Επισκέπτης
Υπαρχουν στη χε καμποσες αγγελιες για Γκυζη και Κυψέλη σε δικο τους χωρο με μαχιμες φοτο. Εχει παει κανεις?
Λογικα θα προκειται για κρυφα στουντιο.Υπαρχουν στη χε καμποσες αγγελιες για Γκυζη και Κυψέλη σε δικο τους χωρο με μαχιμες φοτο. Εχει παει κανεις?
Υπαρχουν στη χε καμποσες αγγελιες για Γκυζη και Κυψέλη σε δικο τους χωρο με μαχιμες φοτο. Εχει παει κανεις?
...τα περισσότερα (που αρχίζουν από 6995) ειναι οι γνωστές σαυρες των δικαστηρίων και οι φωτό ειναι μουφα.
ρε παιδες καποια με δικο της χωρο με ταβανι τιμης το πενηνταρικο με καλο μασαζ και αξιοπρεπεστατη φραπεδια θελω... πειτε γνωμες... εκτος απο ιουλια, στεφανια...
Βαλε το link για να ξερουμε να την αποφυγουμεΤι τα θέλω και αναζητώ διαρκώς αματσούρια. Πάλι τζάμπα το 40 αρι. Συνοψίζω: Αγγελία στη ΧΕ. Την παίρνω τηλ. και μου λέει 50 με χειρογλυκανο. (Μου είπε μάλιστα ότι δεν κάνει έρωτα χαχαχαχα). Εν πάσει περιπτώσει της λέω 40, δέχεται και πάμε σε περιφεριακό χοτελι. Μασάζ σχετικά καλό, περίπου 30 λεπτά. Όταν όμως ακούω "καλε μη με πιάνεις, μη, σιχαίνομαι, όχι όχι έτσι" ξενέρωσα τόσο που σχεδόν μου έπεσε. Η τύπισα εργάζεται μόνο πρωινές ώρες. Γενικά χάλια..
νομιζω οτι dina kara fb (natalia)ειναι παρα πολυ καλη επιλογηρε παιδες καποια με δικο της χωρο με ταβανι τιμης το πενηνταρικο με καλο μασαζ και αξιοπρεπεστατη φραπεδια θελω... πειτε γνωμες... εκτος απο ιουλια, στεφανια...
για πες κ αλλα,ειναι νότια κ μ ενδιαφέρει...νομιζω οτι dina kara fb (natalia)ειναι παρα πολυ καλη επιλογη
για πες κ αλλα,ειναι νότια κ μ ενδιαφέρει...
καλώς το μωράκι,άσε ρώτησα ένα νότιο! Όντως μασσαζ με φραπέ αλλα η γκομενα δε βλέπεται!
καλώς το μωράκι,άσε ρώτησα ένα νότιο! Όντως μασσαζ με φραπέ αλλα η γκομενα δε βλέπεται!
καλημερα...υπαρχει λινκ?Δοκίμασε την Φωτεινη στην Καλλιθεα......45 νομιζω το κόστος,καλός χωρος και πολύ καλό μασαζ και φραππέ.
σιγά μην βάλει αδερφέ terry. θέλει μάλλον να την πατήσουμε και εμείς και προχτές ανέβασε μια που του έλεγε η αλλη ότι δεν έχει προφυλακτικό μαζί τίς και ότιτις τυχαίνει πρώτη φορά κτλ.και δεν έδωσε ούτε λινκ τίποτα.για να προσέχουν οι άλλοι.αυτό είναι μισή ενοιμερωσειΒαλε το link για να ξερουμε να την αποφυγουμε
το λινκ δεν το έχω διότι πρέπει να ξαναψάξω όλη την ΧΕ. Προσδιορίζω ότι είναι βουλγάρα, μένει προς Ηλιούπολη και το κιν ληγει σε 510Βαλε το link για να ξερουμε να την αποφυγουμε
Τα λεφτα δεν τα σιχαινοταν ομωςΤι τα θέλω και αναζητώ διαρκώς αματσούρια. Πάλι τζάμπα το 40 αρι. Συνοψίζω: Αγγελία στη ΧΕ. Την παίρνω τηλ. και μου λέει 50 με χειρογλυκανο. (Μου είπε μάλιστα ότι δεν κάνει έρωτα χαχαχαχα). Εν πάσει περιπτώσει της λέω 40, δέχεται και πάμε σε περιφεριακό χοτελι. Μασάζ σχετικά καλό, περίπου 30 λεπτά. Όταν όμως ακούω "καλε μη με πιάνεις, μη, σιχαίνομαι, όχι όχι έτσι" ξενέρωσα τόσο που σχεδόν μου έπεσε. Η τύπισα εργάζεται μόνο πρωινές ώρες. Γενικά χάλια..