Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους ! Εχει καποιος να προτεινει καποια για μασαζ κτλ.... , με δικο της χωρο;
Η θεία Έφη μας άφησε...Κάτι από Πεύκη Μαρούσι που είχε αναφερθεί πριν καιρό; Δεν λέω την θεία Έφη...
Κάθε πληροφορία δεκτή!!!
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=172597]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=172597[/url]Καλημερα σε ολους ! Εχει καποιος να προτεινει καποια για μασαζ κτλ.... , με δικο της χωρο;
εννοειται..κανε ενα τσεκ στα νηματα των cg.εκει θα βρεις,κατι.κατι πιο εμφανησιμο παιζει ;;; η Στεφανια ειναι top για μασαζ αλλα για μετα δεν....
Θελω και εγω αν ξερει καππιος για μασαζ deluxe για την κατερινα Ευχαριστώ σε πμ αν μπορειτε
εχεις πμΘελω και εγω αν ξερει καππιος για μασαζ deluxe για την κατερινα Ευχαριστώ σε πμ αν μπορειτε
Η θεία Έφη μας άφησε...
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ με taotantramassage....ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , 100ευρω τα 90 λεπτα
ποτε δεν λεμε απο το τηλ,τι ακριβως ψαχνουμε.παντα απο κοντα.δεν ξερει η κοπελα ποιος ειναι απο την αλλη μερια του συρματος.ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ με taotantramassage....ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , 100ευρω τα 90 λεπτα
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ με taotantramassage....ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , 100ευρω τα 90 λεπτα
πήρα τηλέφωνο 3ης Σεπτεμβρίου 100€ για μποντι του μποντι χωρίς χάπι Εντ μόνο μασάζ και 120€ αν θέλουμε η κοπέλα να είναι γυμνή τώρα πως γίνεται να σου πετάει γυμνό μουνι πάνω στο κλαρίνο και να μην παίζει happy end δεν ξερω
Τα φώτα σας συναγωνιστές!
ολα γινονται...αλλα ειπαμε παιχτη...απο κοντα,και με την κοπελα μονο....πήρα τηλέφωνο 3ης Σεπτεμβρίου 100€ για μποντι του μποντι χωρίς χάπι Εντ μόνο μασάζ και 120€ αν θέλουμε η κοπέλα να είναι γυμνή τώρα πως γίνεται να σου πετάει γυμνό μουνι πάνω στο κλαρίνο και να μην παίζει happy end δεν ξερω
και εγώ αυτό εννοούσα μόλις μου είπε από το τηλέφωνο nude λέω εδω είσαι εσύ δικιά μας όλες τον τρόπο τους θέλουνολα γινονται...αλλα ειπαμε παιχτη...απο κοντα,και με την κοπελα μονο....