Επίσκεψη πριν λίγες μέρες από το μασατζίδικο με τις 2 Κολομβιανές στην Αχαρνών. (δεν έχω το λινκ εύκαιρο). Λοιπόν με δυο λόγια μακρυά παιδιά. Έχει μια 20χρονη κολομβιανή μέσα που δε μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφη με τέλειο πρόσωπο, βυζάρες φυσικές νο3, κωλάρα Κολομβιανή και μόνο μείον η μπόλικη κυτταρύτιδα στα μπούτια. Κανονίζω με την τσατσά το πρόγραμμα των 20 € με μασάζ μισής ώρας και μια εκτόνωση σκεπτόμενος ότι αν είναι καλή θα κάνω upgrade στην πορεία για sex.
Ξεκινάει λοιπόν ένα πασάλειμα με λάδι την πλάτη με άθλιο μασάζ και στα 3 λεπτά μου λέει γύρνα. Γυρνάω λοιπόν και αρχίζει μια μαλακία πολύ άχαρη και βιαστική. Με δυσκολία μου σηκώνεται στο 50%,της λέω όπα χαλάρωσε κλπ κλπ, μου κουνάει το κεφάλι και λέει no understand. ΟΚ λέω πάμε για σεξ μπας και νιώθει λίγο το κορίτσι γιατί από μασάζ δεν έχω κάνει χειρότερο στη ζωή μου. Λέω sex please, λέει ΟΚ, ανοίγει τα πόδια, μπαίνω μέσα με τα χίλια ζόρια καθώς δεν μου είχε σηκωθεί πολύ και βλέπω μια φάτσα ξενερωμένη να κοιτάει τον τοίχο και να μην βγάζει άχνα. Μου πέφτει στο 1 λεπτό και της λέω bad service, lets go again. Μου λεει no understand, μην τα πολυλογώ είχα ξενερώσει φουλ. Την πληρώνω 20 €, μου λέει 40 € (forty), της λέω no understand και έφυγα σχεδόν τρέχοντας. Πολύ κακή εμπειρία. Κρίμα γιατί αν είχε όρεξη το κορίτσι θα άφηνε εποχή.