Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Για την Ιουλια... μετρια πραγματα.. και αποστειρομενα :jerking:
Προκειται για 40+ ωραιο κορμι οντως.. αλλα τι να το κανεις.. αφου δεν βγαζει τιποτα...Κριμα,και διπλα στο μασαζοκρεβατο εχει μια διπλη κρεβαταρα για πολλα  :knockinb: Απο φατσα λιγο ξινη κ απομακρη.. και το περιεργο της υποθεσης οσο σου κανει μασαζ στην κρεβατοκαμαρα.. ακους στο υπολοιπο σπιτι την μανα της..κ το παιδι της!!! :headbang: :headbang: :headbang: :think:

WTF??

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Η Ιουλια παει και εξω, εμενα με λιγο ψηστηρι ειχε μεινει με τα εσωρουχα, και οταν της χουφτωνα
τα βυζια μεσα απο το σουτιεν μου ελεγε "καλα τι μασαζ ειναι αυτο τωρα?"
Εγω αυτο ξερω της ειπα...

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπέρα υπάρχει καμια εμπειρία απο dina kara ? Σε μυνημα μου είπε οτι δεν κάνει τίποτα σεξ ερωτική επαφή αλλα δεν σηκώνει και τηλέφωνο!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα υπάρχει καμια εμπειρία απο dina kara ? Σε μυνημα μου είπε οτι δεν κάνει τίποτα σεξ ερωτική επαφή αλλα δεν σηκώνει και τηλέφωνο!
Φιλε υπάρχει αλλα δεν την γραφουμε γιατί ο μπαμπουλας djonotan στελνει υβριστικα pm αν πεις κακο λογο για την ψόφια που προμοτάρει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η Ιουλια παει και εξω, εμενα με λιγο ψηστηρι ειχε μεινει με τα εσωρουχα, και οταν της χουφτωνα
τα βυζια μεσα απο το σουτιεν μου ελεγε "καλα τι μασαζ ειναι αυτο τωρα?"
Εγω αυτο ξερω της ειπα...
ρε θηρίο καταφερες και εγδυσες την ιουλια και σε αφησε να χουφτωσεις βυζια;; εγω 3-4 φορες που εχω πάει μονο λιγο κωλαρακι επιασα και αυτό πάνω από τα ρούχα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
ρε θηρίο καταφερες και εγδυσες την ιουλια και σε αφησε να χουφτωσεις βυζια;; εγω 3-4 φορες που εχω πάει μονο λιγο κωλαρακι επιασα και αυτό πάνω από τα ρούχα.
Ναι αλλα μεχρι εκει... οποτε και εγω δεν ξαναδοκιμασα γιατι ηταν λιγο ξενερωτο-αμηχανο...
Εχει καλα βυζια για την ηλικια της...

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες.επειδη σχεδιαζω να παρω θεραπευτρια απο yourmassage athensmassa citymassage η κ απο αλλο site. αν καποιος συναδερφος εχει να μου προτεινει καποια κοπελα ποτ να προχωραει κ σε φραπεδακι ας μου στειλει p.m αν δεν τον βαζω σε κοπο.σας ευχαριστω.

nikoszer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
τι εγινε ρε παιδια, που ειστε ολοι δυο μερες τωρα?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπέρα έχουμε αγγελίες απο κυρια έφη και χριστινα χρυσαυγη?

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Χαχα μου τις πρότεινε ενας συνάδελφος εδώ και τις ψάχνω όπιος τις έχει ας στείλει ινμποξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom