Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (14 μέλη και 27 επισκέπτες)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Για citymassage.gr καμιά πληροφορία κάποιος?

Tommylee

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
189
Πόντοι
1
  Αυτη η ιουλια στο περιστερι εχει καμια αγγελια ?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πληροφοριες που πήρα απο τηλ: Exουν χώρο στα Ανω Πατησια, 20 ευρώ φραπές, 30 ευρώ στοματικό μισης ώρας, 50 ευρώ στοματικό μιας ώρας. Ωράριο 9.30-17.30 Καλές ακουγονται οι τιμές έχει κάποιος προσωπική άποψη;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Πληροφοριες που πήρα απο τηλ: Exουν χώρο στα Ανω Πατησια, 20 ευρώ φραπές, 30 ευρώ στοματικό μισης ώρας, 50 ευρώ στοματικό μιας ώρας. Ωράριο 9.30-17.30 Καλές ακουγονται οι τιμές έχει κάποιος προσωπική άποψη;
για την μία από τις δύο είχε γραφεί καλή κριτική

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
είναι στο νήμα αρκετές σελίδες πίσω
βάλε το λινκ της αγγελίας στην αναζήτηση μπορεί να στο βγάλει

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τζιφος αν τυχον πέσεις πάνω του πες μου. Ευχαριστώ!

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1

Κοντα στο σταθμο ηλεκτρικου στη Νεα Ιωνια ειναι ο χωρος (κανα 5λεπτο περιπου). Τη μια κοπελα εχω δει (λογικα στις φωτο ειναι η πιο τσουπωτη αυτη που ειδα) αλλα δεν εχω περασει γιατι δε μου το εβγαλε. Παντως εχει καλο βυζι οχι τεραστιο αλλα μεγαλο, ηλικια γυρω στα 27-30 μελαχρινη.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Χμ παλιοτερα υπήρχε ένα στα Πευκάκια με τέτοιες τιμές. Ενδεχομένως να ναι το ίδιο.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

σεξ δηλαδη δεν εχει??

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eμενα αυτά μου αναφέρθηκαν στο τηλ τώρα μπορεί και να χει με παραπάνω χρεώση..

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Χθεσινη επικοινωνια με την κυρια Εφη.απο την αρχη μου ξεκαθαρισε οτι δεν εχει δικο της χωρο και παει μονο σε ξενοδοχειο ή σε δικο μου χωρο! Ηλικια μου ειπε 47,άλλα χαρακτηριστικα της δεν ανεφερε και απο προγραμματα,χαλαρωτικο μασαζ και εκτονωση με το χερι στα 50 ευρω,ενω με σεξ παει στα 70 ευρω!!! Μεγαλες αλλαγες σε σχεση με αυτα που ειχα διαβασει!

Λογικό είναι τύπε μου.  :idiot: :idiot:

Η γριέτζο έχει αποκτήσει πελατεία από δω, ξέχωρα που τις έχουν γράψει και διθυράμβους...!  :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, τόση αγαμία πια..;; ή τόσοι βιτσιόζοι άνθρωποι...; :S :S

100 θα φτάσει να ζητάει και θα υπάρχουν,  :uglystupid:  που τα δίνουν..... Τι να πω....

• Like
Αντιδράσεις: FROID

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες από το μασατζίδικο με τις 2 Κολομβιανές στην Αχαρνών. (δεν έχω το λινκ εύκαιρο). Λοιπόν με δυο λόγια μακρυά παιδιά. Έχει μια 20χρονη κολομβιανή μέσα που δε μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφη με τέλειο πρόσωπο, βυζάρες φυσικές νο3, κωλάρα Κολομβιανή και μόνο μείον η μπόλικη  κυτταρύτιδα στα μπούτια. Κανονίζω με την τσατσά το πρόγραμμα των 20 € με μασάζ μισής ώρας και μια εκτόνωση σκεπτόμενος ότι αν είναι καλή θα κάνω upgrade στην πορεία για sex.
Ξεκινάει λοιπόν ένα πασάλειμα με λάδι την πλάτη με άθλιο μασάζ και στα 3 λεπτά μου λέει γύρνα. Γυρνάω λοιπόν και αρχίζει μια μαλακία πολύ άχαρη και βιαστική. Με δυσκολία μου σηκώνεται στο 50%,της λέω όπα χαλάρωσε κλπ κλπ, μου κουνάει το κεφάλι και λέει no understand. ΟΚ λέω πάμε για σεξ μπας και νιώθει λίγο το κορίτσι γιατί από μασάζ δεν έχω κάνει χειρότερο στη ζωή μου. Λέω sex please, λέει ΟΚ, ανοίγει τα πόδια, μπαίνω μέσα με τα χίλια ζόρια καθώς δεν μου είχε σηκωθεί πολύ και βλέπω μια φάτσα ξενερωμένη να κοιτάει τον τοίχο και να μην βγάζει άχνα. Μου πέφτει στο 1 λεπτό και της λέω bad service, lets go again. Μου λεει no understand, μην τα πολυλογώ είχα ξενερώσει φουλ. Την πληρώνω 20 €, μου λέει 40 € (forty), της λέω no understand και έφυγα σχεδόν τρέχοντας. Πολύ κακή εμπειρία. Κρίμα γιατί αν είχε όρεξη το κορίτσι θα άφηνε εποχή.

Αδερφφε που ειναι ακριβως? Ειναι να με παει ενας φιλος μου σε καποιο στην αχαρνων και αν ειναι θελω να αποφυγω τη φολα!
Ευχαριστω εκ των προτερων

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Αδερφφε που ειναι ακριβως? Ειναι να με παει ενας φιλος μου σε καποιο στην αχαρνων και αν ειναι θελω να αποφυγω τη φολα!
Ευχαριστω εκ των προτερων

Μήπως ο φίλος σου είσαι εσύ?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Λογικό είναι τύπε μου.  :idiot: :idiot:

Η γριέτζο έχει αποκτήσει πελατεία από δω, ξέχωρα που τις έχουν γράψει και διθυράμβους...!   :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, τόση αγαμία πια..;; ή τόσοι βιτσιόζοι άνθρωποι...; :S :S

100 θα φτάσει να ζητάει και θα υπάρχουν,  :uglystupid:  που τα δίνουν..... Τι να πω....

Παντως στο φραπέ με καλαμάκι είναι πολύ μαστόρισσα!!!
Είναι μόνο για one time stand!!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

Καλησπέρα στην ομάδα έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής??
η Κυριακή είναι
έχει δικό της χώρο κοντά στο Σισμανόγλειο
45αρα Ελληνίδα με παραπάνω κιλά αλλά δεν την έλεγες χοντρή
κατέχει το μασάζ κάνει και πίπα-γαμήσι στα 60 ευρώ

• Like
Αντιδράσεις: KTM SP
Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1