spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
Μπα...
ωχ,ωχ...παμε για αλλα.....Μου ειπε ειναι αυτη στις φωτο που δεν υπαρχει περιπτωση! Μεγαλοκοπελα ακουγεται!
Μπα...
ωχ,ωχ...παμε για αλλα.....Μου ειπε ειναι αυτη στις φωτο που δεν υπαρχει περιπτωση! Μεγαλοκοπελα ακουγεται!
αν σου αρεσουν οι δαντελες μπορει και να ναι αυτηΚαλησπερα συναγωνιστες. Ξερει κανενας τι παιζει εδω?
Σε ερωτηση μου αν ειναι η κοπελα που φαινεται στις φωτο απαντησε θετικα χωρις καμια αμφιβολια. Λετε να ναι φολα?
αν σου αρεσουν οι δαντελες μπορει και να ναι αυτη
μπορεις αν θελεις να αναφερεις,ετσι ωστε να βοηθησεις και τα αλλα μελη...Καλησπέρα θα σας παρακαλούσα για ένα pm με πληροφορίες για Εβελίνα από perfect massage..έχω κάνει πολλές κακές επιλογές το τελευταίο δίμηνο please help me
σε αυτο το επιπεδο που ψαχνεις,απαιτειται αρκετος χρονος,και αρκετο χρημα,με αβεβαια αποτελεσματα.City home massage, Athens home massage ,Beverly massage ,star massage, Athens massage τίποτα
Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά, η δικές μου εμπειρίες από την αλυσίδα [Γλυφάδα, Π.Φάληρο, Ηλιούπολη] ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριες!Αν όμως το μασάζ είναι καλό, επιπέδου lemassage κλπ τότε αξίζει το 50αρικο για μασαζ+φραπέ,
Οι πιό πολλοί το έχουν πάθει, από τις νόμιμες και τις παράνομες, αλλά "σφυρίζουν αδιάφορα" ;) Αντεύχομαι παίκτη μου!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
Και μόνο όταν το έχεις πάθει έχεις μάθει.
Νασαι πάντα καλά.
Για το lemassage εχει ακουστει η γραφτει κατι;Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά, η δικές μου εμπειρίες από την αλυσίδα [Γλυφάδα, Π.Φάληρο, Ηλιούπολη] ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριες!
Οχι ..οι φωτο ομως αληθινες, εκτος απο αυτη στο αυτοκινητο που δεν την κολακευει καθολου, στις αλλες δεν ειναι κακη.
Γκάρι πήρες;Τούτο δω κάτι μου θυμίζει και όχι καλό
Είχε δικό της χώρο κάποτε .. πριν 2 χρόνια και τώρα ξεκίνησε και τα ξ/δ?
Οχι ..οι φωτο ομως αληθινες, εκτος απο αυτη στο αυτοκινητο που δεν την κολακευει καθολου, στις αλλες δεν ειναι κακη.
Μενει να δουμε ποιος θα κανει το κασκαντεριλικι κ θα ενημερωσει κ τους υπολοιπους.
Την πηρες τηλ?..για τιμες, υπηρεσιες κλπ