Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Μανουλα μου...
Σημερα ειπα να κανω καταδρομικη. Πηρα την κυρια εδω Εχει χωρο στην Κυψελη αλλα παει και σε δικο σου χωρο. Στον δικο της 40 στον δικο σου, ή σε ξενοδοχειο 60€. Αποφασισα ξενοδοχειο...

Ηρθε μια μαυρηδερη Ρωμα που βρωμαγε μασχαλιλα απο χιλιομετρα μακρια. Φυσικα την εδιωξα αλλα την πατησα με το ξενοδοχειο κι εφαγα αδικα το 20ρικο για το δωματιο. 

Αδελφια, συναγωνιστες και λοιποι, μακρια!!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μανουλα μου...
Σημερα ειπα να κανω καταδρομικη. Πηρα την κυρια εδω Εχει χωρο στην Κυψελη αλλα παει και σε δικο σου χωρο. Στον δικο της 40 στον δικο σου, ή σε ξενοδοχειο 60€. Αποφασισα ξενοδοχειο...

Ηρθε μια μαυρηδερη Ρωμα που βρωμαγε μασχαλιλα απο χιλιομετρα μακρια. Φυσικα την εδιωξα αλλα την πατησα με το ξενοδοχειο κι εφαγα αδικα το 20ρικο για το δωματιο.  

οταν κανεις τον κασκαντερ,σε αχαρτογραφητα νερα,παντα δινεις ραντεβου,εξω απο το χοτελ,η στο λομπυ.αν σου πει οχι μονο σε δωματιο,τοτε σιγουρα κρυβεται φολα απο πισω.οποτε πουλο.δεν της δινεις ευκαιρια. :hi:
Υ.Γ.τουλάχιστον το διπλωμα που εχει στο εδειξε?... :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μανουλα μου...

κακε ακου εκει ρωμα επειφη βρομαγε λιγο :grin: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Έχει κανείς πληροφορίες για deluxe massage ας στείλει με πμ με ενδιαφέρει εννοώ φραπέ και τα παρελκομενα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Μανουλα μου...

Στις σαύρες της Κυψέλης έπεσες.

insanetourist99

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
1.510
Καλησπερα παιδια απο deluxe αν καποιος μπορει να μου πει με πμ ποιες κοπελες προσφερουν φραπεδιες.. :hi: :hi:

ace_ventura6

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα. Εμπειρία με Λένα από deluxe. Πολύ καλό μασάζ αλλά τίποτα παραπάνω. Αν γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι κύριες του αθλήματος από το συγκεκριμένο μαγαζί που προσφέρουν φρρπεδιες κ μπορει να μ τι στείλει σε πμ μην τις κάψουμε κιόλας θα μ βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Κάποιος συναγωνιστής με ιδία εμπειρία με την Αγνή και ντουέτο με Μόνικα;

endeavor

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Εχω δοκιμάσει απο osmone αρκετές οποίος έχει εμπειρία απο deluxe κοπέλες και έξτρα υπηρεσιες που προσφέρουν ή απο yourmassage ή welovemassage ας στείλει πμ να ανταλλάξουμε πληροφορίες..
Ευχαριστω !

Papatsitas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Deluxe καποιος συναγωνιστής πληροφορίες?

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
καλημερα, ξερω οτι εχει ειπωθει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι... ας βοηθησει καποιος ... www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-538133406.html]http://www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-538133406.html[/url]
επειδη δεν απαντησε κανεις ας απαντησω μονος μου στον εαυτο μου μηπως βοηθησω και αλλους...πηρα τηλ και το σηκωσε μια και μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση με χερι στο τελος, 50 ευρω... επειδη της ειπα θα ρθω απο μακρια δεν πιστευω να ειναι αλλη και οχι αυτη της φωτο... μου το ξεκαθαρισε οτι ειναι αυτη... ετσι και της ειπα οτι σε μια ωρα θα ειμαι εκει... χωρος ενας σπιτι στην καλλιθεα... το μασαζοκρεβατο στο διαδρομο σε εναν χωρο 1,80 Χ 2,50... Ντουζ εκανα στο μπανιο του σπιτιου. Η θεραπευτρια ειναι οντως αυτη... μασαζ παρα πολυ καλο ... και η φραπεδια επισης παρα πολυ καλη...αν το πενηνταρικο ηταν 30 θα ηταν vfm...

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Καλημέρα. Εμπειρία με Λένα από deluxe. Πολύ καλό μασάζ αλλά τίποτα παραπάνω. Αν γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι κύριες του αθλήματος από το συγκεκριμένο μαγαζί που προσφέρουν φρρπεδιες κ μπορει να μ τι στείλει σε πμ μην τις κάψουμε κιόλας θα μ βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω
δωσε περισσοτερες πληροφοριες...μασαζ γυμνος? με πετσεταη χωρις? της εκανες νυξη για κατι παραπανω?

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
επειδη δεν απαντησε κανεις ας απαντησω μονος μου στον εαυτο μου μηπως βοηθησω και αλλους...πηρα τηλ και το σηκωσε μια και μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση με χερι στο τελος, 50 ευρω... επειδη της ειπα θα ρθω απο μακρια δεν πιστευω να ειναι αλλη και οχι αυτη της φωτο... μου το ξεκαθαρισε οτι ειναι αυτη... ετσι και της ειπα οτι σε μια ωρα θα ειμαι εκει... χωρος ενας σπιτι στην καλλιθεα... το μασαζοκρεβατο στο διαδρομο σε εναν χωρο 1,80 Χ 2,50... Ντουζ εκανα στο μπανιο του σπιτιου. Η θεραπευτρια ειναι οντως αυτη... μασαζ παρα πολυ καλο ... και η φραπεδια επισης παρα πολυ καλη...αν το πενηνταρικο ηταν 30 θα ηταν vfm...

Καλησπερα και ευχαριστουμε για την ενημερωση.
Αν θελεις 2-3 πληροφοριες επιπλεον, πως ηταν η μασαζοκορη κατα την διαρκεια του μασαζ, επετρεψε πιασιματα, εγινε νυξη για κατι περισσοτερο?

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
Καλησπερα και ευχαριστουμε για την ενημερωση.
Αν θελεις 2-3 πληροφοριες επιπλεον, πως ηταν η μασαζοκορη κατα την διαρκεια του μασαζ, επετρεψε πιασιματα, εγινε νυξη για κατι περισσοτερο?
δεν κανει κατι παραπανω ... ξεκαθαρο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom