jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.503
- Πόντοι
- 456
Τούτο δω κάτι μου θυμίζει και όχι καλό
Είχε δικό της χώρο κάποτε .. πριν 2 χρόνια και τώρα ξεκίνησε και τα ξ/δ?
Η παλιά ξανθιά Τίν@ ??? Λες ?
ξερεις ποια μου θυμηζει?...και αρκετα μαλιστα...την αλεξανδρα,με δικο της χωρο στον αγιο ιωαννη,στην δαφνη.αυτη δεν ειναι?...Τούτο δω κάτι μου θυμίζει και όχι καλό
Μάγκες είναι απάτη. Μου είπε 50 για μασάζ μόνο και τα υπόλοιπα από κοντά αχαχαχαχααχαχαχα για μαλακές ψάχνει η γκόμεναΟχι ..οι φωτο ομως αληθινες, εκτος απο αυτη στο αυτοκινητο που δεν την κολακευει καθολου, στις αλλες δεν ειναι κακη.
Μενει να δουμε ποιος θα κανει το κασκαντεριλικι κ θα ενημερωσει κ τους υπολοιπους.
Την πηρες τηλ?..για τιμες, υπηρεσιες κλπ
ξερεις ποια μου θυμηζει?...και αρκετα μαλιστα...την αλεξανδρα,με δικο της χωρο στον αγιο ιωαννη,στην δαφνη.αυτη δεν ειναι?...
*PΔυστυχώς όχι...
καμία σχέση! Στη θυμίζει κ ολας,ασχετε! ΟΥΣΤ!ξερεις ποια μου θυμηζει?...και αρκετα μαλιστα...την αλεξανδρα,με δικο της χωρο στον αγιο ιωαννη,στην δαφνη.αυτη δεν ειναι?...
πάντως και μένα πήγε το μυαλό μου στην αλεξανδρα.. κατι τις φερνεικαμία σχέση! Στη θυμίζει κ ολας,ασχετε! ΟΥΣΤ!
Καινούριο φρούτο με πμ
βρε τρομπα!!!..την αλεξανδρα την εχω δει παλιοτερα,και ο πατος ειναι πολυ κοντα με αυτο που βλεπω!!..γαμιδι!!!καμία σχέση! Στη θυμίζει κ ολας,ασχετε! ΟΥΣΤ!
Καινούριο φρούτο με πμ
καμία σχέση λέμε μην επιμένετε!βρε τρομπα!!!..την αλεξανδρα την εχω δει παλιοτερα,και ο πατος ειναι πολυ κοντα με αυτο που βλεπω!!..γαμιδι!!!
Υ.Γ.today is a good day for swimming..
πουντο φερτο!!!καμία σχέση λέμε μην επιμένετε!
Yes yes my secret place for summer
Εγω παντως διπλα στο τηλ. της, εχω γράψει Χριστίνα φολάρα.
Περισσοτερα δεν θυμάμαι, μπορει να κανω και λαθος.
Είναι 26 ετών κατά δηλωσή της καί θέλει 60 ευρώ γιά μασάζ καί σέξ. μην κανει κανεις το λαθος κάι παρει αυτη για μασαζ!!!! Θα ερθει ενα πραγμα που δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι μεταξυ πιθηκου ψαριου και κροκοδειλου
εγω διπλα στο τηλ εχω γραψει "σαν πρεζου" μαλλον απο την ομιλια τοτε θα το χα συμπερανειΕγω παντως διπλα στο τηλ. της, εχω γράψει Χριστίνα φολάρα.
Περισσοτερα δεν θυμάμαι, μπορει να κανω και λαθος.
Ειναι ρισκο δεν εχει ακουστει κατιΚαλησπέρα παίδες την lotus relax την έχει δοκιμάσει κάνεις? Έχει τουλάχσιτον στο site ωραία μωρά:
Ευχαριστώ.
Το τηλεφωνο ειναι παντα κλειστο
δυστυχως δεν παιζει τιποτα...εχω δοκιμασει..με κανα δυο κοπελες... καλο μασαζ οκ αλλα δεν ...Ειναι ρισκο δεν εχει ακουστει κατι