Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
162
Πόντοι
290
http://www.*****.gr/74-masaz-agni

Να πω κι εγώ για τη συνάντησή μου με την Αγνή πριν από 2 περίπου εβδομάδες.

Επικοινωνία με την κοπέλα εύκολη, το σήκωσε με την πρώτη μιας και πήρα σχετικά νωρίς το πρωί. Μου ανέφερε το πρόγραμμά της που περιλαμβάνει μασάζ και σεξ. Οι τιμές που μου ανέφερε είναι 60 η μία ώρα και 80 οι δύο. Όσον αφορά για το ποια ξενοδοχεία εξυπηρετεί μου έδωσε να καταλάβω ότι προτιμάει τα του κέντρου αλλά δε λέει όχι και σε άλλα κατόπιν συνεννόησης αρκετές ώρες πιο πριν. Ο λόγος, ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο και χρησιμοποιεί συγκοινωνία. Ενδέχεται λοιπόν να σας ζητήσει να την παραλάβετε από κάποιο μετρό ή ηλεκτρικό, όπως έγινε και στην περίπτωσή μου. Κανόνισμα λοιπόν για 2 ώρες Πρίαμος παραλιακής και παραλαβή της κοπέλας από ηλεκτρικό Μοσχάτου που είναι ο πιο κοντινός. Συνεννόηση στα ελληνικά μιας και έχει πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Πρώτη εντύπωση για την κοπέλα μέτρια προς καλή. Φόραγε ένα μακρύ φόρεμα, τίποτα δηλ. το ξεσηκωτικό που δεν κολάκευε κάτι επάνω της. Κοντούλα κάπου στο 1.55μ. με 1.60μ. Κάτασπρο δέρμα, μεγάλο προς πολύ μεγάλο στήθος που φαινόταν ξεκάθαρα. Αρκετά στητό κίολας σε σύγκριση πάντα με το μεγάλο του μέγεθος. Φυσικό, όχι σιλικόνη. Φαίνεται και στις φωτογραφίες της αγγελίας εξάλλου. Λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά όχι προς το χοντρή. Γεματούλα θα την έλεγα. Πρόσωπο στρογγυλό με πεταχτά ζυγωματικά, τατάρικα χαρακτηριστικά δηλ. Ούτε όμορφη ούτε και άσχημη όμως. Κώλος ούτε τσουπωτός, ούτε χοντρός ούτε όμως και πεσμένος. Νορμάλ πράγματα. Γενικά όπως την πρωτοείδα δε μου έφερε στο μυαλό τίποτα το καυλιάρικο. Μετά στο ξενοδοχείο όταν γδύθηκε πρόσεξα κάτι υπολλείματα από παλιά τατουάζ πάνω από το στήθος και στο αριστερό χέρι, τα οποία έχει σβήσει αλλά κάτι φαίνεται ακόμα.

Φτάσαμε Πρίαμος και στη διαδρομή αρκετά ομιλιτική για να σπάσει ο πάγος. Καλή επικοινωνία κι από κοντά. Γενικά φαίνεται ωραίο τυπάκι. Όταν μπήκαμε μέχρι να κάνουμε τα ντουζάκια μας κτλ. μου ζήτησε να καπνίσει. Δε με ενοχλεί και φυσικά της είπα οκ, απλά το αναφέρω γιατί μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει.

Από καθαριότητα η κοπέλα μια χαρά. Κουβαλάει και την τσάντα με τα αφρόλουτρα, λίστεριν κτλ. Ούτε και οσμές από τσιγαρίλα μετά ή κάτι τέτοιο. Της εξήγησα πως θέλω σίγουρα και μασάζ, όχι μόνο σεξ.

Το μασάζ της είχε διάρκεια κάπου στη μία ώρα και ήταν αρκετά δυνατό. Σίγουρα άνω του μέσου όρου και η Αγνή το προσπαθεί και το καταφέρνει μια χαρά. Γύρισμα και λίγο μασάζ και από μπροστά και έναρξη του σεξ με στοματικό.

Μία λεπτομέρια. Η Αγνή έχει κατάμαυρο σπαστό μαλλί μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Όταν το έχει ελεύθερο είναι έτσι κι έτσι, όταν το πιάνει κοτσίδα όμως αναδεικνύει το πρόσωπο και φαίνεται πολύ πιο ωραία σα γυναίκα. Κι επίσης πολύ πιο καυλωτική έτσι. Δεν ξέρω γιατί με έφτιαξε έτσι, απλά το αναφέρω.

Το στοματικό της ήταν πάρα πολύ καλό και με διάρκεια τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά. Γλύψιμο και σε @@ με αρκετά deepthroat. Έτσι όπως με είχε φτιάξει δεν ήθελα καθόλου να χάσω χρόνο στο να τη γλύψω κι εγώ και της είπα να βάλουμε προφυλακτικό. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις στα 4, ιεραποστολικό και με την Αγνή από πάνω, αλλά το καλύτερο ήταν με αυτή στο πλάι και να την κρατάς από τις βυζάρες της. Επίσης όταν φτιάχνεται έχει τρελή καυλόφατσα όσον αφορά τις εκφράσεις. Φυσικά και το ότι είναι κοντούλα βολεύει απίστευτα στο να τη στήνεις όπως θες και να βάζεις τα χέρια σου πάνω της όπως θες. Και το καλύτερο από όλα ότι φωνάζει όσο χρειάζεται. Δεν έχει θεατρινισμούς κτλ. Πρωτοβουλίες για το πώς τη θέλω πήρα εγώ οπότε δεν ξέρω αν

Μετά από κάπου 30 με 35 λεπτά τέλειωσα πάνω στο στήθος (δεν ξέρω αν αφήνει σε στόμα) και ακολούθησε ντουζάκι παρέα με αρκετό χαμούρεμα στο μπάνιο. Δεύτερος γύρος λόγω έλλειψης χρόνου από τη μεριά μου δεν υπήρξε αλλά γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά, ειδικά στην τιμή για τις 2 ώρες.

Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος χωρίς να κάνει καμία αναφορά. Τηλέφωνο δεν χτύπησε να ενοχλήσει. Μέχρι να ντυθούμε έκατσε για άλλο ένα τσιγάρο και πιάσαμε την κουβεντούλα. Δε βιάστηκε να φύγει.

Πολύ καλό μασάζ, σχεδόν άριστο στοματικό και πολύ καλό σεξ. Ό,τι πρέπει για αυτούς που αρέσκονται στο μεγάλο (τεράστιο θα έλεγα) στήθος. Γενικά λοιπόν ευχαριστημένος!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σωστος ο παιχτης :rockon:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

Να πω κι εγώ για τη συνάντησή μου με την Αγνή πριν από 2 περίπου εβδομάδες....

......

Πολύ καλό μασάζ, σχεδόν άριστο στοματικό και πολύ καλό σεξ. Ό,τι πρέπει για αυτούς που αρέσκονται στο μεγάλο (τεράστιο θα έλεγα) στήθος. Γενικά λοιπόν ευχαριστημένος!

Αυτο ειναι περιγραφη! Ευγε!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Λογικό είναι τύπε μου.  :idiot: :idiot:

Η γριέτζο έχει αποκτήσει πελατεία από δω, ξέχωρα που τις έχουν γράψει και διθυράμβους...!   :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, τόση αγαμία πια..;; ή τόσοι βιτσιόζοι άνθρωποι...; :S :S

100 θα φτάσει να ζητάει και θα υπάρχουν,  :uglystupid:  που τα δίνουν..... Τι να πω....
+1000 καποιοι τυποι γραφουν  για την κυρα εφη... αλλα δε λενε ότι είναι απροσδιοριστου ηλικιας 65 συν την εκοψα εγω...και καινε τον κοσμακη ετσι την πατησα και γω πριν λιγες μερες ασταδιαολο με τους ρομπες εδώ μεσα η γυναικα είναι σαυρα πειτε το ρε τι πιπες και μαλακιες γραφεται???

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
+1000 καποιοι τυποι γραφουν  για την κυρα εφη... αλλα δε λενε ότι είναι απροσδιοριστου ηλικιας 65 συν την εκοψα εγω...και καινε τον κοσμακη ετσι την πατησα και γω πριν λιγες μερες ασταδιαολο με τους ρομπες εδώ μεσα η γυναικα είναι σαυρα πειτε το ρε τι πιπες και μαλακιες γραφεται???
+1000 πόσο δίκιο έχεις. Τη κ έφη στα σκουπίδια να τη βάλεις ο σκουπιδιαρης δεν θα τη πάρει. Χαχαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
+1000 καποιοι τυποι γραφουν  για την κυρα εφη... αλλα δε λενε ότι είναι απροσδιοριστου ηλικιας 65 συν την εκοψα εγω...και καινε τον κοσμακη ετσι την πατησα και γω πριν λιγες μερες ασταδιαολο με τους ρομπες εδώ μεσα η γυναικα είναι σαυρα πειτε το ρε τι πιπες και μαλακιες γραφεται???
Καλως ορισες στο φορουμ με τα μοντελα των 40 ευρω! Τι θελεις κυριε ψυχιατρε να σου δωσουμε? Τη Νικολ Κιντμαν? Τζολι? Μηπως τη Γεωργια Βασιλειαδου? Η τσεπη σου φταιει και η καυλα σου που την πατησες. Και εμεις ρε (μη σε πω τωρα) την πατησαμε παμπολλες φορες αλλα δε γυρισαμε εδω μεσα να στειλουμε κανεναν ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ οπως εκανες εσυ! Να πας φιλε και παρεα το πουλι σου στο διαολο!

Εμενα μου αρεσει να γαμαω μπαζα, κακογριες και μουσουλμανες βρωμες....

Εσυ εχεις κανενα προβλημα που θα χωσω το λαερτη μου εγω? Εχεις μηπως να προτεινεις κατι καλυτερο?

ΥΓ Εισαι μπερδεμενος μαλλον...

• Like
Αντιδράσεις: geo69

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Καλως ορισες στο φορουμ με τα μοντελα των 40 ευρω! Τι θελεις κυριε ψυχιατρε να σου δωσουμε? Τη Νικολ Κιντμαν? Τζολι? Μηπως τη Γεωργια Βασιλειαδου? Η τσεπη σου φταιει και η καυλα σου που την πατησες. Και εμεις ρε (μη σε πω τωρα) την πατησαμε παμπολλες φορες αλλα δε γυρισαμε εδω μεσα να στειλουμε κανεναν ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ οπως εκανες εσυ! Να πας φιλε και παρεα το πουλι σου στο διαολο!

Εμενα μου αρεσει να γαμαω μπαζα, κακογριες και μουσουλμανες βρωμες....

Εσυ εχεις κανενα προβλημα που θα χωσω το λαερτη μου εγω? Εχεις μηπως να προτεινεις κατι καλυτερο?

ΥΓ Εισαι μπερδεμενος μαλλον...

σωστος ο ζάντρέν..

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
αν googlάρεις το τηλ βγαζει ότι ειναι επικινδυνο πρεζακι...

Τι κουλο ειναι αυτο; Πως το ξερουν πως ειναι επικινδυνο πρεζονι; Τα white pages δεν ειναι υπηρεσια του ΟΤΕ; Τωρα κανουν και αναφορα επικινδυνοτητος; Βασιζομενοι σε τι; Φοβαμαι να βαλω το δικο μου τηλεφωνο να δω τι λεει για μενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom