georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Οκ θα την πάρω αύριο και εγώ και θα αναφέρω τα γεγονότα ευχαριστώ φιλαράκι
αν γαμιοταν θα ειμασταν πελατες εκει....
Οκ θα την πάρω αύριο και εγώ και θα αναφέρω τα γεγονότα ευχαριστώ φιλαράκι
Δεν είναι δικιά μου ρε φιλαράκι κι εγώ αγωνιστής είμαι αλλά κάνει γαμω τα μασάζ και ειπα να αληλο βοηθηθουμε λίγοΜην είσαι ζηλιάρης, το βγάζεις που το βγάζεις στο "κλαρί" το κορίτσι, άστο να κάνει κάτι παραπάνω! ;)
Δεν γαμιεται αδερφέ τζάμπα ασχολείσαι...και δεν αξίζει και τόσο γιαυτα που ζητάει μπορεις να τα βρεις και αλλουαν γαμιοταν θα ειμασταν πελατες εκει....
Έχουμε πληροφορία για ελλη από deluxe?η κορασιδα στο τηλ με ενημέρωσε για νεα άφιξη pm παρακαλώ οποίος πήρε
Δε γραφει κατι στο site και δεν εχει φωτο. Εχει ξαναδουλεψει σε κατ οικον ;
Τουλάχιστον δέχεται να κάνεις χωρίς εσώρουχα;μασαζ και μονο μασαζ που δοκιμασε φιλος
μετριο κι ολας ;)
Μάλιστα...Οπότε με μέτριο μασάζ και εσώρουχο διαλέγεις κάτι άλλο..Αλλά από την άλλη φαίνεται τρελό μωρό..με εσωρουχο :S
Ε και; Θα σου κάνει πιπα με " τα ουλα της".Υπάρχει το θέμα της έλλειψης 2 δοντιών από την συγκεκριμένη
Πριν κανα μηνα,επισκευτηκα βικυ--στεφανια .απο εμφανιση εχει αρκετη περιφερεια αλλα γουστα ειναι αυτα. Πηγα μονο για μασαζ στα 40. Αρκετα δυνατο ασχοληθηκε με ολο το κορμι κοντα στην ωρα. Εβαζε δυναμη στην πλατη καο μου ειπε εχω κομπους παντως την αλλη μερα ππνουσα στην πρατη δεν ξερω αν ειναο καλο η κακο παντως το μασαζ ειναι εποπεδου le masaz ισως και χειροτερο οποτε στα 40 ειναι ακριβο.η μαλακια στο τελος τιποτα το ιδιαιτερο. Οσο για το χωρο της μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Ωραιο διαμερισμα αλλα εχει προσωπικα της αντικειμενα παντου. Στο μπανιο εχει τα πραγματα της ,αισθανθηκα λες και ημουν σε σπιτη φιλης η γκομενας. Μουσικη απο ραδιο με διααφημισεις.
Τι είναι τούτο ρε παίδες μου έλεγε η κοπέλα και εσύ γυμνή σου τρίβετε αλλά δεν έχει χάπι Εντ και πρέπει να το κοντρολαρεις τι λέει ρε χαχαχαχα