Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Μην είσαι ζηλιάρης, το βγάζεις που το βγάζεις στο "κλαρί" το κορίτσι, άστο να κάνει κάτι παραπάνω!  ;)  :grin:
Δεν είναι δικιά μου ρε φιλαράκι κι εγώ αγωνιστής είμαι αλλά κάνει γαμω τα μασάζ και ειπα να  αληλο βοηθηθουμε λίγο

• Like
Αντιδράσεις: alex04

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Ερωτησούλα...με Καρολίνα την ΄΄γνωστή'' πέραν του μαγαζιού Νότια έχουμε κανένα νεότερο τι παίζει ? Πολύ ingognito ο χώρος της... Καμία έγκυρη πληροφορία με p.m. αν δε θελεται να γραφτεί δημόσια.. :hi:

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Έχουμε πληροφορία για ελλη από deluxe?η κορασιδα στο τηλ με ενημέρωσε για νεα άφιξη pm παρακαλώ οποίος πήρε

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Έχουμε πληροφορία για ελλη από deluxe?η κορασιδα στο τηλ με ενημέρωσε για νεα άφιξη pm παρακαλώ οποίος πήρε

Δε γραφει κατι στο site και δεν εχει φωτο. Εχει ξαναδουλεψει σε κατ οικον ;

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Δε γραφει κατι στο site και δεν εχει φωτο. Εχει ξαναδουλεψει σε κατ οικον ;

Πολλές σε deluxe δεν αναφέρονται ονόματα και φωτο... άλλοι η βιτρίνα και άλλο το μαγαζί..

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες , μα καλα τι γινεται? πρωτη φορα παρατηρω να πεφτουν τοσο γρηγορα αγγελιες ..... διαβαζα στις προηγουμενες σελιδες και τσεκαρα αγγελιες συναγωνιστων περιπου μηνα .... και οι περισσοτερες εχουν πεσει  :headbang:

Nefelim0

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Ψηνομαι να καλεσω ενα μασαζ στο σπιτι. μπορει καποιος να στειλει pm αν εχει καποια εμπειρια με τα γνωστα (osmon , deluxe κτλ) που καποια κοπελα ισως να φραπαρει κιολας ?

Ευχαρσιτώ

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Έχει σκάσει μύτη ένα υπέρμουνο στο starmassage που την λένε ΕΥΑ. Σίγουρα αξίζει δοκιμή μπας και παίζει έστω φραπές.

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
μασαζ και μονο μασαζ που δοκιμασε φιλος
μετριο κι ολας  ;)

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
με περιφερεια
φιλε σε τετοια τιμη εγω δεν τα δινω για μασαζ + ξενοδοχειο
οσο και να λεει η οποιαδηποτε γκομενα
λεφτα στον καδο δεν πεταω

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Πριν κανα μηνα,επισκευτηκα βικυ--στεφανια .απο εμφανιση εχει αρκετη περιφερεια αλλα γουστα ειναι αυτα.  Πηγα μονο για μασαζ στα 40. Αρκετα δυνατο ασχοληθηκε με ολο το κορμι κοντα στην ωρα. Εβαζε δυναμη στην πλατη καο μου ειπε εχω κομπους παντως την αλλη μερα ππνουσα στην πρατη δεν ξερω αν ειναο καλο η κακο παντως το μασαζ ειναι εποπεδου le masaz ισως και χειροτερο οποτε στα 40 ειναι ακριβο.η μαλακια στο τελος τιποτα το ιδιαιτερο. Οσο για το  χωρο της μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Ωραιο διαμερισμα αλλα εχει προσωπικα της αντικειμενα παντου. Στο μπανιο εχει τα πραγματα της ,αισθανθηκα λες και ημουν σε σπιτη φιλης η γκομενας. Μουσικη απο ραδιο με διααφημισεις.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Πριν κανα μηνα,επισκευτηκα βικυ--στεφανια .απο εμφανιση εχει αρκετη περιφερεια αλλα γουστα ειναι αυτα.  Πηγα μονο για μασαζ στα 40. Αρκετα δυνατο ασχοληθηκε με ολο το κορμι κοντα στην ωρα. Εβαζε δυναμη στην πλατη καο μου ειπε εχω κομπους παντως την αλλη μερα ππνουσα στην πρατη δεν ξερω αν ειναο καλο η κακο παντως το μασαζ ειναι εποπεδου le masaz ισως και χειροτερο οποτε στα 40 ειναι ακριβο.η μαλακια στο τελος τιποτα το ιδιαιτερο. Οσο για το  χωρο της μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Ωραιο διαμερισμα αλλα εχει προσωπικα της αντικειμενα παντου. Στο μπανιο εχει τα πραγματα της ,αισθανθηκα λες και ημουν σε σπιτη φιλης η γκομενας. Μουσικη απο ραδιο με διααφημισεις.

κοπιαρε την κριτικη σου κ στο νημα τησ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Stories