφερει μασαζ την γνωρίζουμε ολοι. Να πουμε περαστικα και γρήγορη ανάρρωση. Υγεια πανω απο όλα.
δες και δωhttps: //kanesex.com/erotikes-ypiresies /masaz/ masaz_i436753 καλημέρα γνωριζει καποιος τι πεζει αν ναι ας μας πει να εχουμε ιδεα
Ώχχ..... η θειά μου η Αργυρούλα από το Κάτω Μεγαλοχώρ !!!!!!