Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπαρχουν στη χε καμποσες αγγελιες για Γκυζη και Κυψέλη σε δικο τους χωρο με μαχιμες φοτο. Εχει παει κανεις?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Υπαρχουν στη χε καμποσες αγγελιες για Γκυζη και Κυψέλη σε δικο τους χωρο με μαχιμες φοτο. Εχει παει κανεις?

...τα περισσότερα (που αρχίζουν από 6995) ειναι οι γνωστές σαυρες των δικαστηρίων και οι φωτό ειναι μουφα.

Επισκέπτης
...τα περισσότερα (που αρχίζουν από 6995) ειναι οι γνωστές σαυρες των δικαστηρίων και οι φωτό ειναι μουφα.

ωραιος ο παιχτης....λογικα θελει πολυ μαντεψια και μεγαλη ικανοτητα μυστη για να τσιμπησει κανεις τη μια τη καλη

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
ρε παιδες καποια με δικο της χωρο με ταβανι τιμης το πενηνταρικο με καλο μασαζ και αξιοπρεπεστατη φραπεδια θελω... πειτε γνωμες... εκτος απο ιουλια, στεφανια...

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Τι τα θέλω και αναζητώ διαρκώς αματσούρια. Πάλι τζάμπα το 40 αρι. Συνοψίζω: Αγγελία στη ΧΕ. Την παίρνω τηλ. και μου λέει 50 με χειρογλυκανο. (Μου είπε μάλιστα ότι δεν κάνει έρωτα χαχαχαχα). Εν πάσει περιπτώσει της λέω 40, δέχεται και πάμε σε περιφεριακό χοτελι. Μασάζ σχετικά καλό, περίπου 30 λεπτά. Όταν όμως ακούω "καλε μη με πιάνεις, μη, σιχαίνομαι, όχι όχι έτσι" ξενέρωσα τόσο που σχεδόν μου έπεσε. Η τύπισα εργάζεται μόνο πρωινές ώρες. Γενικά χάλια..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ρε παιδες καποια με δικο της χωρο με ταβανι τιμης το πενηνταρικο με καλο μασαζ και αξιοπρεπεστατη φραπεδια θελω... πειτε γνωμες... εκτος απο ιουλια, στεφανια...

Δοκίμασε την Φωτεινη στην Καλλιθεα......45 νομιζω το κόστος,καλός χωρος και πολύ καλό μασαζ και φραππέ.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τι τα θέλω και αναζητώ διαρκώς αματσούρια. Πάλι τζάμπα το 40 αρι. Συνοψίζω: Αγγελία στη ΧΕ. Την παίρνω τηλ. και μου λέει 50 με χειρογλυκανο. (Μου είπε μάλιστα ότι δεν κάνει έρωτα χαχαχαχα). Εν πάσει περιπτώσει της λέω 40, δέχεται και πάμε σε περιφεριακό χοτελι. Μασάζ σχετικά καλό, περίπου 30 λεπτά. Όταν όμως ακούω "καλε μη με πιάνεις, μη, σιχαίνομαι, όχι όχι έτσι" ξενέρωσα τόσο που σχεδόν μου έπεσε. Η τύπισα εργάζεται μόνο πρωινές ώρες. Γενικά χάλια..
Βαλε το link για να ξερουμε να την αποφυγουμε

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
νομιζω οτι dina kara fb (natalia)ειναι παρα πολυ καλη επιλογη

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν είναι μόνο το ότι δεν βλέπεται. Αυτό είναι υποκειμενικό και το προσπερνάμε. Είναι και ότι η συμπεριφορά της είναι απόμακρη και ψυχρή.

Scorpio987654321

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Παιδες, εχω φαει αρκετη μετριοτητα στο κεφαλι τελευταια... Εχει κανεις να μου προτεινει καμμια 35 και πανω που να ερχεται σπιτι και μαζι με το μασαζ να κανει κατ'ελάχιστον πιπα?

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
σιγά μην βάλει αδερφέ terry. θέλει μάλλον να την πατήσουμε και εμείς και προχτές ανέβασε μια που του έλεγε η αλλη ότι δεν έχει προφυλακτικό μαζί τίς και ότιτις τυχαίνει πρώτη φορά κτλ.και δεν έδωσε ούτε λινκ  τίποτα.για να προσέχουν οι άλλοι.αυτό είναι μισή ενοιμερωσει :hi:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
το λινκ δεν το έχω διότι πρέπει να ξαναψάξω όλη την ΧΕ. Προσδιορίζω ότι είναι βουλγάρα, μένει προς Ηλιούπολη και το κιν ληγει σε 510

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Τα λεφτα δεν τα σιχαινοταν ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom