μερικεσ κριτικεσ απο μασσατζιδικα στουρναρη 29..ψαξτε κ θα ρειτε κ αλλεσ κριτικεσ στο μαγαζι
από Orimos51
20-08-2015
Γεια σας συναγωνιστές!!!
Πρωινή επίσκεψη στο εν λόγω τριψάδικο,
Λίγες οι λάδοκόρες 3-4 επιλογή Ελένης. Προφανώς λόγω καλοκαιρινών διακοπών Στα νιάτα της η κυρία αυτή θα "φύσαγε!!"
Πραγματικά στο μασάζ η κυρία αυτή δίνει ρέστα πραγματική μασέρ κατέχει το "άθλημα" άριστα. Πραγματικό μασάζ με ωραία καυλωτικά περάσματα στις ευαίσθητες περιοχές ενός άντρα.
Στα του υπόλοιπου προγράμματος γλείψιμο αρχιδίων, της γύρω περιοχής, τσιμπούκι ωραίο βαθύ με φτυσίματα το οποίο σε κάνει να χύσεις "άνευ ετέρας". Εγώ τουλάχιστον δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο.
Λοιπόν η κοπέλα είναι καθαρά GIFOκατάσταση, για την ηλικία της διατηρεί πραγματικά ωραίο κορμί. Εκεί που παίρνει άριστα είναι το μασαάζ. Τώρα στα του σεξ αφορά προσωπική επιλογή του κάθε ένα από μας πως θα ξοδέψει τα φράγκα του. Πάντως σ' αυτούς που αρέσουν τα GILF συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Να περνάτε καλά συναγωνιστές..Γαμάτε γιατί φαλιρίσαμε!!!!!!!!!
πό καρδιναλιος
10-06-2015
Επειδή πολλά έχουν γραφτεί για την Ελένη δεν θα αναφερθώ στις υπηρεσίες της γιατί απλά αγγίζουν το άριστα και έχουν ήδη αναφερθεί πολλάκις.
Θα συμπληρώσω όμως οτι η γυναίκα το κατέχει το άθλημα, το δείχνει, το γουστάρει και είναι αριστη επαγγελματίας σε ότι προσφέρει.
Είναι ευγενική,σου δίνει την εντύπωση της φίλης σου και γενικά έχει τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.
Προτείνεται 100% σε όσους αγαπούν το μασαζ να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι, χωρίς να εστιάζουν στην εμφάνιση της θεραπεύτριας.
Για τους άλλους συναγωνιστές υπάρχουν ομορφότερες και νεότερες και φτηνότερες λύσεις
από howard hughes
12-05-2015
Επίσκεψη στην Στουρνάρη μετά απο αρκετό καιρό και με στόχο μόνο την Ελεναρα ,δεν έχω λόγια για την διάθεση,ευγενια και το αξεπέραστο μασάζ που προσφέρει αλλά υπάρχει και ένα αλλά, η κοπέλα μεγάλωσε και μεγάλωσε πολύ κάτι που φαίνεται όταν φύγουν τα λιγοστά ρούχα απο πάνω της
Για εμένα ήταν λίγο ξενεροτικο και μάλλον αποχαιρετιστήρια συνεύρεση ,τώρα για όσους δεν έχουν δοκιμάσει και έχουν περιέργεια ας το τολμήσουν για το εξαίρετο μασάζ
Πληροφορίες Συνάντησης