Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495

Σόρι αν έχει αναφερθεί ξανά και μου διαφεύγει, ξέρει κανείς τίποτα; Την πήρα, οκέι είπε και για εκτόνωση, στο σπίτι, αλλά δεν μου είπε πόσο παρότι επέμεινα, από κοντά αυτά, αποφάνθηκε. Για πείτε οι έμπειροι γιατί με έχει φάει το μετάξι κι έλεγα μήπως κάνω κάτι στη θαλπωρή του σπιτιού μου  :P

Euronymus

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2013
Like
12
Πόντοι
0
Η Άννα είναι η πρώην Έμιλυ από το γνωστό ντουέτο. Κατ' εμέ δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο στο μασάζ, πολύ ήπια θα την χαρακτήριζα και πολύ περιορισμένης πίεσης, και η εκτόνωση μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη από πλευράς αίσθησης. Και τα 40 είναι μόνο για μασάζ. Οτιδήποτε παραπάνω πάει έξτρα μέχρι τα 80. Από πλευράς εμφάνισης δε λέω κουβέντα διότι τα δικά μου γούστα είναι παράξενα καιδε μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Η Άννα είναι η πρώην Έμιλυ από το γνωστό ντουέτο. Κατ' εμέ δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο στο μασάζ, πολύ ήπια θα την χαρακτήριζα και πολύ περιορισμένης πίεσης, και η εκτόνωση μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη από πλευράς αίσθησης. Και τα 40 είναι μόνο για μασάζ. Οτιδήποτε παραπάνω πάει έξτρα μέχρι τα 80. Από πλευράς εμφάνισης δε λέω κουβέντα διότι τα δικά μου γούστα είναι παράξενα καιδε μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής

Σε ευχαριστώ πολύ!

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.822
Πόντοι
29.900
Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει με πμ για κοπέλες από star, osmose, deluxe, yourmassage κλπ που να προσφέρουν φραπέ ή μπριζόλα;

Nikolant

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
8
Πόντοι
0
Έχει καλέσει κάνεις χρυσαννα από deluxe?

Anacondaqq1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα εχω πληροφοριες και ντελουξ οποιος θελει ανταλαγη πμ

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Έχει καλέσει κάνεις χρυσαννα από deluxe?

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως το 85% των ερωτήσεων για τα κορίτσια από τα star, osmose, deluxe, yourmassage κλπ, προέρχονται από φρέσκα φρέσκα μέλη. Μέλη των 15 ημερών ως επί τω πλείστον... Και αυτό με βάζει σε υποψίες.
Για αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στις πληροφορίες. Μη κάψετε χωρίς λόγο την όποια κοπέλα...

tonpir7

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα , καμία πληροφόρηση για yourmassage θα το εκτιμούσα ... έχω επενδύσει μπας και βρω λαβράκι αλλά μάταια ... μια βοήθεια θα το εκτιμούσα

Korydalliotis13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
9
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι οποίος γνωρίζει κάτι ας στείλει pm και εδώ να μην πάνε κλαμμενα τα ευρώ...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Καλησπέρα , καμία πληροφόρηση για yourmassage θα το εκτιμούσα ... έχω επενδύσει μπας και βρω λαβράκι αλλά μάταια ... μια βοήθεια θα το εκτιμούσα

...για πες μας τις εντυπωσεις σου.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom