basi8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Με καταλαβες αδερφε!!Μήπως ο φίλος σου είσαι εσύ?
Θελω να παω να πεταξω λεφτα!Πρεπει να εισαι τσακαλι!
Με καταλαβες αδερφε!!Μήπως ο φίλος σου είσαι εσύ?
Αδερφφε που ειναι ακριβως? Ειναι να με παει ενας φιλος μου σε καποιο στην αχαρνων και αν ειναι θελω να αποφυγω τη φολα!
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ξεπέτες του κερατά...Με καταλαβες αδερφε!!
Θελω να παω να πεταξω λεφτα!Πρεπει να εισαι τσακαλι!
εμενα μου ειπε 30 συν 10Λογικό είναι τύπε μου.
Η γριέτζο έχει αποκτήσει πελατεία από δω, ξέχωρα που τις έχουν γράψει και διθυράμβους...!
Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, τόση αγαμία πια..;; ή τόσοι βιτσιόζοι άνθρωποι...; :S :S
100 θα φτάσει να ζητάει και θα υπάρχουν, που τα δίνουν..... Τι να πω....
Χειριαψία συν χειροφίλημα δηλαδή... χαχαχαχαχεμενα μου ειπε 30 συν 10
Εχει καποιοs παει-δοκιμασει τη φιλιππινεζα;;Ως μέγας άρρωστος με τις σχιστομάτες, κεντράρω αυτό το πολλά υποσχόμενο Φιλιππίνο:
και αυτο το ύποπτο για τρελή φόλα:
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος, δίνει τα φώτα του.
20 ευρω φραπεδια του δεκαλεπτου απ΄οτι καταλαβα, και 30 ευρω πηδημα μπουρδελου... αν θες να πας στην ωρα (λεμε τωρα) απο 50ρικο και πανωΠληροφοριες που πήρα απο τηλ: Exουν χώρο στα Ανω Πατησια, 20 ευρώ φραπές, 30 ευρώ στοματικό μισης ώρας, 50 ευρώ στοματικό μιας ώρας. Ωράριο 9.30-17.30 Καλές ακουγονται οι τιμές έχει κάποιος προσωπική άποψη;
Tυπε πες το ονομα της λαδοκορης, για να χουμε το νου μας..Εχθές στο bill. Τι διάλο όλοι η Αθήνα πηδαει μεσημεριάτικα εκεί. Αναμονή στο σαλονάκι με παρέα ένα άστεγο ζευγαράκι και ένα παράνομο ζευγάρι (καθώς πρέπει κύριος με πιτσιρίκα, προφανώς εργοδότης που πηδάει την εργαζομένη του ή την κόρη του φίλου του). Μετά από κανα 10 λεπτο ανεβαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη λαδοκόρη. Ο λόγοα που γράφω δεν είναι για να περιγράψω τις υπηρεσίες της. Ο λόγος που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη, μάνα και πουτάνα, δεν είχε προφυλακτικό και δεν είχε θέμα να μπω γυμνούλης μέσα της, ακόμα και να χύσω μέσα της. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα (είναι πολύ δύσκολο για μένα να συγκρατηθώ όταν είμαι μες στην κ@@λα) και της τα έδωσα στόμα, που και αυτό το μετάνιωσα. Τη ρώτησα μετά αν δεν φοβάται και μου είπε το αμίμητο ότι σπάνια το κάνει χωρίς προφυλακτικό (ναι, μόνο με εμένα δεν είχε πρόβλημα διότι με είδε τζόβενο και παλικάρι). Να επισημάνω ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Link της αγγελίας δεν βάζω με τη σκέψη ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολλοί μαλάκες που θα τρέξουν να την σκίσουν άνευ
:helpsos:Εχθές στο bill. Τι διάλο όλοι η Αθήνα πηδαει μεσημεριάτικα εκεί. Αναμονή στο σαλονάκι με παρέα ένα άστεγο ζευγαράκι και ένα παράνομο ζευγάρι (καθώς πρέπει κύριος με πιτσιρίκα, προφανώς εργοδότης που πηδάει την εργαζομένη του ή την κόρη του φίλου του). Μετά από κανα 10 λεπτο ανεβαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη λαδοκόρη. Ο λόγοα που γράφω δεν είναι για να περιγράψω τις υπηρεσίες της. Ο λόγος που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη, μάνα και πουτάνα, δεν είχε προφυλακτικό και δεν είχε θέμα να μπω γυμνούλης μέσα της, ακόμα και να χύσω μέσα της. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα (είναι πολύ δύσκολο για μένα να συγκρατηθώ όταν είμαι μες στην κ@@λα) και της τα έδωσα στόμα, που και αυτό το μετάνιωσα. Τη ρώτησα μετά αν δεν φοβάται και μου είπε το αμίμητο ότι σπάνια το κάνει χωρίς προφυλακτικό (ναι, μόνο με εμένα δεν είχε πρόβλημα διότι με είδε τζόβενο και παλικάρι). Να επισημάνω ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Link της αγγελίας δεν βάζω με τη σκέψη ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολλοί μαλάκες που θα τρέξουν να την σκίσουν άνευ
Πρεπει να βαλειs το link τηs αγγελιαs για να ενημερωσειs.Εχθές στο bill. Τι διάλο όλοι η Αθήνα πηδαει μεσημεριάτικα εκεί. Αναμονή στο σαλονάκι με παρέα ένα άστεγο ζευγαράκι και ένα παράνομο ζευγάρι (καθώς πρέπει κύριος με πιτσιρίκα, προφανώς εργοδότης που πηδάει την εργαζομένη του ή την κόρη του φίλου του). Μετά από κανα 10 λεπτο ανεβαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη λαδοκόρη. Ο λόγοα που γράφω δεν είναι για να περιγράψω τις υπηρεσίες της. Ο λόγος που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη, μάνα και πουτάνα, δεν είχε προφυλακτικό και δεν είχε θέμα να μπω γυμνούλης μέσα της, ακόμα και να χύσω μέσα της. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα (είναι πολύ δύσκολο για μένα να συγκρατηθώ όταν είμαι μες στην κ@@λα) και της τα έδωσα στόμα, που και αυτό το μετάνιωσα. Τη ρώτησα μετά αν δεν φοβάται και μου είπε το αμίμητο ότι σπάνια το κάνει χωρίς προφυλακτικό (ναι, μόνο με εμένα δεν είχε πρόβλημα διότι με είδε τζόβενο και παλικάρι). Να επισημάνω ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Link της αγγελίας δεν βάζω με τη σκέψη ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολλοί μαλάκες που θα τρέξουν να την σκίσουν άνευ
Εχθές στο bill. Τι διάλο όλοι η Αθήνα πηδαει μεσημεριάτικα εκεί. Αναμονή στο σαλονάκι με παρέα ένα άστεγο ζευγαράκι και ένα παράνομο ζευγάρι (καθώς πρέπει κύριος με πιτσιρίκα, προφανώς εργοδότης που πηδάει την εργαζομένη του ή την κόρη του φίλου του). Μετά από κανα 10 λεπτο ανεβαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη λαδοκόρη. Ο λόγοα που γράφω δεν είναι για να περιγράψω τις υπηρεσίες της. Ο λόγος που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη, μάνα και πουτάνα, δεν είχε προφυλακτικό και δεν είχε θέμα να μπω γυμνούλης μέσα της, ακόμα και να χύσω μέσα της. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα (είναι πολύ δύσκολο για μένα να συγκρατηθώ όταν είμαι μες στην κ@@λα) και της τα έδωσα στόμα, που και αυτό το μετάνιωσα. Τη ρώτησα μετά αν δεν φοβάται και μου είπε το αμίμητο ότι σπάνια το κάνει χωρίς προφυλακτικό (ναι, μόνο με εμένα δεν είχε πρόβλημα διότι με είδε τζόβενο και παλικάρι). Να επισημάνω ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Link της αγγελίας δεν βάζω με τη σκέψη ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολλοί μαλάκες που θα τρέξουν να την σκίσουν άνευ
ενημέρωσε αδερφέ αυτά δεν τα κρατάνε κρυφά..Εχθές στο bill. Τι διάλο όλοι η Αθήνα πηδαει μεσημεριάτικα εκεί. Αναμονή στο σαλονάκι με παρέα ένα άστεγο ζευγαράκι και ένα παράνομο ζευγάρι (καθώς πρέπει κύριος με πιτσιρίκα, προφανώς εργοδότης που πηδάει την εργαζομένη του ή την κόρη του φίλου του). Μετά από κανα 10 λεπτο ανεβαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη λαδοκόρη. Ο λόγοα που γράφω δεν είναι για να περιγράψω τις υπηρεσίες της. Ο λόγος που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη, μάνα και πουτάνα, δεν είχε προφυλακτικό και δεν είχε θέμα να μπω γυμνούλης μέσα της, ακόμα και να χύσω μέσα της. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα (είναι πολύ δύσκολο για μένα να συγκρατηθώ όταν είμαι μες στην κ@@λα) και της τα έδωσα στόμα, που και αυτό το μετάνιωσα. Τη ρώτησα μετά αν δεν φοβάται και μου είπε το αμίμητο ότι σπάνια το κάνει χωρίς προφυλακτικό (ναι, μόνο με εμένα δεν είχε πρόβλημα διότι με είδε τζόβενο και παλικάρι). Να επισημάνω ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Link της αγγελίας δεν βάζω με τη σκέψη ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολλοί μαλάκες που θα τρέξουν να την σκίσουν άνευ
σιγα ρε! μια πουτανα τον παιρνει ακαποτα και γεμισατε τον τοπο με σχολια καταθληπτικα! Η πρωτη εναι η η τελευταια?
Και αφου θελετε να ενημερωνεστε, να ενημερωσουν και καποιοι αλλοι εδω μεσα ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑ?
Γατακια!δεν έπεσα από τα σύννεφα φίλε ζάντρέν απλώς όπως είπαν και παραπάνω πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που προσέχουν