Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336

δεν κανει κατι παραπανω ... ξεκαθαρο ...
[/quote]

Το μασάζ καλό τουλάχιστον? Επιτρέπει έστω μπαλαμούτι?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
επειδη δεν απαντησε κανεις ας απαντησω μονος μου στον εαυτο μου μηπως βοηθησω και αλλους...πηρα τηλ και το σηκωσε μια και μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση με χερι στο τελος, 50 ευρω... επειδη της ειπα θα ρθω απο μακρια δεν πιστευω να ειναι αλλη και οχι αυτη της φωτο... μου το ξεκαθαρισε οτι ειναι αυτη... ετσι και της ειπα οτι σε μια ωρα θα ειμαι εκει... χωρος ενας σπιτι στην καλλιθεα... το μασαζοκρεβατο στο διαδρομο σε εναν χωρο 1,80 Χ 2,50... Ντουζ εκανα στο μπανιο του σπιτιου. Η θεραπευτρια ειναι οντως αυτη... μασαζ παρα πολυ καλο ... και η φραπεδια επισης παρα πολυ καλη...αν το πενηνταρικο ηταν 30 θα ηταν vfm...

Εισαι ωραιος, ευχαριστουμε!

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Καλησπέρα υπάρχει αυτή η αγγελία στη XE
η οποία μετά από έλεγχο στο αριθμό τηλεφώνου βγαίνει η κάτωθι αγγελία με φωτογραφία.
Στο τέλος εμφανίζεται ο αριθμός τηλεφώνου για αυτό και σβήστηκε.
(απλά επιλέξτε τον αριθμό από την Χρυσή ευκαιρία και στο google επιλέξτε το όνομα Αριστέα ;))
Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι; καλό θα ήταν να υπάρξει μια ενημέρωση.
Ευχαριστώ

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Καλησπέρα υπάρχει αυτή η αγγελία στη XE
η οποία μετά από έλεγχο στο αριθμό τηλεφώνου βγαίνει η κάτωθι αγγελία με φωτογραφία.
Στο τέλος εμφανίζεται ο αριθμός τηλεφώνου για αυτό και σβήστηκε.
(απλά επιλέξτε τον αριθμό από την Χρυσή ευκαιρία και στο google επιλέξτε το όνομα Αριστέα ;))
Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι; καλό θα ήταν να υπάρξει μια ενημέρωση.
Ευχαριστώ

Στο google  το ιδιο τηλεφωνο υπαρχει και σε αλλα ονοματα και το μελος στο kanesex.com εχει πολλες αγγελιες με διαφορετικα τηλεφωνα και κοριτσια, αρα μαλλον γραφειο
Η τιμη παντως αν ισχυει και δεν εχει +20, +20, +20 ειναι δελεαστικη

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Στο google  το ιδιο τηλεφωνο υπαρχει και σε αλλα ονοματα και το μελος στο kanesex.com εχει πολλες αγγελιες με διαφορετικα τηλεφωνα και κοριτσια, αρα μαλλον γραφειο
Η τιμη παντως αν ισχυει και δεν εχει +20, +20, +20 ειναι δελεαστικη
Απλά στην περιγραφή της αγγελίας στη Χρυσή Ευκαιρία ταιριάζει η Αριστέα.
Ίδωμεν..........................

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.122
Πόντοι
736
"Χορεύτρια οριεντάλ γυμνασμένη" δεν συμβαδίζει με "φοιτήτρια που κάνει μασάζ με σεξ".
Ότι ναναι περιγραφές και όπου πιάσουν.

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Μια και νέος στο bou, είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου από ένα νέο χώρο που άνοιξε στη Δάφνη,Τριπόλεως 10. Πήγα την προηγούμενη βδομάδα αφού λόγω επίσκεψης Ερντογάν έφαγα μεγάλη ήττα με το ραντεβού που είχα κανονίσει στο bill. Ο χώρος μικρός, σχετικά καθαρός. Οι κοπέλες είναι μονο 2. Η Μαργαρίτα και η Κατερίνα. Στην είσοδο η Μαργαρίτα.Μίλφ γύρω στα 40. Καλό κορμί,όσο μπόρεσα να καταλάβω με τα ρούχα,μέτριο πρόσωπο αλλά σε προδιαθέτει για εκφυλες καταστασεις. Ήμουν σίγουρος ότι θα μπω μαζί της καθότι ήταν και καλή στο social και είμαι και milfakias.
Τότε όμως έκανε το λάθος να μου προτείνει να δω και το Κατερινάκι.
Το Κατερινάκι δηλώνει και πρέπει όντως να είναι 25. Πρόσωπο Καλό, όχι φοβερό, αλλά σώμα κάτσε Καλά!! Κωλαράκι ολοστρογγυλο που διαγραφόταν στο κολλητό τζιν και στήθη έτοιμα να εκραγούν. Εννοείται ότι ξέχασα τη Μαργαρίτα και πήγα με την Κατερίνα.
Να ενημερώσω εδώ για τα Προγράμματα του 'μαγαζιού'
Μασαζ απλό μισή ώρα 50 ΕΥΡΩ με φραπέ
Μασαζ body to body μισή ωρα 60 ΕΥΡΩ και φραπέ
Μασαζ body to body μισή ώρα 70 ΕΥΡΩ  με φραπέ και καλαμάκι
Μασαζ 80 ΕΥΡΩ μισή ώρα με ερωτική επαφή
120 η μία ώρα.
Πήρα το πρόγραμμα των 70, γιατί λόγω σύγχυσης ήθελα χαλαρά πράγματα.
Η Κατερίνα από μασαζ φάνηκε να μη το πολυγουστάρει! Το πάλεψε λίγο, εγώ έβλεπα τα τέλεια φυσικά στήθη της στον καθρέφτη, και μετά το κωλαράκι της καθώς με έτριβε και φτιαχνόμουνα. Αφού της είπα ότι έχει τέλειο στηθος, μου λέει μου αρεσει να το χαιδευουν! Οπότε γυρνάω ανάσκελα, καθότι βυζολάτρης, και αφού τις εγλειψα λίγο τις βυζάρες μου βάζει προφυλακτικό και μου παιρνει μια πολύ καλή πίπα ενώ με άφησε να παίζω με το μουνάκι της που σε λίγο άρχισε να υγραίνεται. Εκει λέω μαλακία έκανα, επρεπε να παω για το πρόγραμμα των 80!! Ήταν αργά όμως!!

Εν κατακλείδι πέρασα καλά με το Κατερινάκι αν και στράβωσε το αρχικό μου πρόγραμμα.
Το κακό ήταν ότι μασάζ δεν έκανα ουσιαστικά, και το 30λεπτο πρόγραμμα έγινε 20λεπτο, με ευθύνη μου βέβαια γιατί βιάστηκα να γυρίσω ανάσκελα. :)
Από ότι κατάλαβα μετά, στο μασάζ η Μαργαρίτα το κατέχει, και η Κατερίνα μαθαίνει...
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα λίγο όποιον ενδιαφέρεται για μια επίσκεψη.
Καλησπερα, μιλας για το ¨κατερινακι μασαζ" που εχει σελιδα στο φβ ? Αυτη ειναι πανω απο 25.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
615
Πόντοι
3.015
Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με την Αγνη;

Αυτές τις μέρες έχει τα μπουρίνια της. Της τηλεφωνούν και την εκνευρίζουν οι ίδιοι και ίδιοι, με αποτέλεσμα να χαλιέται μετά και τα νεύρα της δεν τα συγκρατεί με τον πελάτη που έχει στο δωμάτιο. Καλύτερα να περιμένει κανείς να περάσουν οι δύσκολες μέρες του μήνα (για κάθε γυναίκα) και μετά...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
επειδη δεν απαντησε κανεις ας απαντησω μονος μου στον εαυτο μου μηπως βοηθησω και αλλους...πηρα τηλ και το σηκωσε μια και μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση με χερι στο τελος, 50 ευρω... επειδη της ειπα θα ρθω απο μακρια δεν πιστευω να ειναι αλλη και οχι αυτη της φωτο... μου το ξεκαθαρισε οτι ειναι αυτη... ετσι και της ειπα οτι σε μια ωρα θα ειμαι εκει... χωρος ενας σπιτι στην καλλιθεα... το μασαζοκρεβατο στο διαδρομο σε εναν χωρο 1,80 Χ 2,50... Ντουζ εκανα στο μπανιο του σπιτιου. Η θεραπευτρια ειναι οντως αυτη... μασαζ παρα πολυ καλο ... και η φραπεδια επισης παρα πολυ καλη...αν το πενηνταρικο ηταν 30 θα ηταν vfm...

βγαζει τα ρούχα της κατά το μασαζ
ειναι αλλοδαπή; μιλάει ελληνικά;

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
Αυτές τις μέρες έχει τα μπουρίνια της. Της τηλεφωνούν και την εκνευρίζουν οι ίδιοι και ίδιοι, με αποτέλεσμα να χαλιέται μετά και τα νεύρα της δεν τα συγκρατεί με τον πελάτη που έχει στο δωμάτιο. Καλύτερα να περιμένει κανείς να περάσουν οι δύσκολες μέρες του μήνα (για κάθε γυναίκα) και μετά...

μεσ' την καλή χαρά ήταν στο μπιλλ'ς την παρασκευή... παρέα με το κατερινάκι!!!  ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όποιος ξέρει να προτείνει από deluxe τίποτα με έξτρα και ξέρει λεπτομέρειες ας στείλει πμ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.837
Πόντοι
41.813
Όποιος ξέρει να προτείνει από deluxe τίποτα με έξτρα και ξέρει λεπτομέρειες ας στείλει πμ

ο συναδελφος στο πρωτο ποστ της παρουσας σελιδας κατι ειπε,αν και λακωνικοτατα

Papatsitas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ανταλλαγή πληροφοριών μασάζ συναγωνιστές?

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια από τις καινούργιες του deluxe as stilei πμ

Nefelim0

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Αν μπορω να βοηθησω με ενημερωση για Osmone μου στελνετε pm

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Για deloux στο τηλ ζητηστε χαλαρωτικο...
Θα σας προτεινει συγκεκριμενες κοπελες

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456

Πάντως για 1 μήνα σχεδόν αγγελία και κοντά 13000 επισκέψεις....θα έχει πάρει φωτιά...το θέμα είναι ότι αν δεν παιξει φραπές με καλαμάκι πως να  :cum: .... Αλλοδαπή η κυρία ?

pipinos1925

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
αν και ημουν δυστακτικοσ επειδι εδς μεσα εχοθμε πειξει απο προμοτορεσ πηρα να δς τι γινετε με deluxe massage.σημειωνω οτι ειναι η δευτερη φορα που παιρνω τηλ σε κατοικον μασαζ.στο τηλεφωνο μια φωνουλα μου εξηγησε και με καθοδηγησε.φωναρα η κοπελια αν κ συνηθωσ αυτεσ με ωραια φωνη ειναι μπαζα ηταν ευγενεστατη.δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο καλο το μασαζ κ γενικα οι υπηρεσιες.περασα φανταστικα και θα ξαναπαρω αν και αποτι ειδα δυσκολα βρισκεισ ραντεβου.αυτα παιδια ευχαριστω

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Όποιος συναγωνιστής μπορεί να μου δώσει ινφος για λόλα από όσμοσε ή εύα από athensmassage,ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom