Διαγραμμένο μέλος 129314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 162
- Πόντοι
- 290
http://www.*****.gr/74-masaz-agni
Να πω κι εγώ για τη συνάντησή μου με την Αγνή πριν από 2 περίπου εβδομάδες.
Επικοινωνία με την κοπέλα εύκολη, το σήκωσε με την πρώτη μιας και πήρα σχετικά νωρίς το πρωί. Μου ανέφερε το πρόγραμμά της που περιλαμβάνει μασάζ και σεξ. Οι τιμές που μου ανέφερε είναι 60 η μία ώρα και 80 οι δύο. Όσον αφορά για το ποια ξενοδοχεία εξυπηρετεί μου έδωσε να καταλάβω ότι προτιμάει τα του κέντρου αλλά δε λέει όχι και σε άλλα κατόπιν συνεννόησης αρκετές ώρες πιο πριν. Ο λόγος, ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο και χρησιμοποιεί συγκοινωνία. Ενδέχεται λοιπόν να σας ζητήσει να την παραλάβετε από κάποιο μετρό ή ηλεκτρικό, όπως έγινε και στην περίπτωσή μου. Κανόνισμα λοιπόν για 2 ώρες Πρίαμος παραλιακής και παραλαβή της κοπέλας από ηλεκτρικό Μοσχάτου που είναι ο πιο κοντινός. Συνεννόηση στα ελληνικά μιας και έχει πολλά χρόνια στη χώρα μας.
Πρώτη εντύπωση για την κοπέλα μέτρια προς καλή. Φόραγε ένα μακρύ φόρεμα, τίποτα δηλ. το ξεσηκωτικό που δεν κολάκευε κάτι επάνω της. Κοντούλα κάπου στο 1.55μ. με 1.60μ. Κάτασπρο δέρμα, μεγάλο προς πολύ μεγάλο στήθος που φαινόταν ξεκάθαρα. Αρκετά στητό κίολας σε σύγκριση πάντα με το μεγάλο του μέγεθος. Φυσικό, όχι σιλικόνη. Φαίνεται και στις φωτογραφίες της αγγελίας εξάλλου. Λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά όχι προς το χοντρή. Γεματούλα θα την έλεγα. Πρόσωπο στρογγυλό με πεταχτά ζυγωματικά, τατάρικα χαρακτηριστικά δηλ. Ούτε όμορφη ούτε και άσχημη όμως. Κώλος ούτε τσουπωτός, ούτε χοντρός ούτε όμως και πεσμένος. Νορμάλ πράγματα. Γενικά όπως την πρωτοείδα δε μου έφερε στο μυαλό τίποτα το καυλιάρικο. Μετά στο ξενοδοχείο όταν γδύθηκε πρόσεξα κάτι υπολλείματα από παλιά τατουάζ πάνω από το στήθος και στο αριστερό χέρι, τα οποία έχει σβήσει αλλά κάτι φαίνεται ακόμα.
Φτάσαμε Πρίαμος και στη διαδρομή αρκετά ομιλιτική για να σπάσει ο πάγος. Καλή επικοινωνία κι από κοντά. Γενικά φαίνεται ωραίο τυπάκι. Όταν μπήκαμε μέχρι να κάνουμε τα ντουζάκια μας κτλ. μου ζήτησε να καπνίσει. Δε με ενοχλεί και φυσικά της είπα οκ, απλά το αναφέρω γιατί μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει.
Από καθαριότητα η κοπέλα μια χαρά. Κουβαλάει και την τσάντα με τα αφρόλουτρα, λίστεριν κτλ. Ούτε και οσμές από τσιγαρίλα μετά ή κάτι τέτοιο. Της εξήγησα πως θέλω σίγουρα και μασάζ, όχι μόνο σεξ.
Το μασάζ της είχε διάρκεια κάπου στη μία ώρα και ήταν αρκετά δυνατό. Σίγουρα άνω του μέσου όρου και η Αγνή το προσπαθεί και το καταφέρνει μια χαρά. Γύρισμα και λίγο μασάζ και από μπροστά και έναρξη του σεξ με στοματικό.
Μία λεπτομέρια. Η Αγνή έχει κατάμαυρο σπαστό μαλλί μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Όταν το έχει ελεύθερο είναι έτσι κι έτσι, όταν το πιάνει κοτσίδα όμως αναδεικνύει το πρόσωπο και φαίνεται πολύ πιο ωραία σα γυναίκα. Κι επίσης πολύ πιο καυλωτική έτσι. Δεν ξέρω γιατί με έφτιαξε έτσι, απλά το αναφέρω.
Το στοματικό της ήταν πάρα πολύ καλό και με διάρκεια τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά. Γλύψιμο και σε @@ με αρκετά deepthroat. Έτσι όπως με είχε φτιάξει δεν ήθελα καθόλου να χάσω χρόνο στο να τη γλύψω κι εγώ και της είπα να βάλουμε προφυλακτικό. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις στα 4, ιεραποστολικό και με την Αγνή από πάνω, αλλά το καλύτερο ήταν με αυτή στο πλάι και να την κρατάς από τις βυζάρες της. Επίσης όταν φτιάχνεται έχει τρελή καυλόφατσα όσον αφορά τις εκφράσεις. Φυσικά και το ότι είναι κοντούλα βολεύει απίστευτα στο να τη στήνεις όπως θες και να βάζεις τα χέρια σου πάνω της όπως θες. Και το καλύτερο από όλα ότι φωνάζει όσο χρειάζεται. Δεν έχει θεατρινισμούς κτλ. Πρωτοβουλίες για το πώς τη θέλω πήρα εγώ οπότε δεν ξέρω αν
Μετά από κάπου 30 με 35 λεπτά τέλειωσα πάνω στο στήθος (δεν ξέρω αν αφήνει σε στόμα) και ακολούθησε ντουζάκι παρέα με αρκετό χαμούρεμα στο μπάνιο. Δεύτερος γύρος λόγω έλλειψης χρόνου από τη μεριά μου δεν υπήρξε αλλά γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά, ειδικά στην τιμή για τις 2 ώρες.
Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος χωρίς να κάνει καμία αναφορά. Τηλέφωνο δεν χτύπησε να ενοχλήσει. Μέχρι να ντυθούμε έκατσε για άλλο ένα τσιγάρο και πιάσαμε την κουβεντούλα. Δε βιάστηκε να φύγει.
Πολύ καλό μασάζ, σχεδόν άριστο στοματικό και πολύ καλό σεξ. Ό,τι πρέπει για αυτούς που αρέσκονται στο μεγάλο (τεράστιο θα έλεγα) στήθος. Γενικά λοιπόν ευχαριστημένος!